Arama sonuçlarınız

1. habun

HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND hatyai sokaklarından

2. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND hatyai Tang Kuan tepesi
  3. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND yüzen çarşı fotoları

4. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND ilk işim karnımı doyurmak için bir lokanta bulmak otelden çıkarken sağa sonra tekrar sağa giden yolda "hamid restaorant" hindu muslumanlar işletiyor çok güzel gerçekten 125 baht verdim yemeğe ama değdi. "balık-pirinç-yerel meyve suyu-...
  5. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND seyahat otobüsleri-özel olarak turistleri soymak için hazırlanmış

6. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND HATYAİ 02.07.2011 Başlarken şu notu dile getirmek istiyorum, yaklaşık 18 saat süren bu otobüs yolculuğumda pişman olduğum tek şey bileti acentadan almaktı. Aslında daha önceki seyahatimde de normal yerli halkın kullandığı otobüslerle seyahat...

7. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND Bu arada fikrimi paylaşmak istiyorum, 1- İnsan niye Bangkok'a gelir, ...gezmek için iki gün yeter bunun fazlası bataklık gerçekten..silomda bir isviçreli konuştum, yaşı 55-60 civarı, adam burda ev kiralamış, kız arkadaşımla (taylandlı genç...
  8. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND bu sabah kendimi iyi hissetmiyordum, bir terleyip birde klimaların bulunduğu yerlerde bulunmak..sonuçta biraz üşütmüşüm galiba..bu gün cuma olduğunu hatırlıyorum ama camiye gitmek için geç ...."hua lampung" tren istasyona gelirken ( otobüs...
  9. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND seçim fotoları

10. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND BANGKOK-HATYAİ az önce "Ekkamai" otobüs terminaline gittim "hatyai" ye bilet almak için, fakat "southern bus terminal" a gitmem gerekiyormuş, bu terminal pattaya gibi yerlere gidiliyormuş. Ekkamai terminala gitmek için herhangi bir yerden Sky...

11. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND hayırdır jeo ? bu ne "şımarık" lık...?
  12. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND istasyonda "HAT YAİ" ye bilet sordum first class sadece bir yer var "2400 baht , halbuki 1200 baht olduğunu biliyordum, kamboçya ya gitme konusu hala muallakta o yüzden bileti almadım, kamboçyaya gitmekte tereddüte düştüm çünkü en son aldığım...

13. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND bu harita size yardımcı olur bu konuda
  14. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND BANGKOK Respsiyonun çağrısı ile sabah namazından sonra tekrar uyudum saat 8 gibi açık büfe kahvaltımı yaptıktan sonra(oda fiyatın dahil)şehir merkezine gidecek otobüslerin 109 ve 113 nolu otobüsler olduğunu öğrendim 8 baht ödeyerek otobüse...
  15. habun

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND Birinci seyahatımın notları biraz karışmış onları düzeltince yazmaya çalışacağım, elimdeki hazır 2. seyahat ile ilgili notları yazmaya çalışırken , elimdeki harita, otobüs biletleri, otel faturaları ve fotoğraflarıda eklemeye çalışacağım.şunu...

16. habun

Herkese Merhaba , Bir gezgin değilim ama gezmeyi seviyorum, ingilizcemin çok kötü olması ve tereddütler beni gezmekten alıkoyuyordu, paket seyahat yapmak istemiyordum, özgürce ve biraz heyecan olsun istiyordum, uzak doğuya iki defa bu tür seyahat yaptım, seyahatlarımın en önemli özellikler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri