Arama sonuçlarınız

1. tochnost

1981 Jeep CJ-8

Ynt: 1981 Jeep CJ-8 teşekkürler..

2. tochnost

1981 Jeep CJ-8

Herkese selamlar; Geçen kış ağırlıklı olarak yarı arazi - yarı asfalt için hazırladığım CJ-8'imin resimlerini paylaşmak istedim. Bu sene aracı satmak veya satmamak arasında kararsızım, satmadığım takdirde bu kış aracı tam olarak off-road'a hazırlayacağım. Öncelikle aracın temel özelliklerini...
  3. tochnost

Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik yanıt için teşekkür ederim üstadım, peki ölçüleri nedir bu dodiklerin ona göre bir ölçüm yapacağım.

4. tochnost

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı CJ-8 için olabildiğince geniş bir dodik arıyorum, bu araç için bir çalışmanız var mıdır? saygılar.

5. tochnost

Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin üstadım, lastiklerle beraber olabilecek son fiyatını özel mesaj atabilirmisiniz? CJ-8 için düşünüyorum.

6. tochnost

Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Selamlar, bu dodikler CJ-8'e uyar mı acaba? Bir de konu başında 4 dodik 300 TL demişsiniz sonradan fiyat değişmiş, güncel fiyatı nedir acaba?
  7. tochnost

Alınık Jeep CJ-8 Arka Diferansiyel

Selamlar, 1981 CJ-8 Orijinal arka diferansiyel arıyorum, satanlar özel mesaj atarsa sevinirim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri