Arama sonuçlarınız

1. elebasi7102

Satılık - 1977 CJ5

Ynt: Satılık - 1977 CJ5 Halen güncel :)

2. elebasi7102

Satılık - 1977 CJ5

Ynt: Satılık - 1977 CJ5 güncell
  3. elebasi7102

Satılık - 1977 CJ5

Ynt: Satılık - 1977 CJ5 Güncel

4. elebasi7102

Satılık - 1977 CJ5

Ynt: Satılık - 1977 CJ5 FİYAT 17.000 TL FİYATI DÜŞÜRDÜM...BAYRAMA BİR ARAÇ ALMAK ZORUNDAYIM. BAYRAMA KADAR BU FİYAT...
  5. elebasi7102

Satılık - 1977 CJ5

Ynt: Satılık - 1977 CJ5 Teşekkürler...

6. elebasi7102

Satılık - 1977 CJ5

Ynt: Satılık - 1977 CJ5 Güncel...

7. elebasi7102

Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ?

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? Sadece ön sağ tekerleğin boşluğunu yaptırdım. Çok şükür birkaç hafif kusurla geçtim. Lastikleri aynı şekilde kabul ettiler. Stop lambaları ve sinyallerin amerikan arabaların hepsinde kırmızı olduğunu öğrenmiş oldular :)
  8. elebasi7102

Satılık - 1977 CJ5

Çok sevdiğim CJ'mi satıyorum :( Aracım Ruhsatta 1977 modeldir ama Şase numarasından sorgulattığımda 1979 Model çıkmıştır. Aşağıda ilan ve diğer bilgiler mevcuttur... - 1977 CJ5 Orjinal Düz 6 Silindir 4200 cc motor - Elektronik ateşleme - Sıfır LPG tesisatı (Ruhsata işli) - Sıfır çift boğaz...
  9. elebasi7102

İlk Türk Kamyonu Piyasaya Çıkıyor

Ynt: İlk Türk Kamyonu Piyasaya Çıkıyor Nedense (!) bu işlere karışan çok olur Abi bizde cevabı bellidir ama kimse bişe diyemez... Bu yerli kamyon-kamyonet o da çok zamandır var haberlerde görüyordum. yine eskiden olduğu gibi DEVRİM adında çıkaracaklardı ama bir zaman sonra piyasadan...

10. elebasi7102

İlk Türk Kamyonu Piyasaya Çıkıyor

Ynt: İlk Türk Kamyonu Piyasaya Çıkıyor Aynen sana katılıyorum abi. Ya gözümüz çok yükseklerde yada biz zaten kendi insanımızı hiç düşünmüyoruz. Madem yerli neden site yabancı. kime yapıyosun bu aracı. yada benim halen şüphelerim var açıkçası. motor şanzuman ve diğer önemli kısımlar yerli mi...

11. elebasi7102

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? Hayır öyle bişe demediler. Adamlar aracı görünce şaşırdı zaten. üçgen reflektör yangın tüpü ilkyardım çantası bile sormadılar unuttular galiba halbuki yanımda getirmiştim :) Personel çok genç ve bu işten anladıklarını sanmıyorum ben...
  12. elebasi7102

Satılık Çorum Kalorifer

Ynt: Satılık Çorum Kalorifer Güncel...

13. elebasi7102

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? Yok abi direksiyon kutusu felan değil. Bildiğin direksiyon simidi. Spor direksiyon simidi takılı olduğu için yazmışlar. normalden küçük ya onun için. O problem değil hafif kusur geçiyor zaten... Baksana eksoza bile pas var diye yazıyor :)...
  14. elebasi7102

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? -Abi lastikler araca göre büyük dediler. Dedim neye göre büyük dedim belirli bir ölçüsü mü var dedim bişe diyemediler. ustalar bu araçlar hakkında çok bilgisiz. Ustalar da bilmiyo lastik ebadının ne olması gerektiğini. Neden yazdınız dedim...
  15. elebasi7102

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? Beklenen karne çıktı :) Hiç beklemediğim yerlerden zayıf aldı benim CJ

16. elebasi7102

1984 CJ8'e 1996-97 Grand Cherokee 5.2'nin Yürürünü Montajlama

Ynt: 1984 CJ8'e 1996-97 Grand Cherokee 5.2'nin Yürürünü Montajlama Bence motoru sağlam yerleştirdikten sonra problem çıkmaz CJ lerde öyle parçalanacak gibi bir şase yok. zaten CJ nin kendi orjinal 5.0 lt motor seçeneği de var.
  17. elebasi7102

CJ Şase Numarası

Ynt: CJ Şase Numarası Abi yarın Hadımköy Tüvtürk'te saat 13:00 de randevum var bakalım ne olacak görcez :) Merak edenler gelip görebilir biletler ücretsiz :) Aynen profil resmindeki haliyle gideceğim. Çalışmayan bir yeri yok. Tek korkum öndeki tampon farların önüne geliyor bakalım bişe...
  18. elebasi7102

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? Evet sağ arka tekerin orda şase numarasını buldum çok şükür :) Yarın Hadımköy Tüvtürk'te saat 13:00 de randevum var bakalım ne olacak görcez :)

19. elebasi7102

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? Yanıt için teşekkürler. bu numarayı kendimiz numaraya zarar vermeden piyasaya çıkarsak sorun olur mu acaba...
  20. elebasi7102

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? Abi bu kadar CJ ci var sitede kimse şase numarasının yerini bilmiyomu fotoğrafla bi gösterseniz. Muayeneye gitcem bizde ona göre şase numarasını piyasaya çıkarıp giderdik. Araç altı ziftli sorun çıkmasın istiyorum muayenede...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri