Arama sonuçlarınız

1. okufa

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Banada mantıksız geldi. Far desenlerini araştırıyorum...

2. okufa

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Merhabalar, Bugün TUV muayenesini yaptırdım ve hiç beklemediğim bir sebepten ağır kusur aldı. Sebep sol ön farın cam desenleri ters, yani yönü hatalı görünüyormuş. Böyle bir durumla karşılaşan varmı? Görevlinin dediğine göre camının değişmesi...
  3. okufa

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? Doğrudur, TUV muayenesi var, yarın sanayi ye götürüp gerekli bakımları yaptıracağım. Zaten bakıma ihtiyacı var...

4. okufa

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? Merhaba, Bende 2000 model 3,2 ov var, LPG ile km'de yaklaşık 60 kuruş yakıyor. Araç 4-5 aydır yatıyordu...
  5. okufa

OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ Hepsi çok güzel görünüyor, takip...

6. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Beyaz arka plan ile denedim sonra falçata ile beyaz kısımlarını kestim daha güzel durdu. O yüzden şeffaf arka plan olanını gönderdim. Zaman buldukça birkaç tasarım daha yapıp fikirlerinizi alacağım.

7. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Birkaç resim...
  8. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Levent bey, 4x4 ve i love my frontera logoların şeffaf arka plan olanını mailinize attım. Araç üzerinde daha iyi görünür kanaatindeyim.
  9. okufa

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Double din güzel görünüyor, olay kalıp ta bitiyor anlaşılan. Sticker larda yakışmış...

10. okufa

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Cevap için teşekkür ederim. Evet aracın double dın için uygun olmadığını biliyorum. Açılır ekranlı Olanları düşündüğümde ise bana ekranın oldukça altta olacağı, dolayısıyla Pek ergonomik olmayacağı düşüncesindeyim. Video in destekli gps cihazları bana...

11. okufa

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Fikir almak istediğim bir konu var; geri görüşüne alışamadım, park ederken problem oluyor. Araç için video in özelliği olan gps cihazı + kamera araştırıyorum. Şimdilik buldum gibi, muhtemelen trabzonda daha detaylı araştıracağım. Merak ettiğim geri...
  12. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Teşekkür ederim levent bey, kargoyu bugün aldım. Yağmurdan fırsat bulabilirsek logoları yapışacağız. Aklıma başka fikirlerde geldi, artık trabzona döndüğümde bakacağım. Video kayıdı ile uğraşıyorum iyi bişeyler çıkarsa editleyip paylaşırım. Konu dışı olacak ama...

13. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO aha benim logolar :) Eline koluna sağlık abi iyi geceler...
  14. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO kolay gelsin... :)
  15. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO RUMUZU S-1 S-2 S-3 S-4 S-5 S-6 S-7 S-8 S-9 S-10 S-11 S-12 S-13 S-14 S-15 S-16 camel tropy natgeo türkiye opel motor sport 4X4 BAYRAK...

16. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO RUMUZU S-1 S-2 S-3 S-4 S-5 S-6 S-7 S-8 S-9 S-10 S-11 S-12 S-13 S-14 S-15 S-16 camel tropy natgeo türkiye opel motor sport 4X4 BAYRAK...
  17. okufa

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Ynt: Frontera İçin Yağ Önerileri.. Şanzıman yağı 6 litre 120 tl 2 adet conta ve şanzıman yağ filitresi 90 tl bujiler bosh 6x10 tl= 60 tl
  18. okufa

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Ynt: Frontera İçin Yağ Önerileri.. Arkadaşlar bugün şanzıman yağı, birkaç parça ve şanzıman yağ filitresi değiştirildi. şanzıman yağı olarak 6 litre castrol dexron 3 aldım filitre ve diğer parçaları değişiminde malesef araç başında değildim. şanzıman yağı hemen hemen koyu kahverengi renkte...

19. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

20. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Arkadaşlar abilerim, 4x4 bayrak ve ilovemyfrontera benim tasarımlarım, ben öylesine fikir alma bakımından aklıma gelen bir tasarım yapmaya çalıştım. Aslında çok da zaman ayıramadım. Ebat konusunu düşünmedim, daha yüksek çözünürlüklü olarak gönderebilirim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.