Arama sonuçlarınız

1. cuntan

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY her kafadan bir ses bizim türk milletinin anladığım kadarıyla S.S. kanunu o kadar çok benimsemişizki şuna bak eylem yapacak adam bile bulamıyoruz bu iş öyle meydanlarda pankart kaldırmak, konvoy yapmak bunlar hükümeti etkilemek "nasıl olsa akşama...

2. cuntan

1- Savaş Tanır / Ankara - Öveçler 2- Bülent Arslan / Ankara - Etlik 3- Yakup Depeharman / Ankara - 100.Yıl 4- cüneyt tanrıverdi / ankara aydınlıkevler
  3. cuntan

merhaba bu işi yapmak zor değil aslında ama buradan kaç kişiye haber verilebilir ve gerçekten kaç kişi buna uyar yapılması gereken çok ciddi bir zamanda başka bir ülkenin hükümetcisi türkiyeye ziyarete gelecek nasıl olsa ve peki ne yapabiliriz havaalanı olan şehirlerede havaalanı yolunu...

4. cuntan

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. dakar da bugün 3 lükle yükselen hilux
  5. cuntan

Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. merhaba arazi şehir içi diye uğraşmayın en güzeli size önerim vx 100

6. cuntan

LJ70

Ynt: LJ70 abi cok teşekkürler birde şu bey lafını söyleme bana

7. cuntan

LJ70

Ynt: LJ70 ismail abi 3 resim gözükmüyor
  8. cuntan

Gezenbilir'de virüs mü var?

Ynt: Gezenbilir'de virüs mü var? evet sanırım virüs var bendede sürekli virüs uyarısı çıkıyor
  9. cuntan

LJ70

Ynt: LJ70 abi mükemmel Allah aracın altına güneş göstermesin

10. cuntan

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. .

11. cuntan

OFFROAD AZERBAIJAN

Ynt: OFFROAD AZERBAIJAN süper görüntüler sadece off road
  12. cuntan

LJ70

Ynt: LJ70 ismail abi Allah razı olsun inşallah bir gün bu hayallerim gerçekleşir "Hedefleri olmayan insanın önünü görmesinin bir anlamı yoktur"

13. cuntan

LJ70

Ynt: LJ70 ismail abi hastayım senin şu araca Allah kaza bela vermesin şu toyota ya sahip oldumda birde yerden yüksek olanı olsa başka bişey istemem. Abi senden bol bol resim istiyorum
  14. cuntan

Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında Gecenin bu saatinde konu başlığı çok dikkatimi çekti bütün hepsini tek tek okudum sayın yenipazarın açtığı konuda tamamen haklı ben tam bir off road aşığı olarak imkanlarım elverdiği kadar dünyada olan off road takip etmeye çalışıyorum...
  15. cuntan

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Allah kaza bela vermesin. iyi günlerde kullanın

16. cuntan

Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek jantlar siyah olsaydı daha güzel olurdu sanki
  17. cuntan

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. güzel olmuş ama sanki modernleştirmişler yani şehirleştirmişler kaput üzerindeki çizgiler hoş ama amblem biraz daha ön planda olsaydı hırçınlığını korumuş olurdu arka tanpon altına sanki koruyucu gibi bir parça eklemişler
  18. cuntan

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. http://www.youtube.com/watch?v=p0IatNOJGcg&feature=related

19. cuntan

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. 2012 hilux
  20. cuntan

Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek ahmet abi allah senin cebine kuvvet ustanın bileğinede güç versin evet bir beyaz panter doğuyor

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri