Arama sonuçlarınız

1. CKAYA

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu anammmmmmmmmmm! Bu Böyle Söylenirmi Abi Yaaaaa:) Ortaya :) Çok Fena Oldum Nar Gibi Offfffffffffff

2. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ben Katılmak İstiyorum Ama Yarın Şaşmazdayım. Cimcimin Kayışında Sorun Oldu Direksiyonu Duruken Sağa Sola Çevirdiğimde :) Çığlık Gibi Ses Geliyor Bir Baktırtayım Yarın Baktım Vantilator Kayısını Döndüren En Üstteki Cark Atlıyor Donmuyor. Pazara...
  3. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bende solağım ve iki ayağımıda kullanırım ama iyi oynayamam :):) olsun maksat beraber olmak ama beni istediğin yere koy ilhan cavcavın zamanında bulduğu ucuz zenciler gibiyim :D:D Anakaragüçlü ceremi :D:D Çilek meyze bence...

4. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Nefis o zaman geri dortlunun onunde yer alır canım Buragım benim. Bi Pirlo edası var zaten.
  5. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Halı saha maçı ne oldu kaç kişiyiz olacakmı? nerede olacak kaçta olacak kaleci lazımmı kaleci getireyim her mevkiide oynarım:) Joker oyuncuyum ben. gözlüklerimi çıkarınca nasıl olsa bir şey görmüyorum. ;D 8)

6. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Sen iyi misin iyisen bu tespit ne? Değilsen çileğe alerjin var. Sen sahada hangi mevkiide gorev yaparsın?

7. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu :) nefis.
  8. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Karın acisi baya iyi bu aletin arazide :D:D
  9. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Tamam mesaj alınmıştır. En kısa sürede uygulamaya geçilecek tir :):)

10. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ya Savaş Abi Osmanlı cafe de habire çay oralet kivi elma dayamıyolarmı :) kıl oluyorum. Abilerim yanlız içmesin abilerim şöyle böyle vallahi fena yaw :)

11. CKAYA

Ynt: Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Gerçeği söyle Burak oksijensiz mi kaldın?
  12. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Haydaaaaaa :( abi ne ettin sayımız artacagına azalıyor. Tek kale mi oynasak ki acaba?

13. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Halı Saha Güncel Liste 1- Murat Özbay 2- B.Mehmet Üçkol 3- Salih Özen 4- D.İzzet Canol 5- Savaş Tanır 6- Mesut Köse 7- Erdem Özkoçak ( Cuma olursa +2 Kişi) 8-Çağın Kaya Muratcım düzeltiyorum maç ne zaman ve nerede olacak bir fikri olan...
  14. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Murat mac ne zaman?
  15. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Resimler

16. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese iyi geceler, haftasonu dikilitas goleti http://www.youtube.com/watch?v=KA-ocEgoA8U http://www.youtube.com/watch?v=HHBw7QFBe10
  17. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu O zaman sacede piknik ve gezi hava çok güzel çünkü :)
  18. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Anladım Orhan abi iyi çalışmalar kolay gelsin abi.

19. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Sayın Savaş Tanır acaba nerelerde? ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ nerdesin bi ses ver???
  20. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Tamam abi :) bizde 5-6 ya kadar offroad yaparız :) sucuk yaparız kalça şiş yaparız soslu :):) Sende gelsene abi.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri