Arama sonuçlarınız

1. T

Dağcılık Sifir Ekipman, Ayakkabı Ve Kıyafetleri Mountain Hardware, Camp, Mammut, La Sportiva

YENİ ÜRÜNLER: * Marmot Zeus kaz tüyü S Beden Siyah 295TL (yurtdışı fiyatı indirimli 99 USD, Türkiye'de indirinli 454 TL) ürün kendi resimleri: Ürün Özellikleri Ultra hafif tüy geçirmez kumaş. 700 Fill Power Kaz Tüyü ve Down Defender Fermuarlı yan cepler. Cep içine sokarak...

2. T

Dağcılık Sifir Ekipman, Ayakkabı Ve Kıyafetleri Mountain Hardware, Camp, Mammut, La Sportiva

la sportiva solution satılmıştır. mammut Foraker Hybrid ceket. satılmıştır.
  3. T

Karadeniz Yaylaları Için Yürüyüş Pantolonu Tavsiyesi-ilkbahar Ve Sonbahar

ben kanyon ltd'den su geçirmez bir pantolon almıştım. tam olarak su geçirmez olmasa da 3-4 saatlik yürüyüşte, çok az su geçirdi. tahmin ediyorum windstopper bir laminant içeriyor. fiyatları da uygundu ben aldığımda 120 tl civarında. istanbul beşiktaş'ta yerleri var.

4. T

merhaba, yurtdışında aldığım, kimisi fazladan kimisi de aldıktan sonra kullanma ihtiyacı olmadığım, kimisi de daha iyi bir modele geçtiğimden dolayı satılık ekipman ve kıyafetler var . facebook profilim: Facebook ve uzun yıllar donanımhaber'de ürün sattım. referanslarıma bakabilirsiniz: Profil...
  5. T

Kaz Tüyü Yerine Sentetik Mont Arıyorum

merhaba, elimde yurtdışından kendime getirdiğim ürünlerle birlikte fazladan aldığım birkaç mont var. bir tanesi sentetik yalıtım malzemesine sahiptir. bedeni m. aşağıdaki siteden almıştım: ilgilenirseniz görüşelim. Mammut Foraker Hybrid Jacket - Men's - Ski Insulated Jackets - Ski Jackets -...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri