Arama sonuçlarınız

1. O

Defender - 2. Akü Hakkında

Selam arkadaşlar, Malumunuz park halindeyken soba, aydınlatma ve teyip kullanmak üzere 2.aküye ihtiyacım var, şarj dinamosunda bir değişikliğe gitmeye gerek var mı acaba ? Dinamo yetersiz-güçsüz kalır mı ?

2. O

Defender 110 İle Aranızdayım

Selam arkadaşlar, Yeni, tazecik Defenderimle ben de zehiri kaptım bu hastalığa bulaştım ve aranızdayım. Herkese selamlar.
  3. O

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Kurban bayramında Likya yolunu yürürken Patarada karşılakştık ve tanıştık. Gerek kendisi gerekse eşi son derece sıcak ve misafirperverlerdi. İlgi alakası ve cana yakınlığından ötürü tekrar şükranlarımı sunuyorum. Umarım bir gün...

4. O

" 1973 Woswos 2015 Vizeli Bakımlı Sorunsuz " Garajımdan....

Ynt: " 1973 Woswos 2015 Vizeli Bakımlı Sorunsuz " Garajımdan.... Selamlar, yakıt sarfiyatı nedir acaba litre olarak ?
  5. O

Dağcılıkta Çadır

Ynt: Dağcılıkta Çadır -20 derecede intihar etmek için gayet güzel bir seçim olmuş. Bu çadır dağcılık için uygun değil, zaten ağır olan çantanın yanında tasiması zor ve 2 mevsim bir çadırdır. Yağmurda hadi idare etti diyelim -ki riskine bile girilmez- karda yetersizdir.

6. O

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur mail ulaştı teşekkürler.

7. O

2013 Yılı 2.dönem Telsiz Amatörlüğü Ehliyet Sınav Tarihi Ve Yerleri Belli Oldu

Ynt: 2013 Yılı 2.dönem Telsiz Amatörlüğü Ehliyet Sınav Tarihi Ve Yerleri Belli Oldu Selamlar, Bir süredir bu belgeyi araştırıyorum lakin benim eksikliğim olsa gerek yeterli bilgiye ulaşamadım. Bu belgenin tam olarak amacı nedir? Sadece gemide çalışmak için mi gerekli ? Kaç tane sınava...
  8. O

Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya

Ynt: Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya Çok teşekkür ederim bilgiler çok faydalı oldu, Bulgaristandan Makedonyaya geçiş için transit vize gerekiyormuş. Bu yine konsolosluktan alınan bir vize mi? Sınırda da alınabiliyor mu ? Hemen alınabililyorsa...
  9. O

Yunanistan'da ki Uluslararası Ehliyet Sorunu

Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu Bulgaristandan transit geçiş için yine konsolosluktan vize almak gerekiyor mu ? Yoksa sınır kapısından bu izin alınabiliyor mu ? (Yeşil yapaportum Yok. Amacım motosikletle Bulgaristandan Makedonyaya geçmek ve geri gelmek.) Bulgaristan...

10. O

Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya

Ynt: Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya Merhaba, Bir arkadaşımla 2 motosiklet İstanbuldan Bulgaristan - Mekadeonya gezisi planlıyoruz. Ülkelerin Vize, sigorta ve ekstra bürokratik masraflarını da yazabilir misiniz rica etsem. Uluslar arası...

11. O

Anatolia 9. Yıl Kampı, Şile - 30-31 Ağustos - 1 Eylül 2013

Ynt: Anatolia 9. Yıl Kampı, Şile - 30-31 Ağustos - 1 Eylül 2013 Gökhan bey teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. 2 yada 3 motorsiklet +1 bisiklet olacağız, ücretlendirme konusunu tam olarak nasıl öğrenebiliriz acaba ? Motosiklet ya da bisiklet için gecelik yine 30 lira ise malesef yüksek bir...
  12. O

Ynt: Anatolia 9. Yıl Kampı, Şile - 30-31 Ağustos - 1 Eylül 2013 Kampa katılmak isteyen forum harici 2 arkadaşımın öğrenmek istedikleri 2 konu var. 1. Motosiklete otopark ücreti alınıyor mu ? Motosiklet Çadırın yanına kadar getirilebilir mi ? 2- Binek araç için de otopark ücreti alınıyor mu ?

13. O

Hyosung Gv 250

Ynt: Hyosung Gv 250 Hyosung GT sahibiyim. Sıfır aldım ve 2 ayda 4bin km yol yaptım. Hyosung Marka olarak ; fiyat / performans / tasarım / yakıt / kriterleriinin tümünde sınıfının en iyi bir kaç motorudur diyebilirim. tek handikap; Fiyatının uygun olması ve kaliteli olması sebebiyle...
  14. O

Ynt: Anatolia 9. Yıl Kampı, Şile - 30-31 Ağustos - 1 Eylül 2013 Marka zorunluluğu yok sanırım değil mi ? Motosiklet ile katılabilirim, Kamp alanına kadar asfalt yol var mı acaba ?
  15. O

Husky Batoh Salmon 35 Lt

Ynt: Husky Batoh Salmon 35 Lt İyi günlerde kullan, KPSS pişmanlıktır.

16. O

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Müzik korku filmi havası katmış :)
  17. O

Şişme Mat Pahalı, Şişme Yatak Ağır ve Hacimli Diyorsanız

Ynt: Şişme Mat Pahalı, Şişme Yatak Ağır ve Hacimli Diyorsanız Beyler bayanlar, şişme mat konusunda değişik şeyler söylüyor herkes, Ben de kendim deneyip test etmeye karar verdim, Bolu kampında (-7 derecede) bildiğiniz deniz yatağında yattım. Tulumla şişme yatak arasına tek kat battaniye...
  18. O

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Herkese gunaydinlar. 10dk icinde Zincirlikuyudan start verip yola cikiyoruz

19. O

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) İbrahim beyle Cumartesi sabaha karşı yola çıkıyoruz, İstanbuldan ulaşım sorunu olan varsa araçta boş yer var. İrtibat kurunuz ..
  20. O

Şişme Mat Pahalı, Şişme Yatak Ağır ve Hacimli Diyorsanız

Ynt: Şişme Mat Pahalı, Şişme Yatak Ağır ve Hacimli Diyorsanız Havanın yalıtımı kuvvetli değil midir ?_ Şişme mat kış kampında sorun yaşatır mı acaba ? kuru ve durgun hava en iyi yalıtım malzemesidir. Kış faaliyetinde şişme yatak kullanan var mı acaba ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri