Arama sonuçlarınız

1. elebasi7102

Satılık - 1977 CJ5

Ynt: Satılık - 1977 CJ5 16500 güncel...

2. elebasi7102

yeni cj yeni dertlermiş

Ynt: yeni cj yeni dertlermiş Aracı eğer soğukken rolantede bırakırsanız bundan dolayı titreme yapabilir. Gaz verince titremeyi kesmiyor mu ?
  3. elebasi7102

Satılık Çorum Kalorifer

Ynt: Satılık Çorum Kalorifer En üstte linke tıklayarak ilgili sitede resimlerini görebilirsiniz... (ilan no: 22130885)

4. elebasi7102

Satılık Çorum Kalorifer

Ynt: Satılık Çorum Kalorifer En üstte linke tıklayarak ilgili sitede resimlerini görebilirsiniz... (ilan no: 22130885)
  5. elebasi7102

Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu Para verdiniz mi peki, verdim demeyin sakın ???

6. elebasi7102

Bir Jeep yapılırken

Ynt: Bir Jeep yapılırken CJ ye ne koysan yakışıyor arkadaş... :) Bitmiş fotoları ne zaman görcez acaba...

7. elebasi7102

Satılık - 1977 CJ5

Ynt: Satılık - 1977 CJ5 16.500 güncel...
  8. elebasi7102

CJ Şase Numarası

Ynt: CJ Şase Numarası Abi arka sağ tekerleğin üstünde tam şasenin yukarı doğru kamburlaştığı yerde, kamburun tepesinde. Görmek için kafanızı lastiğin üstünden araya sokmak gerekiyor. Aracınızda yeterli yükseltme yoksa lastiği sökmeniz gerekebilir...
  9. elebasi7102

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Mümkün olur aslında. Hatta böyle sistemler icat olalı çok zaman oldu. Ama sizin de söylediğiniz gibi birileri bunların piyasaya çıkmasını istemiyor...

10. elebasi7102

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Madem yakıt giderini yarı yarıya azaltıyo bu alet. o zaman bir araca 2 adet takılsa aracın bütün gerekli yakıt sarfiyatını karşılar bizde akaryakıt derdinden kurtulmuş oluruz öyle değil mi ? Muhakkak benim gibi düşünenler olmuştur. Bu şekilde olmaması için...

11. elebasi7102

Kendi Koltuk Isıtmanızı Kendiniz Yapın

Ynt: Kendi Koltuk Isıtmanızı Kendiniz Yapın Ben yine de koltuğu kesip parçalamaktan daha iyidir diyorum :) Masaj konusunda zayıf olabilir belki ama ısıtma işini yapıyordur heralde. O fiyata fazla bir beklenti içinde olmamak lazım...
  12. elebasi7102

Kendi Koltuk Isıtmanızı Kendiniz Yapın

Ynt: Kendi Koltuk Isıtmanızı Kendiniz Yapın Yazık etmişsiniz koltuğa bende bu gün gördüm oldukça uygun bişe masaj da yapıyomuş bir bakın isterseniz... http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=urunlerimiz.detay&id=9110&b=4-Programli-isitmali-Masaj-Minderi--Priz-ve-Arac-Adaptorlu-

13. elebasi7102

Satılık - 1977 CJ5

Ynt: Satılık - 1977 CJ5 17.000 TL Güncel...
  14. elebasi7102

Yeni TÜV Kabusumuz 10 Ayda Yürürlüğe Giren Yasa ABD Menşeyli Araçlarımızda

Ynt: Yeni TÜV Kabusumuz 10 Ayda Yürürlüğe Giren Yasa ABD Menşeyli Araçlarımızda Benim CJ yi bu sebepten ilk muayenede geçirmediler. Sinyaller sarı olcak dediler. Başka eksiklerim de vardı onları da tamamlayıp tekrar gittim muayeneye. Ustayla konuştum genç bir elemandı 25 yaşlarda dedim diğer...
  15. elebasi7102

Jeep Gezisi Duyurusu (Kemerburgaz - İstanbul) (19 Aralık 2010)

Ynt: Jeep Gezisi Duyurusu (Kemerburgaz - İstanbul) (19 Aralık 2010) Ah be Ünal Abi ilk defa bir geziye niyetlenmiştim sabah geç çıkacam işten gelemiyorum...

16. elebasi7102

Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın

Ynt: Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın Güzel bir çağrı... Ben genelde PO' dan alıyorum yakıtı. Hangi firma yada akaryakıt istasyonlarını önerirsiniz. Bunu sormamın nedeni bu sayılan 3 şirketin haricinde piyasada görülen fazla bir şirket yok... Bende şöyle bir duyuru yapayım. Geçenlerde FULL...
  17. elebasi7102

Su Eksiltiyor, Çekişi Çok Düşük ve Çok Yakıyor, Sorun Nasıl Çözümlenir?

Ynt: Su Eksiltiyor, Çekişi Çok Düşük ve Çok Yakıyor, Sorun Nasıl Çözümlenir? Su eksiltmesi ve çok yakması aklıma conta yakma ihtimalini getiriyor... Sağlam bir ustaya gösterseniz iyi olur...
  18. elebasi7102

Satılık Çorum Kalorifer

Ynt: Satılık Çorum Kalorifer Güncel...

19. elebasi7102

Satılık - 1977 CJ5

Ynt: Satılık - 1977 CJ5 güncel
  20. elebasi7102

Satılık - 1977 CJ5

Ynt: Satılık - 1977 CJ5 güncel...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN