Arama sonuçlarınız

1. habun

İlk Yurtdişi Deneyİmİm - Sİngapur -malezya

06.07.2007 23:30 Terminal 2 deki bir kafede oturuyorum, sabaha kadar burada kalacağım herhalde , nedenini açıklayacağım. Yerel saat ile yaklaşık 16:00 da vardık , çıkış işlemleri derken saat 17:00 ı geçti. Bir çok yolcu havaalanındaki otel rezervasyon bölümünde rezervasyonlarını yaptılar, bana...

2. habun

GEZİ BAŞLANGICI : Amacım gezmek olsa da Singapur ve Malezyayı seçmmin diğer bir etkeni biraz ticari yönüydü. Şöyle ki Medikalcı bir arkadaşım bir bayilikle ilgi bir diğeri de tesettür giyimin Malezyada pazarlaması ile ilgili planları vardı . Zaten böyle bir niyetim olduğunu , bir miktar katkıyla...
  3. habun

Lise yıllarımdan beri gezi merakım vardı, dolayısyla liseyi bitirinceye kadar Türkiyenin birçok yerini gezdim. Çoğunlukla da basit bir bütçeyle ve rotasız bir şekilde , bazen parasız kaldığım da oldu ama bir şekilde gezmeye devam ettim . Liseyi bitirdiğimde ; Karadenizin Kuzey doğu kesimi ve...

4. habun

HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND

Ynt: Hem Acemi-hem Yanlız , Singapur-malezya-tayland 1 günlük melaka ve ardından malezyanın diğer ucuna , islami yönetimin hakim olduğu terengano ve kelantan eyaletlerine seyahat....
  5. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND ilginize teşekkür ederim batuhan bey görüleceği üzere yazmaya ara verdim , pek ilgi çekmediğini düşündüğümden dolayı.. gezilerimde hep not alırım, bu notlarla yazmaya çalıştım... bu formun amacıda tecrubelerin paylaşılması zaten...bu konuda...

6. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND proctor bey , ilginize teşekkür ederim 1 haftalık gezi demişsiniz..ama malezyayı 1 haftaya sığdırmak gerçekten çok zor ben iki kez gittim her iki gezimde de 1-2 yer hariç aynı yere gitmedim hep ayrı yerleri gezmeye çalıştım ve her gezim 20...

7. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND alor gajah yol üzeri alor gajahta duruyoruz, çok şirin küçük bir şehir,"homestay" meşhur buralarda , ormanlık alan bahçe içinde kiralık evler veta bir aile yanında oda kiralanabiliyor.....merkezde otel göremedim, gerçekten çok sakin ve şirin...
  8. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND OTOGARLAR ÇOK GÜZEL DÜZENLENMİŞ GERÇEKTEN, HEM PUDURAYA HEMTE TBS ...bekleme yerinde oturuyorsun otobüs geldiğinde merdivenle aşağı iniyorsun binip gidiyorsun....""istanbul esenler veya ankara aştiyi kıyaslayamıyorum bile....
  9. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND İki araba değiştirerek geldiğim puduraya terminaline yürüyerek gidiyorum. bulunduğum yerden önce bukit bintanga ordan "bukit bintang walk" doğuya doğru giderek ( işaretim büyük swis garden oteli) ulaştım. fakat pudurayadan malakaya otobüs...

10. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND KUALA LUMPUR-MELAKA Sabah ilk işim THY acentasına gidip biletimi en eerkene almak. Bilmeyenler için lazım olur diye tarif edeyim; "jalan sultan ismail" caddesinde bulunan "central plaza" nın 12. katında bulunuyor. "bukit bintang" dan güneye...

11. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND kl rail sistemi
  12. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND Kl sentral - ordayken yapım çalışmaları devam ediyordu

13. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND çok ilginç olacak ama bugün eve erken dönmeye karar verdim, nedenini anlayamadığı bir sıkıntı kapladı içimi, evi özlediğimi hissetim, otel lobisindeki bilgisayardan eve mail gönderdim, THY ofisini aradım yarın değişiklik yapabileceklerini...
  14. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND bilet ücreti hariç yaklaşık 700 TL (bilet 375 Euro)
  15. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND bukit bintang

16. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND Daha önce KL ye ilk geldiğimde kaldığım bir otele gideceğim, yerli malayların işlettiği bir otel, KL nin merkezi ve turistlerin yoğun kaldığı yer "bukit bintang" . pudurayada önce LRT Monarail ile (her ikiside 1,2 RM) , otele gelip ön...
  17. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND KUALA LUMPUR Sabah saat 06:00 , Kuala lumpur (kl) nin merkezi otogarı (Puduraya) ndayım, yolculuk çok güzel geçti , iki katlı otobüs ve abartısız söylüyorum koltuklar kanepe büyüklüğünde , dolayısıyla uykumu tam aldım diyebilirim..bu arada...
  18. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND alor setar kedah eyaletinin başkenti, gezilecek yerler; wat ( budist tapınağı) zahir ve ebubekir camileri, çarşısı ve kulesi....gece 11:30 da otobüsüm var...otogar şehir merkezinden biraz uzak o yüzden biraz erken gidiyorum saat 10 civarı...

19. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND alorsetar Gerçekten güzel ve temiz bir şehir. Şehir merkezinde bulunan mascid zahir, mükemmel mimarisi, hindistan-uzakdoğu asya mimari karışımı, her zaman dolu bir cami, şehri kuş bakışı seyretmek için kulesi ilginç yerlerden,kule girişi 10...
  20. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND k

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz