Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CJ Şase Numarası
Abi arka sağ tekerleğin üstünde tam şasenin yukarı doğru kamburlaştığı yerde, kamburun tepesinde. Görmek için kafanızı lastiğin üstünden araya sokmak gerekiyor. Aracınızda yeterli yükseltme yoksa lastiği sökmeniz gerekebilir...
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
Mümkün olur aslında. Hatta böyle sistemler icat olalı çok zaman oldu. Ama sizin de söylediğiniz gibi birileri bunların piyasaya çıkmasını istemiyor...
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
Madem yakıt giderini yarı yarıya azaltıyo bu alet. o zaman bir araca 2 adet takılsa aracın bütün gerekli yakıt sarfiyatını karşılar bizde akaryakıt derdinden kurtulmuş oluruz öyle değil mi ? Muhakkak benim gibi düşünenler olmuştur. Bu şekilde olmaması için...
Ynt: Kendi Koltuk Isıtmanızı Kendiniz Yapın
Ben yine de koltuğu kesip parçalamaktan daha iyidir diyorum :) Masaj konusunda zayıf olabilir belki ama ısıtma işini yapıyordur heralde.
O fiyata fazla bir beklenti içinde olmamak lazım...
Ynt: Kendi Koltuk Isıtmanızı Kendiniz Yapın
Yazık etmişsiniz koltuğa bende bu gün gördüm oldukça uygun bişe masaj da yapıyomuş bir bakın isterseniz...
http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=urunlerimiz.detay&id=9110&b=4-Programli-isitmali-Masaj-Minderi--Priz-ve-Arac-Adaptorlu-
Ynt: Yeni TÜV Kabusumuz 10 Ayda Yürürlüğe Giren Yasa ABD Menşeyli Araçlarımızda
Benim CJ yi bu sebepten ilk muayenede geçirmediler. Sinyaller sarı olcak dediler. Başka eksiklerim de vardı onları da tamamlayıp tekrar gittim muayeneye. Ustayla konuştum genç bir elemandı 25 yaşlarda dedim diğer...
Ynt: Jeep Gezisi Duyurusu (Kemerburgaz - İstanbul) (19 Aralık 2010)
Ah be Ünal Abi ilk defa bir geziye niyetlenmiştim sabah geç çıkacam işten gelemiyorum...
Ynt: Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın
Güzel bir çağrı... Ben genelde PO' dan alıyorum yakıtı. Hangi firma yada akaryakıt istasyonlarını önerirsiniz. Bunu sormamın nedeni bu sayılan 3 şirketin haricinde piyasada görülen fazla bir şirket yok...
Bende şöyle bir duyuru yapayım. Geçenlerde FULL...
Ynt: Su Eksiltiyor, Çekişi Çok Düşük ve Çok Yakıyor, Sorun Nasıl Çözümlenir?
Su eksiltmesi ve çok yakması aklıma conta yakma ihtimalini getiriyor... Sağlam bir ustaya gösterseniz iyi olur...