Arama sonuçlarınız

1. ceken_bilir

Kır Atına Bin Gel...

Öncelikle herkese slm'lar çok uzun zamandır forumda paylaşım yapmıyordum nedenine gelecek olursak gerçekten çok pasif ve ilgisiz buluyorum motosiklet köşesini umarım bu küçük gezimdede aynı ilgisizlikle karşılaşmam. Evet küçük gezim dedim 400 km lik bi yolculuk Kastamonunun "Mendik" köyüne...

2. ceken_bilir

Hindistan-Nepal Bisiklet Turu

Ynt: Hindistan-Nepal Bisiklet Turu Hepsi bi yana bu cesareti takdir ediyorum...
  3. ceken_bilir

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-5-

Ynt: HAYAT GEZİNCE GÜZEL-5- Bu geziyi incelerken kendi memleketimin ormanlarla ve dağlarla kaplı kıvrak yolları geldi aklıma ve baya bi heyecanlandım... Amatör tatlı su balıkcısıyım "çok balık var" dediğiniz gölette hangi tür balıklar var öğrenebilirimiyim...

4. ceken_bilir

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-4-

Ynt: HAYAT GEZİNCE GÜZEL-4- Maşaallah bu gezi güzel olmuş, şanlı ecdadımızı ve manevi alemin ulularını yağdettik sayenizde, tarihimizi hala unutmayanları görmek güzel... gezi rotası olarak "osmanlı imparatorluğunun" temellerinin atıldığı sögüt'ü tercih etmeniz takdire şayandır. Yeni motorunuzda...
  5. ceken_bilir

Likya Yolunu Yürüdüm

Ynt: Likya Yolunu Yürüdüm Verdiğiniz bilgiler için tsk ederm, bu bilgileri kullanacam. çok eksiklerim var tamamlayabildiğim kadarını tamamlayıp bişeyler yapmaya çalışcam bakalım. üç senedir likya yolunun hayalini kuruyorum birtürlü nasip olmadı bu senede gidemezsem bundan sonra zor giderim gbi...

6. ceken_bilir

Likya Yolunu Yürüdüm

Ynt: Likya Yolunu Yürüdüm Güzel gezi olmuş hernekadar botlarınız sorun çıkarmış olsada bu işin tuzu biberi diye düşünüyorum geri dönüldüğünde anlatılcak bişeyler olması lazım değilmi ;)keşke gezi notlarınızı birazdaha uzun tutsaymışınız. nacizane likya yolunu yürümeyi düşünüyorum bnde, bununla...

7. ceken_bilir

LİKYA YOLU GÜNCESİ..

Ynt: LİKYA YOLU GÜNCESİ.. Bu bilgilere ihitayacım olduğunu düşünüyorum likya yolunu bende düşünüyorum, gezi notlarınızı aktarırsanız memnun olurum. mustafa_karahan_1_9_8_7@mynet.com
  8. ceken_bilir

Uzun soluklu LİKYA YOL'U için yol ark...

Mrb arkadaşlar konu başlığındanda anlaşıldığı üzere "likya yolu" için arkadaş veya arkadaşlar arayışı içindeyim. Kısaca anlatmak gerekirse niyetim bu uzun parkuru tamamlamak ins, tabikide kolay olmadığını biliyorum. Uzun bir yol,şartların zorluğu, o coğrafyanın iklimle olan münasebeti ve yer yer...

9. ceken_bilir

Çankırı yolculuğu

Ynt: Çankırı yolculuğu forum uyuyor ortalık bizemi kaldı ne?

10. ceken_bilir

Çankırı yolculuğu

Ynt: Çankırı yolculuğu ins başka güzel paylaşımlarla renklendirmeye çalışacağız yolculuklarımızı...
  11. ceken_bilir

Çankırı yolculuğu

Ynt: Çankırı yolculuğu arada o da kaynamış abi :) tmm halletdim.

12. ceken_bilir

Çankırı yolculuğu

Ynt: Çankırı yolculuğu Gezimizi bu son kareyle noktalayıp eve dönüş hiçin tekrar elmacı köyüne motosikletimizin yanına gidiyoruz
  13. ceken_bilir

Çankırı yolculuğu

Ynt: Çankırı yolculuğu Ankarada yatmakta olan "Hacı Bayram-ı Veli" Hz. talebelerinden "Hacı Murad-ı Veli"nin türbesi...
  14. ceken_bilir

Çankırı yolculuğu

Ynt: Çankırı yolculuğu vaktimizin kısa olması nedeni ile bazı civar köyleri gezintye bu köylerde görülmesi gereken manevi alemin ulularını isa hocamızın rehberliğinde ziyarete gidiyoruz.

15. ceken_bilir

Çankırı yolculuğu

Ynt: Çankırı yolculuğu Hocamızın evinin hemen yanında bulunan "elmacı ilköğretim okulu"nun minik öğrencileri
  16. ceken_bilir

Çankırı yolculuğu

Ynt: Çankırı yolculuğu Çankırıya 10 km kala elmacı köyü sapağına dönüyoruz 5 km civarıda bu yolu aldıktan sonra isa hocamız bizi karşılıyor.
  17. ceken_bilir

Çankırı yolculuğu

Ynt: Çankırı yolculuğu Yol üstünde bir benzin istasyonunda konakladığımızda kahvaltımıza ortak olan bu sevimli kedi maskotumuz oluyor.

18. ceken_bilir

Çankırı yolculuğu

Ynt: Çankırı yolculuğu Akıp giden yolun seyri, gökyüzünün derinliği, güneşin taze sıcaklığıyla birlikte, geriye kalan 50,55 km'lik mesafeyi akşamki soğuğun inadına tadını çıkara çıkara alıyoruz.
  19. ceken_bilir

Çankırı yolculuğu

Ynt: Çankırı yolculuğu Ankara-Kalecik arası 60,65 km civarı bu kadar kısa mesafeyi kaç saatde aldığımızı hatırlamıyorum bile, soğuk belimizi fena büktü bu sefer.Kaleciğin hemen girişinde karşımıza çıkan caminin avlusunda biraz dinlenmek,bişeyler atıştırmak amacıyla konaklıyoruz kapısının...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri