Arama sonuçlarınız

1. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO RUMUZU S-1 S-2 S-3 S-4 S-5 S-6 S-7 S-8 S-9 S-10 S-11 S-12 S-13 S-14 S-15 S-16 camel tropy natgeo türkiye opel motor sport 4X4 BAYRAK...

2. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO gibi...
  3. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO RUMUZU S-1 S-2 S-3 S-4 S-5 S-6 S-7 S-8 S-9 S-10 S-11 S-12 S-13 S-14 S-15 S-16 BALİKAY 2 2 1 2 2 2 2...

4. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO RUMUZU S-1 S-2 S-3 S-4 S-5 S-6 S-7 S-8 S-9 S-10 S-11 S-12 S-13 S-14 S-15 S-16 BALİKAY 2 2 1 2 2 2 2...
  5. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO ufak bir çalışma;

6. okufa

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Ynt: Frontera İçin Yağ Önerileri.. Teşekkür ederim levent bey, Bu hafta sonu şanzıman yağ değişimi yaptıracağız.

7. okufa

Ynt: Frontera İçin Yağ Önerileri.. Bu sorularıma da cevap verirseniz sevinirim.
  8. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Aynen levent bey...
  9. okufa

Ynt: Frontera İçin Yağ Önerileri.. Selamlar, Artı olarak aklıma takıldı, Aracın şanzıman yağ filitresi varmıdır? Nerededir kaça bulunur? Yağ değişimi esnasında filitre varsa onuda tedarik etmek istiyorum.

10. okufa

Ynt: Frontera İçin Yağ Önerileri.. Merhaba, Konu ile ilgili bir sorum olacak, Araç 2000 model 3,2 v6 otomatik. Araç arazide iken şanzıman yağ lambası yanmış, mola vererek ilerlenmiş. Araziden çıktıktan sonra lamba yanmamış 2 haftadır. Daha önce ne zaman değiştirildiğini bilmediğimizden...

11. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Merhaba, Levent bey özel mesaj atamıyorum, hata oluştu diyor. Kargo bilgilerini mailinize gönderdim. Esasında bir ara logo tasarım ile uğraşmıştım bu aralar pek vakit olmuyor, güzel tasarımlar var takipteyim...
  12. okufa

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Herkese selamlar, Çalışmalar oldukça güzel görünüyor ve böyle topluluk çalışmaları her frontera kullanıcısı için iyi olacak kanaatindeyim. Lakin araca çok fazla sticker yapıştırmak istemiyorum. Hepsinden yaptırmama ihtimali varmı? Logo ve sticker ların hangileri...

13. okufa

En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları

Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları Teşekkür ederim, sürüşü gerçekten keyifli özellikle arazide. Radyatörde üst plastik kısımda sızıntı tespit ettik ve yenisi ile değiştirmeye karar verdik, çorumdan üç kanallı bakır sipariş edildi ve takıldı. Ufak tefek bakımlardan sonra çok daha güzel...
  14. okufa

En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları

Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları ;)
  15. okufa

Motorlu Taşıtlar Vergisi - %5 Muamması

Selamlar, Bizim araç 2000 model 3.2 otomatik. Aracı yeni aldık ocak ayında eski sahibi 410,50 tl ödemiş.

16. okufa

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Bakım yaptığımız usta sol ön aks körüğü ve mafsalların değişmesi iyi olur dedi. Bu parçaları soracak opel servisine. Eğer bulamazsa aramaya nereden başlamalıyım. Araç 2000 frontera b kasa 3.2 otomatik...
  17. okufa

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Aracın ufak tefek işlerini yapmak için getirdiğimiz sanayide aracı ve hava ile ilgili donanımları incelerken yerinden çıkmış bir boru farkettik. Taktığımızda ise; Araç çalışır durumda vites N konumunda 4x4 düğmesine bastığımızda klik diye bir ses, 4x4...
  18. okufa

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar Arkadaşlar resimdeki donanım nedir? Araç liftte iken usta bu donanımı söktü, hilal şeklinde bir parçanın hareketi ile 4x4 e geçiş oluyor diye anladım ben. Hava ile çalıştığını söyledi usta. Şuan aracı trabzon sanayiye getirdik...

19. okufa

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Araç rize çamlıhemşinde. İşlerim dolayısı ile trabzona geldim döneceğim. Dün akşam bir anlık 8-9 civarı trabzon meydan da bizim araçtan gördüm. Dikkatimi çeken yükseltme kiti takılmış (yada lastikleri arazi olduğu için yüksek gelmiş olabilir) üstte...
  20. okufa

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Aracı 4x4 den çıkardık. Problemin kaynağını öğrenmek maksadı ile deneme yapmak istedik. Bulunduğumuz yerde tamirci ve parça bakımından çok fazla imkan yok. İlk fırsatta trabzona götürüp gerekli bakımlarını yaptıracağız. Bu arada şanzıman ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.