Arama sonuçlarınız

1. elebasi7102

CJ Şase Numarası

Ynt: CJ Şase Numarası daha gidemedim. bugün yarın gidicem ama şase numarası kafama takılıyo ama öyle yada böyle yaptırcaz bu işi. en iyisi muayeneye gidip ordaki görevlilerin yönlendirmesi olacak galiba...

2. elebasi7102

Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ?

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? Sitede yazılmış ama bende nerde olduğunu tam olarak bilmiyorum... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51005.msg569707
  3. elebasi7102

Aracınızda Kullandığınız Yağ Markası?

Ynt: Aracınızda Kullandığınız Yağ Markası? Burdaki 10w40 daki anlam. Yağ 10 dereceya kadar işlevini görür. 10winter(kış)40 40 ise yağın kalınlığıdır. Soğuk memleketler için yani. İstanbul gibi bir yerde kışın bile hava 10 derecenin altına zor düşer :) İç anadoluda iseniz tabi daha soğuk olur...

4. elebasi7102

dikiz aynası ısıtma

Ynt: dikiz aynası ısıtma Aynanın içine normal far ampulü koyulduğunu duymuştum. Ampulün de ısısı elle tutulamayacak kadar fazla bana mantıklı gelmişti. Hemde oldukça hesaplı. Sadece ışığını kesmek için ampulü boyamak yada folyo ile kaplamak olabilir. yoksa gece görüşü etkiler mi bilemiyorum...
  5. elebasi7102

Satılık Çorum Kalorifer

Ynt: Satılık Çorum Kalorifer Aracınızda kışlık termostat varsa iş görür. Birde hava kanallarının çalışıp çalışmadığına bakın. Mesela kaloriferi çalıştırınca ön cama hava üflüyor mu ? Yoksa cam cok buhar yapar. Kış girmeden dikkat edin bunlara. Ben sıkıntısını çektim onun geçen kış. Ön camın...

6. elebasi7102

Satılık Çorum Kalorifer

Ynt: Satılık Çorum Kalorifer Aracın üzerinde orjinal kaloriferi olduğu için o kısmı boşaltmadım. O kısmı boşaltırsanız oraya olur. Kendi peteği iş görmez hale gelmişti. O yüzden daha iyi olur diye Çorum Kalorifer yapmayı düşündüm. Ama baktım o kısmı boşaltmadan imkansız. Orjinalliğinin de...

7. elebasi7102

Aracınızda Kullandığınız Yağ Markası?

Ynt: Aracınızda Kullandığınız Yağ Markası? Güzel bir konu ama pek ilgi gösteren olmamış anlaşılan. Havalar soğuyor canavarların bakımlarını yaptırmak lazım :) Bende benim CJ ye hangi yağı kullanmak lazım diye internette gezinirken epey bir araştırdım ve 20w50 yağın uygun olduğunu gördüm...
  8. elebasi7102

Satılık Çorum Kalorifer

Ynt: Satılık Çorum Kalorifer Geçen kış satışa koymuştum yaz geldiği için güncellememiştim. Aynı şartlarda ilan tekrar günceldir...
  9. elebasi7102

77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz

Ynt: 77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38014.380 Bu konuda üye arkadaşlardan birinin yaptırdığı tampon var tavsiye ederim. Sitede el yapımı en çok hoşuma giden tampon...

10. elebasi7102

Ynt: 77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz Sağol abi hayırlı bayramlar. Ne öğrendiysem burda sizlerden öğrendim ben de :) CJ ye karşı sevgi ve merak olunca insan öğreniyor. Biraz da mantık olunca CJ ye yapılmayacak modifiye yok :)

11. elebasi7102

Ynt: 77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz Hayırlı Bayramlar öncelikle. Aracınız gerçekten güzel ve diri görünüyo değişecekleri siz halletmişsiniz zaten. Eksik olanlar ise yan basamaklar, arka stepne ve arka koltuğun yanlarına yani çamurluk üstlerine de aynı döşemeden...
  12. elebasi7102

cheeroke 96, arac calismiyor, garip bir elektrikl sorunu?

Ynt: cheeroke 96, arac calismiyor, garip bir elektrikl sorunu? sanırım şanzumandaki park vitesi müşiri arızalanmış...

13. elebasi7102

Satılık - 1979 Model CJ5

Ynt: Satılık - 1979 Model CJ5 Bakalım bir daha gelecek mi :)
  14. elebasi7102

Off-Road'ta Nefes Kesen Anlar

Ynt: Off-Road'ta Nefes Kesen Anlar Keşke ülkemizde de böyle yarışlar düzenlense :)
  15. elebasi7102

CJ 5 Km de Ne Kadar Yakar

Ynt: CJ 5 Km de Ne Kadar Yakar Allah sahibine bağışlasın :D

16. elebasi7102

Ynt: CJ 5 Km de Ne Kadar Yakar Abi aslanın halden anlayanı olur mu yaa :D Aslan bu yicek tabi. Seninkinde bi yanlışlık var. Kedidir o kedi :D Saygılar...
  17. elebasi7102

Ynt: CJ 5 Km de Ne Kadar Yakar eee ne yapalım. bir abiimizin lafı vardı burda " aslan besleyen yemini düşünmez diye" katlancaz artık yapacak bişe yok :D Geçen Şileye gittim geldim hesapladım yine 33 lastiklerle 45 krş yakmış... :D
  18. elebasi7102

Toyota Hillux Hakkında Sorular

Ynt: Toyota Hillux Hakkında Sorular Aradığınız sanırım alttaki gibi birşey. Burdan da yardım alabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22317.0 http://i755.photobucket.com/albums/xx193/elebasi7102/11375860_1209934_uxy3333.jpg

19. elebasi7102

Cj Yardım

Ynt: Cj Yardım Bencede acele etmeyin. Düzensiz bir araç alıp uğraşmaktansa derli toplu bir araç alın başınız ağrımasın. ben 2 yıl önce yapılı olarak almıştım çokta memnunum ufak tefek problemler harici sıkıntı çıkarmıyor...
  20. elebasi7102

Cj Yardım

Ynt: Cj Yardım İlk resimle sonraki resimler arasında fark var ilk fotodaki resim bayağı parlak. Resim modifiye edilmiş olabilir. Sonraki resimlerde renkler oldukça mat. Resimlere aldanmayın. Fiyatı çok uçuk değil ama o fiyata biraz daha temiz olanları bulabilirsiniz. Şimdi CJ nin sezonu :)...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri