Arama sonuçlarınız

1. O

tanışma :)

Ynt: tanışma :) Bir süredir ben de arazi aracı araştırıyorum, Lakin Niva başlangıç gibi gözükse de genelde kalıcı-favori araç oluyor.

2. O

Aranıza geri dönmeye karar verdim...

Ynt: Aranıza geri dönmeye karar verdim... Nivada ortalama yakıt tüketimi nedir acaba Asfaltta ve arazide ?
  3. O

7 kişilik discovery ruhsatta neden 5 kişilik yazıyor?

Ynt: 7 kişilik discovery ruhsatta neden 5 kişilik yazıyor? Muhtemelen önümüzdeki ilk muayenede Ağır kusur denecek ve düzeltmeniz istenecek, bu şekilde de zahmetli bir çözüm olacak size.

4. O

tanışma :)

Ynt: tanışma :) Hoşgeldiniz.
  5. O

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Emek olunca herşey güzel oluyor.

6. O

Modifiyesiz

Ynt: Modifiyesiz Hatalar hatalar .. Çok acemice olmuş sanki ..

7. O

2012 Çöl Kartalı'nın Uzun Soluklu Gezisi

Ynt: 2012 Çöl Kartalı'nın Uzun Soluklu Gezisi Boşuna dememişler çok okuyan değil çok gezen bilir.
  8. O

İzmir - Ödemiş Bozdağ'da Çığ Kazası ( 13 Şubat 2013)

Haftasonu şenlikler vardı, bizde katılacaktık, Kayıp olan arkadaş için çok üzüldüm. Sağ çıkmasını ümit ettim hep ama vakit geçtikçe ümitler azaldı. Allah ailesine sabır versin, duyduğum kadarıyla çığ altında kalan arkadaş tecrübeli bir dağcıymış. Şenlikler iptal edildi ..
  9. O

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) 10binlere doğru yakıt tüketimi olması gereken seviyeye gelecektir.

10. O

KARAVANINIZDA BÖYLE Bİ BALKON OLSA?

Ynt: KARAVANINIZDA BÖYLE Bİ BALKON OLSA? Hoş bir seçenek ..

11. O

Doğada Tek Başına Yürüyüş

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş Koşullara ve şartlara bağlı olmak üzere çeşitli riskler var. Bir elin nesi var, iki elin sesi var ..
  12. O

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Tebrik ediyorum çalışmalar çok başarılı. Tek handikap Tuv Türk muayenesindeki olası sıkıntılar ..

13. O

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) 29. Tarik Bal., İstanbul/1 kişi/çadır/cumartesi Listeye beni de ekleyebilirsiniz. Ulaşımı otobüs-minibüs kendi imkanlarımla sağlayacağım, hayırsever bir arkadaş Cumartesi sabahı 1 kişilik yerim var alabilirim derse pek müteşekkir olurum :)
  14. O

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Güncel istektir :) Kimseyi tanımadığmdan kimseye teklif de edemiyorum :) Aracında musait yeri olup da misafir kabul edecek varsa ben de gelebilirim :)
  15. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ad: Tarık Doğum: İstanbul, Yaş.27 Eğitim: Bilgisayar Öğretmenliği İşi: Bilişim sektöründe IT İkamet: İstanbul İlgi alanları: Alpinizm, Kaya Tırmanışı, Motor ve doğa sporları Herkese selamlar, Ben Tarık, Marmara Üniversitesi Dağcılık Kulübü üyesiyim...

16. O

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Arkadaşlar günaydın, Bu faaliyete katılmak için bir ön gereksinim var mı acaba ? Sitede yeniyim, düzeni, işleyişi bilmiyorum. İstanbuldayım, Cumartesi sabahı aracıyla ulaşım sağlayacak arkadaşlardan yol arkadaşı kabul edecek varsa ben de...
  17. O

Türkiye Dağcılık Kulüpleri

Marmara Üni burada :)
  18. O

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz? Marmara Ünivesitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü - MUDADOSK Herkese Selamlar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri