Arama sonuçlarınız

1. barbarosbasaran

Dacia Duster Kronik Sorunlari

Ynt: Dacia Duster Kronik Sorunlari 3 aylık olan duster ımla 12.000 km yaptım. karsılastıgım hicbir sorun yok. bakalım görecegiz.

2. barbarosbasaran

dacia duster ön koruma demiri, aksesuar

Ynt: dacia duster ön koruma demiri, aksesuar bu koruma demırı ıcın tampona işlem yapılmıyor. tanıtım videosunda oyle görünüyor. Türkiye'ye gelirse tuzlu da olsa bir sekilde alınır galiba:)
  3. barbarosbasaran

dacia duster ön koruma demiri, aksesuar

arkadaşlar merhaba, duster'ıma on koruma demiri gıbı birsey yaptırmak istiyorum. yaptıran arkadaşlar bilgilerinden faydalanabilir miyiz acaba? internette ben bir tane buldum cok yakısıyor aslında ama ülkemizde buna benzer ürün yok galiba. teşekkurler simdiden herkese

4. barbarosbasaran

Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET

Ynt: Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET tabiki siyah :) look paketi oldugunda da cok yakısıyor.
  5. barbarosbasaran

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları öztürk , sana bikac sorum var arkadaşım sen nasıl vites degıstırıyorsun? kac bin devirde kactan kaca atacaksın. 1.5 dizel motordan ne beklıyorsun? suv bir aracın sanzumanından ne beklıyorsun? söför koltuğunun neresi rahatsız etti seni? direksiyona nekadar güç...

6. barbarosbasaran

Kaliper Sesi Sorunu!

Ynt: Kaliper Sesi Sorunu! neler duyuyoruz duster hakkında. 20.000 km den sonra çin arabası gibi dağılmaya mı başlayacak arkadaşlar bu duster. bi dünya para verdik. vallahi yandık. :)

7. barbarosbasaran

Dacia Duster STUDENT CONCEPT

Ynt: Dacia Duster STUDENT CONCEPT bir bu eksikti zaten :)
  8. barbarosbasaran

Kaliper Sesi Sorunu!

Ynt: Kaliper Sesi Sorunu! kaliper bu kırmızı parca mı acaba? aslında 4 yıl clio kullandım, hic rahatsız eden bir sey farketmedim.
  9. barbarosbasaran

Renault Duster daha mı farklı acaba ?

Ynt: Renault Duster daha mı farklı acaba ? 6 litre yakan k4m motor hic görmedim dogrusu 4 yıl kullandım. 8,5 ile 11 arası degısir sehir ici, dayanıklılık konusunda sunu dusunuyorum. 205 bin km de sattım motor hala canavar gıbıydı. ama bu motorun rolanti sorunu var. bir turlu rolanti...

10. barbarosbasaran

Dusterime Çarptılar

Ynt: Dusterime Çarptılar TezzMertek nikli kişi, sen kaza nedir bilmiyorsun, bir arkadaşımız da zaten söylemiş adı üstünde 'kaza' hangi zengin toros la gezer demiş? ondan öncede. TezzMertek sen ac bu ulkede senin gibi insanlar da var.

11. barbarosbasaran

Dusterime Çarptılar

boxeralfa dogru soyluyor. bence
  12. barbarosbasaran

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) normal kullanım aracı sıkıstırmadan istanbul sehir ici olarak: isyerim üsküdar evim ataşehirde trafıgı eksık olmayan yerler. 6,3/100 km suan icin dizel 110 bg dacia duster 4x2 saygılar

13. barbarosbasaran

Arka Sol Pencere Otomatiği

Ynt: Arka Sol Pencere Otomatiği bluetooth lu teyb olan aracların arka cam otomatık dugmelerı ısıklı olabılır mı acaba? dıye merak ettım
  14. barbarosbasaran

Dusterime Çarptılar

geçmiş olsun daha beterinden korusun allah, canını sıkma bence sonucta servıse verırsın tekrar gıcır gıcır alır binersin. Dava konusunda da Türkiye'de böyle davaların akıbeti ne olur? bence ugrasmaya değmez.
  15. barbarosbasaran

DUSTER 4 * 2 ARAZİ KABİLETLERİ TECRÜBELERi

Ynt: DUSTER 4 * 2 ARAZİ KABİLETLERİ TECRÜBELERi birkac fotograf agır arazı harıc bırcok yerde kullanabilirsiniz. hobi amaclı cok guzel

16. barbarosbasaran

Dacia - Duster Fiyatları

ben 46 bıne a dım ama 4x2 110 hp full fakat deri koltuk yok. yaklasık 2 aydır kullanıyorum. aldıgım bayi de istanbul kartal asf otomotiv. ben de almadan once herkes o parayla ikinci el insignia al , passat al onu al bunu al dedi. sıfır alırım sorunsuz 3 5 yıl binerim diye dusundum. daha once...
  17. barbarosbasaran

Duster Araç içi Ses Karşılaştırmalı Test Sonuçları

cok kısa zamanda opel vectra B duster opel astra H testlerini paylaşacagım bende. üc aracta bize ait oldugundan adil bir test olacak. konu başlıgı gayet guzel bir nokta olmus tesekkurler
  18. barbarosbasaran

Dacia Duster 4x2 ile Gelibolu Civarında Gezi

birkaç fotograf daha :)

19. barbarosbasaran

orhan bey ben cok fazla arazide kullanan birisi değilim, hafta sonu istanbuldan kactıktan sonra beni daglara tepelere götürüyorya istedigim gibi iyiki aldım seni dedirtiyor bana :) tam bir hobi aracı. :) kullandıkça seviyorum keratayı.. bu arada bölge gelibolu, kömürlimanı koyu.
  20. barbarosbasaran

gelibolu kömür limanı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz