Arama sonuçlarınız

1. CKAYA

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Abilerim kardeslerim sayin Anoff camiasi, Maalesef uzulerek aksamki hali saha macina katilamayacagim yarina acil yetismesi gereken bi is cikti sabahlayacagim herkesten bu aksaklik icin ozur dilerim :( Sansa bak gecen hafta hastaydim bu hafta...

2. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ankaragüclü Jeremi ve takım arkadası keciorenguclu zubi zaretta (2 kişi)
  3. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Nice mutlu yıllara Savaş abi yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin sevdiklerin ile uzun yıllar mutlu bir ömür dilerim canım abim.. 8)

4. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Abi izledim hatta bir baska modelinde ceki demiri ile bir aparat daha yapmıslar adam 40 kisiye barbeku partisi veriyordu :D bendemi yapsam ne yapsam acaba :D
  5. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

6. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. Savaş abi Ahmet Kural ilk okulumu o ahmet kural ilkokulmu yaptırmış? :)

7. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bowling olur yüzme olur çuval yarışı olur, ip atlarım, ama halı saha bir başka Muraaaattt yaz şu listeyi haydi canımsın klinsman tadında top koşturuyorsun hadi abi :)
  8. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ben çalışmıyorum. Yada öyle zannediyorum :) 8)
  9. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese mutlu, huzurlu ve guzel bir pazar gunu dilerim.

10. CKAYA

2013 Suzuki Jimny

Ynt: 2013 Suzuki Jimny Hocam değişik bir yaklaşımınız olsada şöyle açıklayayım. Renkler zevkler meselesi herseyden once. Kullanım amacına zevkine hitap eden birisi bu aracı alır, almış bende aldım ikinci el aldım bu konuda alınıp alınmaması kişden kişiye değişir. Dizel konusuna gelelim...

11. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederim, abilerim kardeşlerim canlarım ciğerlerim. Şu an kendime geldim dahada atlatamadım bu benim ömrümde ilk kez başıma gelen bir durum çok ilginç . Demekki neymişşş???? Tshirtle dağa gidilmez...
  12. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese gunaydın :) Gorseller harika emege gecen herkese tesekkurler, yine guzel kareler cikmis ortaya nefis...

13. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Murat ben dun hastalandım yataklara dustum :) mikrop sactım gelipde aksam herkese bulastırmayayım. Busefer beni affedin :(
  14. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Burak resimler harika resimler icin tesekkurler. 8)
  15. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yine nefis bir gündü katılan herkese teşekkürler. Bir dahaki sefere toplanıp botmu alsak acaba?:) Bu arada sticker larımızı çok sevdim emeğe geçen katkısı olan herkese teşekkür ederim.

16. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese gunaydın yarın olsada sorguna gitsek :):)
  17. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Merak ettiğim birşey var Burak. O tekmelik tozluk la mı çalıştın bana söyler misin?
  18. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu OOOO Harika calisin calisin model ucak kanadı gibi harika olmus boyada mat siyah sanırım hayırlı olsun. Bundan sonra size moonvisor lu 4 ler deriz

19. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Benim hicbir yerim agrimiyor:) acaba agriyorda ben acidan hissetmiyor muyum ilginc cozemedim:) sabahyeniden dogmus gibi kalktım dur ben bi spora baslayayım o zaman.
  20. CKAYA

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu HAHAHAHAHHA bir dahaki sefere menejerimle geleceğim her hafta yaparsak macları kondisyonum yerine gelir :) DROGBA tadın da sutumu kaleden cikarttin zaten abi :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri