Arama sonuçlarınız

1. O

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Kırklarelinde ve Lüleburgazda çok fazla tamirci gezdim fakat itiraf etmeliyim ki hem orjinal hemde ucuz parça temini ve işçiliğiyle Kırklareli Bosch-Car hepsinden daha iyi. Orada Ozan ustadan hariç genç bi eleman var 2.7 dizel terranoyu tek başına topladı...

2. O

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Emel hanım o vurma sesi bende kasanın şaseye bağlanan takozlardan biri kırılmış ordan geliyodu birde amortisörlerden kaynaklı bi vurma vardı değiştirince ses kalmadı. Bu arada tüm parçaları buldum fakat sinyal kolu hala muamma ??? Yakıt bendede 33krşa kadar...
  3. O

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Mecburen bigün rıdvan ustaya bırakcam arabayı umarım tahminimden fazla masrafı çıkmaz :/

4. O

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61199.0 Burda da 40 derecelerden bahsetmiş ???
  5. O

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Bende ustaya onu dedim ama usta fan açınca daha hızlı döner motor çalıştığı sürece bu şekilde düşük hızda döner gibi bişeyler dedi :) diretmedim bende. Rıdvan ustaya gitsem mi diye düşünmeye başladım artık.. Şu an araç 2H de lpg de 45-55 kuruş arasında yakıyor...

6. O

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım hararet hiç yükselmiyordu termostat tekrar değişti şimdi gösterge ortaya biraz yakın seviyede ama dediğim gibi gaza yüklendiğim halde hızlanınca hararet yerlerde resmen. Birde fan sürekli dönüyor bu normal mi?

7. O

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Arkadaşlar artık bu sorunlar iyice canımı sıkmaya başladı tecrübelerinize ihtiyacım var! 93 model feroza el-2 sahibiyim. Aracı aldığım günden beri sanayiden beri gelemez oldum.. çözülemeyen sorunlarım var!! 1-) Alt rotili değiştirmem lazım ama bulamıyorum...
  8. O

Daihatsu Yedek Parça

Ynt: Daihatsu Yedek Parça Aracım 1993 Feroza El-2 arka tampon kulakları ve sağ cam (manuel) mekanizması lazım var mıdır acaba elinizde?
  9. O

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Teşekkür ederim. Genelde gidersek eğer tavşana veya domuza gidiyoruz köpek baya iyi gerçekten ama benim değil arkadaşın :) Av yolları tam bir acemi parkuru ve baya eğlenceli yoksa ava da gönüllü gittiğim söylenemez :D

10. O

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Şnorkel de lazım ilerde ;D

11. O

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Neredeyse her gün biyer keşfediyoruz çok kötü yerlerden ıkına ıkına geçtiğimde oldu kaldığımda, full balçık ortasında su yarığı olan uzun bi rampa bile tırmandım aslında lastiklerden memnunum m+s lastik fotoda çamurdan kabak gibi görünsede daha 1 aylık ;D m/t...
  12. O

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Dipsiz kuyuymuş girince farkettim ;D

13. O

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Çok yakışmış gülerek kullanın.
  14. O

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... En büyük sorun usta bulmak. Malesef Kırklareli'nde Feroza ismini bile doğru söyleyebilen çok az sayıda usta var ki bide şnorkel, tepe lambası v.s. taktırmak isteyince açıkçası benim pek güvenim yok o konuda. Aracınızın son halini ve tecrübelerinizi...
  15. O

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? 1 ) Salih DALCI/İstanbul-Zeytinburnu/1993 Feroza EL2 2 ) Ayhan ERBAY/KOCAELİ-KARAMÜRSEL 1993 Feroza EL2 3 ) İsmail Elikçioglu/istanbul-G.O.Paşa 1993 Feroza EL2 4 ) İsmet ÖZ/İstanbul-Kadiköy/1991 Feroza EL2 5 ) İsmail KUMAŞ/Zonguldak-Merkez/1994 Feroza SX...

16. O

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Merhaba Emel Hanım. Sizin aracı bugün orda gördüm bende gerçekten çok temiz gülerek kullanın. Önemli şeyler değil aslında ama benden önce halledilmemiş ufak tefek arızalar birikince ve birazda takıntılı olunca baya bi maaliyette birikiyo. Ozan usta 800 - 1.000...
  17. O

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Merhaba Feroza sahipleri. Seviyeli bir aşk benimkisi. Ben ona benzin veriyorum o bana çamur :) Birkaç fotoğraf da benden...
  18. O

Feroza Sağ Kapı Cam Kolu Cam Açma Makara Sistemi Arızası

Ynt: Feroza Sağ Kapı Cam Kolu Cam Açma Makara Sistemi Arızası Merhabalar! Araçla ilgili sorunların büyük bir kısmını çözdüm gibi. :) Aracın çekiş problemi ve fazla yakması egzozdan kaynaklanıyormuş. Hava filtresi ve egzoz orjinaliyle değişti ve lpg ayarı yapıldı göre performansı daha iyi hale...

19. O

Feroza Sağ Kapı Cam Kolu Cam Açma Makara Sistemi Arızası

Ynt: Feroza Sağ Kapı Cam Kolu Cam Açma Makara Sistemi Arızası Bu arada Düzeltme *8.000 - 9.000 yazmışım :D rölantide 800 - 900 olarak düzelteyim. acaNn bey öncelikle verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Enjeksiyonlular daha ekonomik diye okumuştum bu forumdan ama Kırklarelinde bu...
  20. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Off road için hazırlık yapan, doğa aşığı, adrenalin bağımlısı ve 4x4 bir araca yenice sahip olabilmiş hayatının baharında bi gencim :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri