Arama sonuçlarınız

1. G

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım aynen bende sizin gibi resimlerinden şüphelendim.kaporacı filan diye düşündüm.ilan sahiniyle görüştüm.karavan mersindeymiş yolu uzak geldi.ilan sahibi isterseniz karavanı olduğunuz yerede getireyim demişti,ama satıldı

2. G

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım slm kardeş bailey marka bu karavanı nerden almayı düşünüyorsun? bende aynı karavandan almayı düşünüyorum.geçen gün sahibinden com a ilan girdi aynı gün satıldı.karavanı elimizden kaçırdık fiyatı 6,500 eu idi
  3. G

Motokaravan yapımında yenilikler.

Ynt: Motokaravan yapımında yenilikler. çok beğendim. gerçekten çok güzel

4. G

Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı

Ynt: Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı Selam Melih Bey, Adım Ali,Sizin bu düşündüğünüzden sonra kafam iyice karıştı. Sizin düşüncenizde mantıklı,bakalım sonuç ne olacak. Girdik bir yola ALLAH sonumuzu,hayır eylesin.
  5. G

Ynt: Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı Sayın tifa. Bugün erba karavanı aradım. tip onay belgesi 2 ay sonra elimizde olacak dedi. Karavanınızı ruhsat çıkarmadan kullanın, hiç bir sorun çıkma diyorlar. Bende heşeyin,kanuni olmasından yanayım. Eğer tip onay belgesi veremezlerse yapmam gereken ne sizce

6. G

Ynt: Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı Benim karavanımda,sizin karavanınızla aynı marka erba karavan. Tip onay belgesini göndereyim demişlerdi. En iyisi ruhsat çıkartık,ehliyeti dğiştirmek.

7. G

Ynt: Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı Bilgileriniz için teşekkürler.
  8. G

Neden Çekme Karavan ?

Ynt: Neden Çekme Karavan ? Kırk günlük çekme karavancı olarak, 430 km yol [gökova-simav] geldikten sonra, Polis kontrollerini,endişe ile geçtikten sonra, Karavanı sağ,salim duracağı yere park ettikten sonra, Sizin ve kullanmış olduğunuz arabanızın duyduğu rahatlık. Tabi birde tekrar karavanla...
  9. G

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Teşekkürler.

10. G

Ynt: Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı Selam Fatih bey,herşeyden önce yazınız için teşekkür ederim. Kırk günlük yeni bir karavancı olarak,bol bol bilgi sahibi oldum. Kırk gün önce bende erba karavandan,sizin karavanın 5,25 boyundakini aldım. Sizin belirttiğiniz gibi,karavan 2010 model şaside...

11. G

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Selam Plakam zayi oldu deyip,yeni plaka alsam,karavana taksam suç olurmu?
  12. G

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Teşekkürler Trafik çeki demirini işletirken, plaka istedim,bana böyle bir plaka vermedi.

13. G

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Bilgileriniz için teşekkürler.Doğan bey.
  14. G

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Selam Yücel bey teşekkür ederim. Bazı problemler var.inşallah halledince kullanacağız. Size bir soru sormak istiyorum. Sizin karavanın arkasındaki plakayı nasıl çıkarttınız. Trafik benden plaka için,uygunluk belgesi+noter...
  15. G

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) SELAM Ben biraz erken pes ettim. Çekme karavan konusu çok karışık bir mesele Senede 3 veya 4 sefer kısa süreli yola çıkıp 4-5 günlük tatil yapmam lazım. Ama yola karavanım bağlanacakmı diye,karın ağrısıla çıkmak çok tuhaf Polis...

16. G

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) slm Doğan bey anladığım kadarıyla sizde B sınıfı ehliyetle bu karavanı çekiyorsunuz. Sanırım 8-9 senedir,böyle karavan çekiyorsunuz.polisler ehliyet konusunda hiç sıkıntı çıkarmadımı.
  17. G

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Evet Atilla Bey Doğrusu bu. Biz B sınıfı ehliyet ve 5,25 karavanla malasef kanunları çiğniyoruz.
  18. G

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Atilla bey Sally karavanın internet sitesinde, 3,25 karavanın boş ağırlığı 740 kğ yazıyor.Dolu ağırlı 840-900 kğ gösteriyor.Yani 3,25 karavan bile yüklenince ruhsatsız ve plakasız kullanılamayacak.

19. G

satılık çekme karavan

Ynt: satılık çekme karavan karavanım satılıktır http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-2010-model-20-gun-kullanilmis-ful-ful-karavan-55000996/mega-foto/?photo=2
  20. G

satılık çekme karavan

Ynt: satılık çekme karavan slm karavanın güzel gözüküyor.elime 5,25 erba karavan var.satabilirsem.görüşürüz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri