Arama sonuçlarınız

1. elebasi7102

Satılık toros :) yok böyle bir komedi

Ynt: Satılık toros :) yok böyle bir komedi Birde bu vardı bir zamanlar :)...

2. elebasi7102

EL FRENİM ÇOK ZAYIF ???

Ynt: EL FRENİM ÇOK ZAYIF ??? Arka tekerlerin fren balatalarını kontrol ettirin. Eğer balatalarınızın yeni olduğunu biliyorsanız arka kampanaların fren ayarlamak için iç kısımda delikleri var oradan kendiniz de ayarlayabilirsiniz (dişli civatalar - düz tornavida ile çevirebilirsiniz) altına...
  3. elebasi7102

benzin göstergesi yardım lütfen!!

Ynt: benzin göstergesi yardım lütfen!! Gösterge ve depo şamandırasının orjinalini bulabilirsiniz. Anadolu yakasında iseniz Bostancıda Yaman Jeep, Avrupa yakasında iseniz Maslakta Ulus Otomotiv sorularınızı cevaplar.. Adres ve telefonlarını aşagıdaki linklerden alabilirsiniz...

4. elebasi7102

Konuları okuyamıyorum

Ynt: Konuları okuyamıyorum Herkeste aynı sorun var galiba...
  5. elebasi7102

1966 model jip yaza hazırlıyorum

Ynt: 1966 model jip yaza hazırlıyorum Kolay gelsin ustam. Bende Bafralıyım. Sanırım aracın sağlam bir boyacıya ihtiyacı var. Fakat orjinalliğiyle çok oynanmış aracın. Ön cam çerçevesi bile değişik. 4 kapı olması da cabası. Açıkçası Karadenizde pek fazla orjinal Jeep görmedim. Hele hele...

6. elebasi7102

kelepir yapılı ama difransyelde sıkıntı olan cj5 alınırmı?

Ynt: kelepir yapılı ama difransyelde sıkıntı olan cj5 alınırmı? Arızanın defransiyelden olduğunu nerden biliyorsunuz belki arazi şanzumanında problem ??? Araç resimleri yada ilanı yok mu ?

7. elebasi7102

Off-road artık golf oynamaktan pahalı hale geldi!!!

Ynt: Off-road artık golf oynamaktan pahalı hale geldi!!! Araç senin olmadıktan sonra kiralık araç tat vermez ... Belki bizde artık golf sahalarında kullanılan küçük motorlu araçlardan kullanmalıyız. Yakıt gideri bayağı bir düşer :)
  8. elebasi7102

5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor Orası doğru da sahiden bu araç bu rakamlara düşebilir mi ? :)
  9. elebasi7102

5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor Bunda bir tuhaflık var. Bende daha yeni 5.2 aldım orada 26 küsür yazıyor :)

10. elebasi7102

Dizel cj

Ynt: Dizel cj Bir sorun teşkil etmez ama madem arada bir bineceksiniz orjinal motorlusunu alın. CJ lerin orjinal motorlusu ve orjinaline sadık kalınarak toplananları makbuldür...

11. elebasi7102

1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

Ynt: 1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi Ömrümün çoğu kısmını traktör üzerinde geçirmiş biri olarak yazılan her bir satırı heyecanla okudum tüylerim dikildi. Gerçekten çok güzel bir çalışma elinize yüreğinize sağlık. Ben bu kadar eskiyi göremedim bizim zamanımızda FORDSON DEXTA'...
  12. elebasi7102

1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar

Ynt: 1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar Burada PDF olarak mevcut, dili ingilizcedir. http://www.fileserve.com/file/48P56aw Buradada TÜRKÇE olarak resim halinde mevcuttur. Bunu tavsiye ederim... http://www.fileserve.com/file/yB892uv (bunu hazırlayan Beatrix' tir)

13. elebasi7102

LPG işletme üzerine.

Ynt: LPG işletme üzerine. biraz araştırdım da ceza kalkmış galiba burda yazıyor : http://www.memurlar.net/haber/185460/ yanlış anlamadıysam süre de 3 aya çıkmış...
  14. elebasi7102

LPG işletme üzerine.

Ynt: LPG işletme üzerine. LPG ile muayeneden geçmişsiniz. Tekrar muayene gerekmez. O bir ay süre ruhsatı adınıza çıkarmak içindir. Bir ayda ruhsat çıkarmazsanız önceden 100 TL gibi bir cezası vardı...
  15. elebasi7102

Satılık - 1977 CJ5

Ynt: Satılık - 1977 CJ5 Araç satılmıştır ilan kaldırılabilir...

16. elebasi7102

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Abiler pireye kızıp yorgan yakmayalım. Burda yazmasalarda onlarca kişi bu sistemin işe yarayıp yaramayacağını merak ediyor. İnşallah işe yarar. Bu site üyelerinin çoğu büyük motorlu araç kullanıyor. Bende öyle...İnşallah işe yarar da bende aracıma...
  17. elebasi7102

nissan terrano aks kafası arıyorum

Ynt: nissan terrano aks kafası arıyorum Bulunması bu kadar zor bir parçaysa tornada yapılabilir sanıyorum. Ya da ustanın elindeki tornada ince frezeliye çevrilebilir...
  18. elebasi7102

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Eğer yakıtta tam yanma sağlıyorsa egsoz emisyonu da düşük olur. İleride motorlu taşıt vergisinin egsoz emisyonuna göre olacağı söylentileri var. Sanırım herkes böyle birşey taktırmak isteyecektir. Hele ki bizim CJ ler için çok faydalı olacak sanırım. Hem...

19. elebasi7102

Satılık Çorum Kalorifer

Ynt: Satılık Çorum Kalorifer Şimdi ölçtüm : 22 x 20 x 20
  20. elebasi7102

yeni cj yeni dertlermiş

Ynt: yeni cj yeni dertlermiş Araç benzinde yada gazda olsun soğukken titremesi normaldir. Sizin CJ nin jikle çalışmıyormu soğuk havalarda motor ısınana kadar biraz daha devirli çalışır. Böylece titreme ve stop etme ortadan kalkar... Yada aracın rölantesini biraz daha yükseltin...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri