Arama sonuçlarınız

1. Pejaro3500

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ d

2. Pejaro3500

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ aracımı yeni topladım 1997 model 120.000km sizlerin begenisine sunuyorum.
  3. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu bunlarda kışlık jant lastikler.

4. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu sagolun nazarlık için teşekkürler
  5. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu amin

6. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu teşekkürler

7. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu aracımızı 28tl aldık aksesuarlarla birlikte 62tl mal oldu her şeyin en iyisini yapmaya çalıştık belki maliyeti biraz abarttık harcamaya başlayınca gidiyor en basiti jant lastik 8.000 civari tuttu inşallah yaptıklarımızın meyvesini toplarız iyi dilekleriniz için teşekkür...
  8. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu yıldızlar için sagolun :)
  9. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu teşekkürler sayın tüten

10. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu teşekkürler

11. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

Ynt: xj yeniden dogdu d
  12. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

13. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

14. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

15. Pejaro3500

xj yeniden dogdu

aracımız 1997 model 120.000 km mil degil degişeni kazası olmayan çok temiz bir arç denk getirdik. 1.aracımıza 6.5'' yükseltme 2.ön ARB kilit 3.arka ARB kilit 4.arka ayna mahruti 4:11 5.ön ayna mahruti 4:10 6.ARB kompresör büyük 7.ARB lastik şişirme kiti ve aparatları 8.ARB diff kapagı ön 9.ARB...

16. Pejaro3500

4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk ben anlamadım aylardır bu konu var bir allahın kulu bu arkadaşla irtibata gecemedimi veya ürün getiremedimi bence bu konuyu silin insanları bedevaya meşgul etmeyin
  17. Pejaro3500

xj arıyorum

arkadaşlar yüksek model araziye hiç girmemiş az km de temiz bir xj arıyorum bu kadar incelememin sebebi masraf edicem 35 lastık takmayı düşünüyorum az çok bilirsiniz 35 lastık takmanın bedelini her şeyiyle on numara bir araç yapıp uzun soluklu binmek istiyorum şimdiden teşekkürler yardımcı...
  18. Pejaro3500

İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Ynt: İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ) gaza geliyom bu arabayı görünce 6 ay ugraştık sonra sattık arabayı pişmanım şimdi temiz az km de bir xj arıyorum offroad girmemiş modifiye olmamış takıcam bu sefer 35 leri yardım edin şu kardeşenize bulalı temiz yüksek model bir xj. aracınız hayırlı ugurlu olsun...

19. Pejaro3500

xj arıyorum

arkadaşlar offroad görmemiş hatta hiç araziye girmemiş az kmde tamemen orjinal modifiyeolmamış bir xj arıyorum yüksek model tercihim. kendim modifiye yapıcam masraf edicem buna deymesini istşyorum uzun soluklu bir araç olmasını istiyorum.
  20. Pejaro3500

satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni

Ynt: satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni üstteki mesaj benim yanlışlıkla arkadaşımın sayfasından gördermişim lütfen bu mesajı dikkate alın telsiz satıldıysada cevap verirseniz sevinirim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri