Arama sonuçlarınız

1. hayri63

Erikli Şelalesi

şelale nin diğer tarafında kamp yapılabilecek yerler mevcut olup wc-duş gibi hizmetlerde verilmektedir.

2. hayri63

Ben Buralar Da Yeniyim Galiba..

konu nedir?
  3. hayri63

Kamp Malzemesi Yardım Talebi

ÇADIR 200*120 iki kişi için çok ideal ŞİŞME YATAK (İNCE) UYKU TULUMU (YAZ'IN PEK GEREKMİYOR) ŞİŞME YASTIK ÇADIR ZEMİN MATI FENER (ÇADIRA ASMAK İÇİN) POMPA (YATAK ŞİŞİRMEK İÇİN) ÇEKİÇ (ÇADIR KAZIKLARINI ÇAKMAK İÇİN) KAMP TENCERESİ (İSTEĞE BAĞLI) KOLİ BANDI KAMP OCAĞI TÜPLÜ İP (10-20 MT) FENERE...

4. hayri63

Erikli Şelalesi

Merhaba bedirhan bey,söz konusu yerde çekme karavan hiç görmedim,genellikle çadır kamp kuranlar vardı.Ancak orayı işleten arkadaşın kartı var şuan yanımda değil telefon numarasını size bildiririm kendisinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Burası orman işletmesine ait bir yer bir tarafta şelale...
  5. hayri63

Erikli Yaylası

Erikli yaylası

6. hayri63

Erikli Şelalesi

Yalova çınarcık-erikli şelalesi ve kamp alanı.Tavsiye ederim.Özellikle kamp alanı çok temiz.Aradığınız herşey var.Yolları biraz bozuk ama o kadar da sorun olmuyor.

7. hayri63

Kamp Yeri̇

çok teşekkür ederim
  8. hayri63

Kamp Yeri̇

Çok teşekkür ederim
  9. hayri63

Kamp Yeri̇

Merhaba Arkadaşlar: 13 temmuz - 20 temmuz tarihleri arasında,İstanbul dan yola çıkıp sırasıyla Akçay burhaniye pelitköy gömeç Ayvalık Dikili İzmir Çeşme'de geziye çıkıyorum.Yukarıda belirtmiş olduğum güzergahlarda kamp yapabileceğim yerler nerelerdir.Ailem ile gideceğimden aile yeri olması...

10. hayri63

Kamp Icin Arkadaş Aile

ÇADIR ŞİŞME YATAK (İNCE) UYKU TULUMU (YAZ'IN PEK GEREKMİYOR) ŞİŞME YASTIK ÇADIR ZEMİN MATI FENER (ÇADIRA ASMAK İÇİN) POMPA (YATAK ŞİŞİRMEK İÇİN) ÇEKİÇ (ÇADIR KAZIKLARINI ÇAKMAK İÇİN) KAMP TENCERESİ (İSTEĞE BAĞLI) KOLİ BANDI KAMP OCAĞI TÜPLÜ İP (10-20 MT) FENERE UYGUN PİL PİKE VEYA BATTANİYE...

11. hayri63

Kamp Icin Arkadaş Aile

merhaba,sıfırdan kamp malzemeleri almak istiyorsanız DECATHLON mağazalından birine gidip kamp malzemeleri için gerekli tüm ürünleri bulabilirsiniz.Decathlon daki görevli arkadaşlar yardımcı oluyorlar. Ancak,daha önce hiç kamp yapmadıysanız tecrübe olması açısından bir-iki günlük yakın mesafede...
  12. hayri63

Ankara'da Kamp Ekibi

merhaba,ben istanbul dan hayri.Ben de sizin gibi grup halinde kamp yapmak istedim.Ancak kurulu gruplara katılmak pek iyi olmuyor.Çünkü kafa dengi arkadaş bulmak çok zor.Katıldığınız grup içinde mutlaka size ters düşen şeyler oluyor veya yabancılık çekiyorsunuz.En iyisi kendi grubunuzu kendiniz...

13. hayri63

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

hiç bir fark yok.Ben carrefour dan 115 TL ye aldım.5 yıl oldu,halen kullanıyroum.Önemli olan çadırın içinde sıkı korunmak.Bence astranomik fiyatlarla pahalı çadır almaya gerek yok.hepsi aynı işi görüyor.Sonuç da,3-5 günlük bir konaklama için pahalı çadır almaya gerek yok.
  14. hayri63

Kamp Için Grup Oluşturalım.

benim malzemelerde bagajımda hazır,şayet o gün müsait olursam katılmaktan mutluluk duyarım.
  15. hayri63

özgü bey şimdi haritan dan baktım,dediğiniz gibi termale çok yakın,yani termale giderken sol tarafta kalıyor kurtköy.Doğrusu o taraflara hiç gitmemiştim.Hacımehmet ovasının üst tarafları oluyor.kısmet olur da bir grup oluşturabilirsek hep birlikte gideriz.

16. hayri63

İyi akşamlar; wideo'yu izledim çok beğendim.Kamp yaptığınız bölge yalova 'nın tam olarak neresinde acaba? Ben sık sık çınarcığa gidiyorum yazlığım var,fakat kamp yapmayı hiç düşünmemiştim.Tekrar o tarafa kamp düşünürseniz grup olarak gidebiliriz. Hayri Cönger
  17. hayri63

İyi günler,yaz aylarında genellikle eşimle birlikte gideriz,ancak kış aylarında hava şartlarının zor olması nedeniyle eşler katılmak istemiyorlar (bizde olduğu gibi) o nedenle ben tek gitmek durumunda kalıyorum.Eşli kamp gidişlerinde sizi de bilgilendireceğim.
  18. hayri63

İstanbul Anadolu yakasından kamp grubu oluşturmak istiyorum.İlgilenen arkadaşlar varsa lütfen irtibara geçin. hayconger@hotmail.com

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri