Arama sonuçlarınız

1. elebasi7102

Cj Yardım

Ynt: Cj Yardım Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin temiz duruyor araç. Güzel ve Hoş Görünüyor bi kaç detaylı fotoğraf daha ekleyebilirmisiniz ?

2. elebasi7102

Silverado İçin Yardım

Ynt: Silverado İçin Yardım Evet abi 5 bijon 4x4 değil... CJ nin jantlar uyar mı acaba denemek lazım ?
  3. elebasi7102

Silverado İçin Yardım

Ynt: Silverado İçin Yardım Abi sana zahmet aracın jant ölçüleri lazım. Eğer sitede bu araca uygun jant gördüysen önerilerini bekliyorum. Lastikler iyi durumda 15 jant o yüzden 15 jant düşünüyoruz. yada lastik-jant takım olarak uygun fiyata bulabilirsem olabilir...Teşekkürler...

4. elebasi7102

Silverado İçin Yardım

Ynt: Silverado İçin Yardım Teşekkürler abi bilgiler için bu ihtimaller üzerinde durcam...
  5. elebasi7102

Silverado İçin Yardım

Ynt: Silverado İçin Yardım Boşta gaz yemesi fena değil gibi araç yerinden bir kalktığı zaman gidiyor ama tatmin edici değil. Daha önce kullanmadığımız için gaz yemesine bişe diyemicem ama benim CJ kadar olmadığı kesin :) Önerilerinizi dikkate alıcam. Peki bu araç SİLVERADO mu? Motoru kaç cc ve...

6. elebasi7102

Silverado İçin Yardım

Ynt: Silverado İçin Yardım Bu gün resimlerini çektim...

7. elebasi7102

Silverado İçin Yardım

Herkese Merhaba. Bi arkadaşım Chevrolet marka güzel bir pick-up aldı. Tek kabin araç galiba modeli Silverado. Koldan vites 6 silindir motor 3500 cc (?) diyor. bu araçla ilgili bi sıkıntısı var. araba yerinden çok zor kalkıyor motor güçsüzmüş gibi. Lastikleri de öyle çok büyük değil. baskı balata...
  8. elebasi7102

Satılık CJ 5

Ynt: Satılık CJ 5 Söylenecek çok şey var da boşverin !!!
  9. elebasi7102

Jimny'de LPG Kullanan Var Mı? (Acil)

Ynt: Jimny'de LPG Kullanan Var Mı? (Acil) Kusura bakmayın ama jimny bu söylediklerinize göre binilecek bir araç değil. hem tek kapı motor ufak ama yakıt benzinde 300 felan yakıyo deniyor. Bence o araç için çok fazla...

10. elebasi7102

77 Model CJ5 Aracımım Resimleri

Ynt: 77 Model CJ5 Aracımım Resimleri yeni mi aldınız ? aracınız diri duruyor gerçekten. tavan açılıp besttop olursa daha güzel olur makaslar biraz esnekliğini yitirmiş giibi. makasçıda biraz daha kavis verdirebilirsiniz. önüne güzel bir tampon şart yaptırmayı düşünürseniz sitede çok güzel bir...

11. elebasi7102

CJ Serilerinde Rodaj Ve Motor Açma Süreci

Ynt: CJ Serilerinde Rodaj Ve Motor Açma Süreci Sanırım konuyu yukarıdan başlayarak okumanız gerekecek :)
  12. elebasi7102

Ynt: CJ Serilerinde Rodaj Ve Motor Açma Süreci Düşük devir derken sürekli rolantide çalışırsa zarar olur motor yağlama yapmaz. Parçalar tez aşınır. Ama 1000-1500 devir arasında çalıştığımızı düşünelim zarar olmaz ama dediğim gibi arada motru yüksek devirlere zorlamak lazım ki sağırlaşmasın.

13. elebasi7102

Ynt: CJ Serilerinde Rodaj Ve Motor Açma Süreci Şu kadar km sonra açılır dersek heralde yanlış olur bu kullanıma göre değişir. Bunu biraz da şöförün anlaması lazım. motor açıldıktan sonra da yine motoru normal devirlerde kullanmak gerek. sürekli düşük devirlerde kullanılmaması lazım. Sürekli...
  14. elebasi7102

Ynt: CJ Serilerinde Rodaj Ve Motor Açma Süreci En iyi yol bildiğin yoldur. Haklısınız bu söylediğimiz işlemlerin de motora zararı vardır. Ancak piston ve yatağın ve diğer parçaların birbirine alışması için bu şarttır. Biraz segmanlar aşınacak biraz piston yatakları aşınacak, parçalar birbirine...
  15. elebasi7102

Bu Araca Bakmalısınız Markası OFF-ROAD

Ynt: Bu Araca Bakmalısınız Markası OFF-ROAD Benim pek hoşuma gitmedi nerde kullanılabilir ki böyle bir alet. Bizim CJ lerin lastiklerini biraz daha büyütürsek bizimkiler de suda gidebilir diye düşünüyorum ;D ;D ;D

16. elebasi7102

Ynt: CJ Serilerinde Rodaj Ve Motor Açma Süreci Bir müddet devirli kullanılmalı. Fazla düşük devirde kullanmayın. Yüksek devirlerde vites değişin ki bu zaten CJ lerde büyük ebat lastik varsa mecbur gibi bişey ama gaza ani yüklenmeler yapılmamalı. Çıkabileceğiniz en yüksek devire kadar çıkın bi...
  17. elebasi7102

Satılık CJ 5

Ynt: Satılık CJ 5 Kardeşim kusura bakma da sadece ticari amaç için mi üye oldunuz. Hadi onun için üye oldunuz ne resim var ne aracın özellikleri belli ne fiyat belli. Model bile yok yaa :) böyle ilan mı olur ???
  18. elebasi7102

Cj-5'de Egzos Sorunu

Ynt: Cj-5'de Egzos Sorunu çok ses çıkarır diye tahmin ediyorum çünkü büyük bir susturucu değil. ama kulağa hoş ses gelirmi bilemem...

19. elebasi7102

Cj-5'de Egzos Sorunu

Ynt: Cj-5'de Egzos Sorunu Eğer ki tarif ettiğiniz susturucu bilek kalınlığında bir susturucu ise bende de ondan var. Orjinal amerikan headers ve peşine o susturucuyla dehşet ses alırsınız rengi gider ama sesi kalır. mahalle aralarında millet rahatsız olmasın diye gaz veremezsiniz :)
  20. elebasi7102

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Yen içinde kalırmı kalmaz mı hepimiz göreceğiz tabiki. Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri