Arama sonuçlarınız

1. B

LSD Differensiyal?

Ynt: LSD Differensiyal? %100 tam kilitte; Normal dönüşlerde ve geri manevralarda sıkıntı yaratabilir.. LSD Cadde kullanımında rahat olur, fakat arazide bazen çapaz kalındığında işe yaramayabilir.

2. B

Bilen Bulan Anlayan Beri Gelsin

Ynt: Bilen Bulan Anlayan Beri Gelsin hemen hemen, ortalama yaklaşık 100 km 'de 10 lt benzin gibi değerler kullanılabilir sanırım.. Paraya dökersek, hergün değiştiği için içinde çıkılmaz bir durum alacaktır..
  3. B

Difransiyele Fren Montajı

Ynt: Difransiyele Fren Montajı Peki onu şafta nasıl bağlamış?

4. B

Ynt: Difransiyele Fren Montajı Peki fren diskinin açıkta olması kırılma sıkışma gibi olumsuz koşulları beraberinde getirmezmi? Kaldıki, iki tekerleğe yani bölünmüş olan iki aksı frenlemek için daha az güç harcamak gerekirken, Şaftı frenlemek için daha fazla hidrolik güç harcamak gerekecek...
  5. B

Sizce bunun amacı nedir? Sanki kampana yada disk yerinde değil.. Acaba saft üzerindenmi fren yapıyor? Yapılma sebebi arabanın aşırı yükseltilmiş olması olabilirmi? Başka sebebi olduğunu düşünüyorsanız paylaşabilirmisiniz..

6. B

Karter Muhafaza Sakıncalı mı?

Ynt: Karter Muhafaza Sakıncalı mı? Bildiğiniz üzere iki tip difransiyel var... Neyse bu konuya girmeyelim uzar bitmez... Bağlantı elemanları ve suspansiyon sistemini ekilemeyecek şekilde alt kaplama yapılabilir.. Aksi taktirde esnemelerde dezavantajlı durumlar oluşabilir. iyi bir şeklide...

7. B

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Vergi yüksekliği nedeniyle malesef Ranger sahibi olamıyorum...
  8. B

WILDTRAK

Ynt: WILDTRAK Vergisi gereksiz fazla.. Araca yılda koyacağım yakıt miktarından daha fazla vergi odemek hiçte mantıklı değil..
  9. B

Ranger std xlt thunder hi rider fark

Ynt: Ranger std xlt thunder hi rider fark Zaten bende bu pickup isteği toyota ile başladı... Fakat araçlar eski (sorun çıkartma ihtimli yuksek), yıpranmış, iç donanım olarak eski vede yaşına gore çok yuksek paralar istenildiği için toyotadan vazgeçtim.. Aynı paraya 20 yıl daha yeni ve...

10. B

Ynt: Ranger std xlt thunder hi rider fark 2000 model hilux?? satılık 2000 model hilux hiç gormedim desem.. Zaten, maliyet olarakta hilux, ranger lara gore 2 kat daha pahalı.. Şuanda hilux almayı düşünemem, parasal konulardan dolayı biraz zor. Alınabilinecek en iyi alternatif olarak ranger...

11. B

Ynt: Ranger std xlt thunder hi rider fark Yanlış anladıysam düzeltin lütfen; 2004-2005 yılında çıkan Ford ranger xlt 4x4 2007-2008 de çıkan ford ranger hi-rider Bu araçların ikiside aynı yanlızca isimlerimi farklı? Yanlızca üretim yılı değiştiğinden dolayımı ismi değişiyor? Hi rider...
  12. B

Ynt: Ranger std xlt thunder hi rider fark Kimse aralarındaki farkların ne olduğunu bilmiyormu????

13. B

Ynt: Ranger std xlt thunder hi rider fark Cevap yazabilecek kadar bilgili üyeler olduğunu düşünüyorum...
  14. B

Yanal Kayma, Lateral Grip

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Yanlış hatırlamıyosam, 2005 yılında antalyada WRC 'de etapta başlayan yağmur sonucunda bahsetmiş olduğunuz yanal kayma hadisesni yaşadık. Yol karakteristiği gereği, zeminin üstü yumuşak hafif kumul tarzı, üzerine yağmur yağınca, bizim kullandığımız fiat albea...
  15. B

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Karda, çamurda nispeten gomulup yanal kaymalar onlenebilinir. Ama o nispeten gömülmeyi sağlamak için yuzeyin içine rahat inmek gerekiyor. Yüzeyi dar olan lastik daha rahat yere dik olarak ineceğinden, dar lastik kullanılıp, latiklerin yanak kısımlarında oluşacak...

16. B

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Lastik başına birim yuzey alandaki yere basınç dar lastikte artıyor evet, ama geniş lastikte yuzey alan arttığı için sutrunme fazla olacağından iki kez düşünmek gerekli bence..
  17. B

Ynt: Karter Muhafaza Sakıncalı mı? Binek otomobilden bahsediyorum... Ayrıca, yollar suprizlerle dolu... pazar kasaları, tırların uzerinden düşen kalaslar, tamamen kapatılmayan sokak kanalları, asfalttan yuksekte kalmış kanal kapakları, cocukların kale direği olarak kullandığı taşlar.. bunlar...
  18. B

Ynt: Karter Muhafaza Sakıncalı mı? Ozaman muhafaza takmayalım, her araziye çıkışta, karter patlatalım, arkasından motor yenileyelim? Zaten motor düşecek çapta bir kaza olacaksa.... motor kabine basınç yapar olayları falan hikaeye.. Gerisi allahın taktiri..

19. B

Arkadaşlar, 4x4 Ranger modelleri arasındaki farklar nelerdir? Yanlızaca otomatik cam vs. tarzı donanım farkımı? yoksa yükseklik, motor, sanzıman secenekleri farklılıklarmı? Benim için 4x4 olması onemli, dijital klima, koltuk ısıtması vs. olmasada olur, fakat klima, oncamlar elektrikli olsun...
  20. B

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Arkadaşlar, Hi rider konusunda detay paylaşabilirmisiniz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.