Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY
her kafadan bir ses bizim türk milletinin anladığım kadarıyla S.S. kanunu o kadar çok benimsemişizki şuna bak eylem yapacak adam bile bulamıyoruz bu iş öyle meydanlarda pankart kaldırmak, konvoy yapmak bunlar hükümeti etkilemek "nasıl olsa akşama...
merhaba bu işi yapmak zor değil aslında ama buradan kaç kişiye haber verilebilir ve gerçekten kaç kişi buna uyar yapılması gereken çok ciddi bir zamanda başka bir ülkenin hükümetcisi türkiyeye ziyarete gelecek nasıl olsa ve peki ne yapabiliriz havaalanı olan şehirlerede havaalanı yolunu...
Ynt: LJ70
ismail abi hastayım senin şu araca Allah kaza bela vermesin şu toyota ya sahip oldumda birde yerden yüksek olanı olsa başka bişey istemem. Abi senden bol bol resim istiyorum
Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında
Gecenin bu saatinde konu başlığı çok dikkatimi çekti bütün hepsini tek tek okudum sayın yenipazarın açtığı konuda tamamen haklı ben tam bir off road aşığı olarak imkanlarım elverdiği kadar dünyada olan off road takip etmeye çalışıyorum...
Ynt: Hilux Fotoğrafları..
güzel olmuş ama sanki modernleştirmişler yani şehirleştirmişler kaput üzerindeki çizgiler hoş ama amblem biraz daha ön planda olsaydı hırçınlığını korumuş olurdu arka tanpon altına sanki koruyucu gibi bir parça eklemişler