Arama sonuçlarınız

1. elebasi7102

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Onu bunu bilmem :) yanlış anlamayın ama ben halen Yavuz beyin kafadayım :) İsmi ne olursa olsun şanzuman yada defransiyelden devir düşürünce yada lastik ebatı küçültünce motor gücü aynı kalır ama lastik dönüşü daha rahat olur. Dediğim gibi bunun adı ne olursa...

2. elebasi7102

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Bu iş böyle uzar gider :)))
  3. elebasi7102

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Bu arada impreza fikri fena görünmüyor ;D ;D ;D

4. elebasi7102

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Haklısınız Mücahit Bey aynı şeylerden bahsediyoruz ama Barbaros Bey tekerlekteki TORKun değişmediğini söylüyor. Tamam TORK değişmesin ama çevirme gücü değişmiyor mu değişiyor... O zaman benim bildiğim TORK kavramı ile Barbaros Bey'in Tork kavramı farklı demekki. O...
  5. elebasi7102

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Ben zaten motor modifiyenize karşı değilim ki... Ortada sadece bir eksiklik var... Yanlış bir kavram var.. Sizin bilgisayarlarınız buna tork yada aktarma her ne derse desin. Bunca insan burda bu zamana kadar bilgisayarlarla çalışmadı. Çok çok şanzumanla...

6. elebasi7102

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Peki ne demektir bu biz de onu merak ediyoruz...

7. elebasi7102

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Her neyse o zaman bunun adı Tork değil başka bişeydir onu açıklayın o zaman. Sonuçta 1 kat yada 6 kat rahat çevirme olayı oluyorsa bi değişiklik var demekki bunun adı nedir peki ?
  8. elebasi7102

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje İyi de siz ne olursa olsun tekerlekten alınan tork değişmez diyorsunuz biz mi yanlış okuyoruz...
  9. elebasi7102

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Ben Yavuz Bey'e katılıyorum. Tekerlekteki torku dişli oranları belirler. Barbaros Bey de haklı ama bi yerde bir eksik var. Demiş ki; deişen dişli oranına göre iletilen torkun alınan deviri değişir. Tamam maksimum torkun alındığı devir tabiki değişecek ama...

10. elebasi7102

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Acırım suzukinin haline ;D Yanlış anlamayın ama hadi motoru güçlendirdiniz defransiyel - şaft - vites kutusu bu lastikleri nasıl çevirir ? Çevirse bile heralde araziye girmeyi düşünmüyorsunuz. diye tahmin ediyorum... Saygılar...

11. elebasi7102

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Ama tampon 10 numara olmuş 9 diyenin alnını karışlarım ;) Çok güzel bişe çıkıyor ortaya devamını bekleriz... Kolay gelsin...
  12. elebasi7102

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? Para harcamayan CJ ci tabi yok ama siz tutup dağa bayıra çıkıcam diye modifiye etmek isterseniz CJ de modifiye sınırı yok. Ne taksan yakışıyo :D Ama ben modifiyeli aldım öyle büyük masrafım da olmadı. Kim aracına para harcamadan biniyo burda sadece cj ye mi para...

13. elebasi7102

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? Bu aralar nedense hep CJ karalama kampanyalarına denk geliyorum nedense. Yoksa meyve veren ağaç ağaç taşlanır mı diyelim buna bilmiyorum. Ben 2 yıldır CJ5 kullanıyorum başka bir aracım da yok günlük kullanıyorum gayet memnunum. öyle zırt pırt da arıza vermiyor. Yağına...
  14. elebasi7102

CJ-5'de Sık Görülen Sorunlar

Ynt: CJ-5'de Sık Görülen Sorunlar Hakan Bey eğer tüpte 90 km zor buluyor diyorsanız hava filtresinin girişini 3te 2sini kapatın çok faydasını göreceksiniz buna rağmen 90 ı geçemiyorsanız tüp ayarı yaptırın biraz açın. Ben LPG ile 110 km çok rahat görüyorum 33 lastiklerle ve direksiyonda biraz...
  15. elebasi7102

CJ ye Yakışan Tanpon Doguş Torna

Ynt: CJ ye Yakışan Tanpon Doguş Torna Alt tampon çok sade durmuş ama o çizdiğiniz yerlere sanırım vinç konulacak o zaman dolu bir görüntü olur yakışır. Üst tarafta ise alt tampona monteli olan demirler ince bence kalınlaştırın. Zira bi yere dayanıldığında çabuk eğilir. Ortadaki kalın boruyu bi...

16. elebasi7102

En Sevilen JEEP Modeli (Anket)

Ynt: En Sevilen JEEP Modeli (Anket) aaahhh aaahh meyve veren ağaç taşlanırmış. Sürekli taşlayın bakalım ;D Zamanında 93 GC verdiler de vermedim evlat dedim bağrıma bastım yine kıyamadım...
  17. elebasi7102

Sıralı Sistem LPG Hakkında

Ynt: Sıralı Sistem LPG Hakkında Zarar verdiğine kendileri de kanaat getirmiş demekki. Peki nasıl bir mantıktır ki azaltmak yerine katkının tümünü kaldırmayı düşünmüyolar acaba :) Zarar görsün millet ama az zarar görsün mantığı mı :)
  18. elebasi7102

Satılık Çorum Kalorifer

Ynt: Satılık Çorum Kalorifer İlan halen günceldir...

19. elebasi7102

Sıralı Sistem LPG Hakkında

Ynt: Sıralı Sistem LPG Hakkında Evet bende kendi aracıma lpg taktırırken usta söyledi katkılı otogazın enjektörleri tıkadığını... Bir de İstanbulda LPG fiyatları 2000TL nin altına inmezken Ankarada neden 1700 civarlarında acaba ?
  20. elebasi7102

En Sevilen JEEP Modeli (Anket)

Ynt: En Sevilen JEEP Modeli (Anket) -CJ günün her saati kükrer -350 cc atv o mekanizmanın ağırlığını dahi götüremez (gördüğünüz oyuncak olabilir) ;D -CJ den uçak bile görebilirsiniz katılıyorum -ZJ de Hasan arkadaşın dediği gibi kapı önünde kaldığı sürece 50 yıl bile yaşar ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri