Arama sonuçlarınız

1. habun

HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND LANGKAWİ-KUALA KEDAH-ALORSTAR şehir merkezinden 6 RM ile (standart fiyat) taksi ile feribot limanına geldim, henüz erken kuala kedaha bilet aldım(23 RM) liman içindeki kahvaltı salonunda 3 RM ile kahvaltımı yaptım, (2 tane yumurtalı...

2. habun

TAHİR’İN ASYASI-Pasaport Süreci

Ynt: TAHİR’İN ASYASI-Pasaport Süreci merhaba tahir bey hazırlık aşamanız ne durumda bilmiyorum ama inanın ben şimdiden sizin için endişenlenmeye başladım, keşke pakistanı uçakla geçseniz diyorum, bende ilk ziyaretimi tek başıma yaptım ayrıca ingilizcemde çok kötüydü, uzak doğuda sorun değil ama...
  3. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND fotolara devam

4. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND hatalı fotoları tekrar ...
  5. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND yüklrdiğim fotolar neden görünmüyorlar-moderator yardımcı olacakmı

6. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND dediğim gibi , gezmek için 1-2 gün yeter langkawiye ama eğer dinlenmek için ise günlerce kalabilirsiniz, sakin gürültüden uzak bana bir gün yetti açıkçası.....başımdan geçen ilginç bir olayı anlatmadan geçemeyeceğim,,,günlerdir doğru dürüst...

7. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND fotoğrafları yükleyemiyorum , modaratör yardım etse iyi olur
  8. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND LANGKAWİ Ve nihayet Langkawi limanına ulaşıyoruz,limandaki işlemler hemen bitiyor -daha önceden singapurdan malezyaya geçişte de aynı güzel yüzlülüğü ve hızlı işlemleri görmüştüm,, - tayland paralarını liman içinde bozdurdum -dövizciden...
  9. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND bir kaç tane daha

10. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND Bu arada sınırlarda doldurulması gerekli kartları unutmamak lazım, "arrival card" ve "departure card" ikincisinide yolculuk boyunca kybetmemek lazım çıkışta istiyorlar.... taylanda polisi bana sorun çıkardı..anlam veremedim çünkü önümdekiler...

11. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND SATUN satuna gelirken (bu arada bilet fiyatı 70 baht) uzakdoğuda ilk kez karşılaştığım bir şey oldu, oda askerlerin belli aralıklarla yol araması yapması ve techizatlı olması yol boyunca tarlalarda çalışan insanlar ve özellikle iki katlı...
  12. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND ilginize teşekkür ederim, gerçekten zor durumda kaldığım yerler oldu ve her defasında Allah'a tevekkül ederek selamatle bunları aştığıma inanıyorum.

13. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND yazmaya ara verdim çünkü şoktayım gerçekten, kaldığım hotele bir bombalı saldırı olmuş ; 13 kişi ölmüş ve yaklaşık 400 kişi yaralanmış..üzücü bir olay http://www.ttrweekly.com/site/2012/04/hat-yai-bomb-blast-closes-hotel/ bu arada...
  14. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND HATYAİ-SATUN-LANGKAWİ(malezya) saat sabah 5 ten beri ayaktayım, namaz için resepsiyona söylemiştim ama kendi telefon alarmı ile kalktım, 6:20 açık büfe kahvaltıya geldim(fiyata dahil), tıklım tıklım dolu herkes ayakta, hatyaiyi son bir kez...
  15. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND mehmet bey , sizde sağolun , ilginize ayrıca teşekkürler

16. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND merhaba gultekin bey , ilginize teşekkürler
  17. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND ilginize teşekkür ederim, keşke edebiyatım güzel olsaydı da biraz akıcı yazabilseydim...ama kısaca notlarımı paylaşacağım inşaallah
  18. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND bu benim en büyük hayalim, karayolu ile irandan endonezyay gitmek ama özellikle pakistanın durumu beni engelledi eğer giderseniz , notlarınızı bizimle paylaşırsınız umarım, şimdiden yolunuz açık olsun..

19. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND özellikle malezya ve malezyadan endonezyaya geçiş ile ilgili ve genelde tayland ve singapur ile ilgili yardımcı olabilirsem sevinirim
  20. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND hatyaiden son olarak bir kaç kare daha

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri