Arama sonuçlarınız

1. elebasi7102

Araçta Bir Terslik mi Var? (Lada Niva )

Ynt: aracaba bir terslikmi var. Belki sonradan takılmıştır. Nivalar hakkında bilgim yok. Belki arkadaş kilitli defransiyel kavramını arazi vitesi ile karştırıyor olabilir... Bu arada arkadaş forumda yeni galiba ilk mesajı. Hoşgeldiniz Fahri Bey Kendinizi tanışma bölümünde tanıtabilirsiniz...

2. elebasi7102

Araçta Bir Terslik mi Var? (Lada Niva )

Ynt: aracaba bir terslikmi var. Abi arkadaş Kilitli defransiyel olduğunu söylüyor ama. sanırım defransiyel kilitleriniz problemli. az sonra nivacı arkadaşlar damlar :) Çekici fiyatı makul. Bunlar dolmuşçu gibi bindi-indi 100 TL standart zaten :)
  3. elebasi7102

Arkadaşlarımızdan Esra ve Ünal'ın Kaza Haberi

Ynt: Arkadaşlarımızdan Esra ve Ünal'ın Kaza Haberi Allah korumuş ucuz atlatmışlar. Büyük geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin...

4. elebasi7102

G4 Challenge Sticker Hakkında Yardım

Ynt: G4 Challenge Sticker Hakkında Yardım Heralde ardığınız böyle bişe. Zor olmasa gerek herhangi bi reklamcı bunu yapabilir diye düşünüyorum...
  5. elebasi7102

Lpg Regülatör Sorunu

Ynt: lpg regülatör sorunu Bence aracın elektrik aksamı bujiler, buji kabloları, distrübütör, kontrol ettirilmeli. Ben az çok kendim ayarlıyordum lpg yi elimle. Ustaya da götürsem. makineye sokuyo ama Lpg ustasının yaptıgı ayarla aracın çekişi çok düşüyodu. Bende elimle lpg ayarını açmak zorunda...

6. elebasi7102

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları Oynamak isteyen arkadaşlar vermiş olduğum link halen çalışıyo. Tekrar veriyorum; http://letitbit.net/download/05b41b52229/mm4x.rar.html Oyun Almancadır. Ne serial istiyo nede başka hata veriyo bende. İşletim sistemim vista. Hatta bilgisayarımı yeni...

7. elebasi7102

24 Kasım Öğretmenler Günü

Ynt: 24 Kasım Öğretmenler Günü Tüm öğretmenlirimizin öğretmenler gününü kutlarım...
  8. elebasi7102

Basit, Ucuz ve Kullanışlı

Ynt: Basit, Ucuz ve Kullanışlı Bilgiler için sağol abi uyarılarını dikkate alıcam...
  9. elebasi7102

El Freni Donar mı?

Ynt: El Freni Donar mı? Dostum el freni donar. Donan kısım balatalardır. Havadaki nemden dolayı soğuk bölgelerde akşam çeker bırakırsın sabaha kadar balatalar kampanaya yapışır. Sen el frenini salarsın ama balatalar kampanaya yapıştığı için bırakmaz...

10. elebasi7102

Ynt: Basit, Ucuz ve Kullanışlı Emin Abi motor üzerinde yaptığın değişiklikler hoş olmuş. Özellikle poliüretan hortum ve çelik borular. Ama çelik boruları boyamasaydın daha iyi olurdu bence daha hoş görünürdü. Hortumların şeffaflığı da ayrı bi hava katmış. Arıza durumunda da benzin geçişi...

11. elebasi7102

Ynt: Basit, Ucuz ve Kullanışlı Soğuk hava motoru neden daha iyi çalıştırır? Bildiğiniz gibi hava azot (%78) ve oksijenden (%21) meydana gelir.Görüldüğü gibi oksijen kabaca 5 te 1 oranında.Sıcak, havayı genleştirir ve birim hacimdeki Oksijen oranı düşer.Soğuk havada ise birim hacimdeki Oksijen...
  12. elebasi7102

Ynt: Basit, Ucuz ve Kullanışlı Bunun sebebi bildiğim kadarıyla aracın dışarıdan soğuk hava almasını sağlamaktır. Motora soğuk hava girişi çekişi artırır. Oradaki boru olmazsa motor kaputun içindeki sıcak havayı çekmek zorunda kalacaktır. Soğuk hava yanma odalarında yanınca daha fazla genleşme...

13. elebasi7102

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları Dostum tam ekran sorununu oyunun grafik ayarları bölümü var orayı açınca ilk sırada işaretli bi yer var onun önündeki işareti kaldır. Sonra oyundan çık ve tekrar oyuna gir tam ekran olur.
  14. elebasi7102

Yedek Parça Komple Cj.1980 Model Orjinal Elektronik Ateşlemeli

Ynt: Yedek Parça Komple Cj.1980 Model Orjinal Elektronik Ateşlemeli Yazık olcak yaa araca belki komple biri alıp arazide felan kullanırdı... İlk önce komple satmayı deneseydiniz...
  15. elebasi7102

CJ5 Fren Sorunu

Ynt: CJ5 Fren Sorunu Tam anlamam ama belki de fren havalarının alınması gerekiyodur. Yeni elden geçmiş fren boruları boşalmış olabilir...

16. elebasi7102

Yeni Türk Malı Spor Araba "Onuk Sazan"

Ynt: Yeni Türk Malı Spor Araba "Onuk Sazan" İnşallah dediğiniz gibi olur ne diyelim...
  17. elebasi7102

CJ'de Benzin Deposu Pas Sorunu

Ynt: CJ'de Benzin Deposu Pas Sorunu Ben geçen sene depoyu değiştirmiştim aynı sorun bende de olmuştu. Deponun altını kesip yeni sac kaynatalım dedik 150 TL istediler üstelik kaynak olacağı için sac yanacak pas olayı devam eder dedi usta. Ben de Yaman Ticaretten 300 TL ye depo almıştım sıfır...
  18. elebasi7102

Ynt: Yeni Türk Malı Spor Araba "Onuk Sazan" Biz arabaları sahipleniriz ama onlarda milleti sahiplensinler biraz...Kime yapıyosun bu araçları yurt dışına mı ? Elbette alan olucak bu araçları belki de satılmıştır bile...

19. elebasi7102

Dikkat 2 yeni bilgisayar virusü

Ynt: Dikkat 2 yeni bilgisayar virusü Uyarınız için teşekkürler ancak bunun gibi birçok haber e-mail yoluyla dağıtılıyor, uyarılar yapılıyor. Bunun gibi bir virüsten bu zamana kadar zarar gödünüz mü yada bir arkadaşı bir tanıdığı zarar gören var mı. Bilgisayarlarla çok uğraşan biri olarak merak...
  20. elebasi7102

Ynt: Yeni Türk Malı Spor Araba "Onuk Sazan" Abi biz burda arabanın ne isminde nede motoruna takılıyoruz. Adı ister sazan olsun ister kefal olsun. Bu güne kadar kuş serisine yerli diye binmedik mi ? Biraz da balık serisine bineriz önemli değil. Ama söyleyin bana bu araca Türkiyede 200 bin euro...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri