Arama sonuçlarınız

1. şaban.usta

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi kolay elsin çalışmalarınızı takdirr ediyorun ülkemizde bu kadar kapsamlı bir çalışma yapılmadı zannederim sizleri cani gönülden kutlarım bu radyetör fanlarından bende aradım zamanla amma sonunda kendim yaptım saygılar

2. şaban.usta

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı sağolasın ilhan bey fotoları devamlı ben çektiğim için pek görünmüyorum ancak çalışırken damat foto çekerse o şekilde görünüyorum
  3. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı sağol yılmaz bey kardeşim kendi çapında bir şeyler yapmıya gayret ediyoruz işin bazı özelliklerini burada bu işlere gönül veren insanlara hem cesaret hemde teknik bilgi açısından paylaşımda bulunuyorum ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

4. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı aynen belirttiğiniz gibi sağ trafa oturan kişinin kendisini sağlama alıp korunma amaçlı yapılmış bir parça
  5. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı devam

6. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı sona doğru devam edelim

7. şaban.usta

Arazi Aracında Son Nokta

Ynt: Arazi Aracında Son Nokta aga para var huzur var ne diyelim
  8. şaban.usta

böyle birşeyden arazi aracı olur mu?

Ynt: böyle birşeyden arazi aracı olur mu? olabilirde bence çok abartılı olur
  9. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı murat bey teşekkür ederim yorumunu eleştiri olarak görmüyorum sadece bu tür yorum yapanlara mahsuru varmı diye soruyoırum yorumu dikkatli okuyunca o kurduğunuz cümlenin manasını anladım sizi bilgilendirmek için bu yorumu yazdım buırada sizin şahsınıza...

10. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı murat bey üstü altından ağır derken neyi kastettiniz bilmiyorum amma üst ağırlığımız kafes olarak 750 kg komple ağırlığımızda 1.750-hadi max 2.000 diyelim kullanılan malzeme konusunda haklısınız amma ilk tecrübemiz olduğundan birde bu model buggy ler içinde...

11. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı ilhan bey kardeşim yorumun beni gerçekten onurlandırdı şimdi bu yorumu okuyanlar ne düşünür bilmiyorum amma bu bir gerçek buraya makinayı görmiye gelenlerdeki intiba bu şekilde oluyor abartı kesinlikle yok
  12. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı ilan bey kardeşim söz verdiği gibi çerkezköye aracı yerinde canlı olarak görmiye bir arkadaşıyla bereber geldiler bu vesileyle kendileriyle tanışma fırsatım oldu hoş sohpet çay kahve allah ne verdiyse ve aracıda yerinde incelediler bazı teknik detayları...

13. şaban.usta

böyle birşeyden arazi aracı olur mu?

Ynt: böyle birşeyden arazi aracı olur mu? aga benim anladığım kadar pompa çıkışlarına bakarsan sıralı 6 silindir turbo bir makina var üzerinde amma gücü nedir bilemem
  14. şaban.usta

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri görüyorumki dedikodu almış başını gidiyor insan iğneyi önce kendine batıracak acımassa çuvaldızıda başkalarına batıracak
  15. şaban.usta

77 Model CJ5'imi Topluyorum

güzel bir çalışma olacak galiba kolay gelsin işe başlamak işin yarısıdır derler

16. şaban.usta

Toyota Land Cruiser 88 BJ60 a Vinç Tamponu Yaptık yorumlarınızı bekliyoruz.

Ynt: Toyota Land Cruiser 88 BJ60 a Vinç Tamponu Yaptık yorumlarınızı bekliyoruz. merhaba gayet güzel bir çalışma benim fikrim taşıyıcı direklerin ön far taşıyıcının olduğu kısım biraz köşeli yuvarlak hat çizseydiniz daha estetik olurdu tabi benim fikrim kolay gelsin
  17. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı ustacığım. hadi bitirin artık şu makinayı. bitsin de görmeye geleceğim kabul ederseniz eğer. ne demek kabul edersen her zaman sizin gibi dostları beklerim buyurun gelin bu vesileyle tanışmış oluruz saygılar
  18. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı arkadaşlar bu istekleriniz önerileriniz başım üstüne elbette bu tür etkinliklere davet olduğu sürece katılmıya özen göstericez hem sizlerle tanışmak dostluğumuzu geliştrmek benim için ayrı bir zevk olacak hepinize saygılar sevgiler sunarım

19. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı evet arkadaşlar sonunda montaja başladık öncelikle dingilleri monte edip boş jantların üzerine kaldırdık araç fazla yüksek olmasın motoru rahat yerine oturtabilelim diye ve motoruda erhangi bir aksaklık olmadan boyayı deforme etmeden yerine oturttuk bu...
  20. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı murat bey bu konudada haksız sayılmassın çünkü bu aracı bitene kadar aşama aşama takip eden arkadaşlar merak içinde kalacaklar dediğin gibi bir etkinlik yapmak lazım saygılar sevgiler sizlerin olsun

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri