Arama sonuçlarınız

1. ozgyildir

Roma-Floransa-Venedik gezilecek yerler için yardım

Ynt: Roma-floransa-venedik Gezilecek Yerler İçin Yardım Whitebarsik çok güzel bir geziniz olmuş.Biz de balkanları arabayla gezmiştik ama sizin ki gibi 2 ay değil sadece 10 gün :) Sanırım İtalyaya 31 ekimde varmışsınız.Biz de 1-6 kasım tarihlerinde italyada olacağız.Umarım biz vardığımızda da...

2. ozgyildir

Yürüyerek Balkan Ülkeleri Seyahati

Ynt: Yürüyerek Balkan Ülkeleri Seyahati uziceden üsküpe balkanları yürüyerek geçtiğiniz yazınızı zevkle okudum.Arabayla biz de aynı yolu eşim ile beraber geçmiştik ve oraları başkasının gözünden tekrar görmek çok zevkli oldu.Biz de sizin gibi hem çadır hem de couchsurfing ile konaklamalarımızı...
  3. ozgyildir

Ynt: Roma-floransa-venedik Gezilecek Yerler İçin Yardım levent bey tekrardan merhabalar aslında paris turunu ayrı bir tur olarak düşünüyorduk ama gezi programlaması ve maliyetler bölümünüzü tekrar okuyunca karpuz kabuğu aklıma düştü bir kere :) düsseldorftan parise hızlı tren var mı acaba? eğer...

4. ozgyildir

Ynt: Roma-floransa-venedik Gezilecek Yerler İçin Yardım drankara merhabalar amsterdam turunuzla ilgili yazınızı ilgi ile okuduk.Eşim ile beraber ocak sonunda gideceğimiz için aynı dönemde amsterdama giden birinin gözünden oraları görmek çok daha hoş oluyor :) Bizi en çok sevindiren ise havanın...
  5. ozgyildir

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu mert bey eşinizle tatile mutlu gidin mutlu gelin,ne yollar ne de yaşayacaklarınız engel olsun sizin mutluluğunuza.Bosnadan bal,yunanistandan ev yapımı şarap almadan,makedonyada kebabi,dubrownikte deniz mahsulleri yemeden gelmeyin sakın,buzdolabı mıknatıslarını da...

6. ozgyildir

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu Bu arada yol boyunca durup dinleneceğiniz yerler çok,mesela biz Elbasan'a girip pazarında bol bol alışveriş yapmıştık. Arnavut veya makedon insanları çok yardımseverler.Geziye çıkmadan önce beni en çok düşündüren yer Arnavutluktu ama gördüm ki yazılanlar hiç de...

7. ozgyildir

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu merhaba msce2003 İsminizi bilebilseydim size hitap etmem daha kolay olurdu :) msce2003 yazmak biraz garip geliyor işin doğrusu.Neyse konumuza gelelim. Balkan turumuzu anlattığım sayfamdaki yol resimlerınde de anlaşılacağı üzere, makedonyaya girdikten sonra geniş...
  8. ozgyildir

Ynt: Roma-floransa-venedik Gezilecek Yerler İçin Yardım emelzer merhabalar romada 2 gun kalabıleceğimiz için buyuk ıhtımal roma pass alamayacağız.Bu arada 29 ocak dusseldorfa gideceğiz.3 gun dusseldorf,köln gezdikten sonra amsterdama gecip 4 ocakta geri döneceğiz.Avusturya gezi planımız şu anda...
  9. ozgyildir

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu merhaba msce2003 yunanistandan üsküpe geçmek mantıklı ama özel bir sebebiniz yoksa novi pazarı dolaşıp budvaya gitmenize bir anlam veremedim.yerinizde olsa idim (eğer ki oncelıkle selanikten üsküpe gecmem gerekiyorsa)gostivar-lac-lezhe-shröder-bar-budva oradanda...

10. ozgyildir

Turlar ile Tatile Gideceklerin Dikkatine

Ynt: Turlar İle Tatile Gideceklerin Dikkatine biz de ailecek italyaya tur ile gitmeye karar vermiştik,sitelerde yazılanları okuyunca kendimiz tur düzenledik,sağolsun pegasus da bilet fiyatlarını dibe vurdurunca her sey cok daha güzel oldu :) tur içinde tur satılmasından,diğer turlara gidenleri...

11. ozgyildir

Ynt: Roma-floransa-venedik Gezilecek Yerler İçin Yardım emel hanım katkılarınızdan cok tesekkurler,sizinki kadar güzel gezi gecirmek umudu ile...
  12. ozgyildir

Ynt: Roma-floransa-venedik Gezilecek Yerler İçin Yardım adalıoğlu bey yorumlarınız için tesekkürler,bütçe kısıtlı olsa da gezmek bir tutku.Zaten parayla herkes gezer,gezgin parasız olsa da gezmesini bilir.Bu sitenin amacı da gezginlere daha önceki tecrübelerden tecrübe kazandırmak değil midir? ;)

13. ozgyildir

Ynt: Roma-floransa-venedik Gezilecek Yerler İçin Yardım levent bey sayfanızı ilgi ile okudum.Tam benim kafama göre yazmışsınız ,sizi tebrik ederim.Bizim de gezi amacımız gittiğimiz yerde bol bol para harcamak değil,kısıtlı olsa da olan bütçemizle azami derecede yeni yerler görmektir.Biz de...
  14. ozgyildir

Mayıs 2012 Batum Gezisi ve Notlarım

Ynt: Mayıs 2012 Batum Gezisi Ve Notlarım sayın batuhan Gayet açıklayıcı olan bilgiler için teşekkür ederim, anlaşılan ne ararsan onu buluyorsun batumda,çok şükür ne bela arıyoruz ne de sorun,her ne kadar firma gezisi de olsa gezgin ruhuyla gidip gelmek amacımız,selamlar
  15. ozgyildir

Ynt: Roma-floransa-venedik Gezilecek Yerler İçin Yardım Sayın Levent bey web sayfanızda yayınladığınız yunanistan-italya gezinizi ilgiyle okudum.Anladığım kadarıyla otobüsle bayağı yorucu bir gezi olmuş.Turla gitmek konusunda bizim de hem fikir olduğumuz şeyler sizin de başınıza gelmiş.Tur...

16. ozgyildir

Ynt: Roma-floransa-venedik Gezilecek Yerler İçin Yardım sayın adalıoğlu Gezimize ilk başlarda tur şirketleri ile gitmeye karar vermiştik.Fakat turla gidenlerden edindiğimiz izlenim ve tur içinde tur satma düşünceleri (katılmayanları benzinlikte bekletmeleri) yüzünden kendi imkanlarımızla...
  17. ozgyildir

Mayıs 2012 Batum Gezisi ve Notlarım

Ynt: Mayıs 2012 Batum Gezisi Ve Notlarım ağustos ayında firma davetlisi olarak batuma gideceğiz,forumlarda yazılanları okuyorum da batum gezi amacıyla değil de sanki fuhuş ve kumar amacıyla gidilen bir yermiş izlenimi verdi bana,yanılıyor muyum yoksa?
  18. ozgyildir

Araç ile Bulgarsitan - Sırbistan - Bosna Hersek - Hırvatistan - Karadağ - Arnavutluk - Makedonya

Ynt: Araç İle Bulgarsitan - Sırbistan - Bosna Hersek - Hırvatistan - Karadağ - Arnavutluk - Makedony merhabalar özsen Gitmeyi düşündüğün işkodra-tiran-elbasan yolunu biz (eşimle)tersten yani ohrid-elbasan-tiran-işkodra olarak kendi aracımızla geçtik. Arabamızla balkan turuna çıkarken beni de...

19. ozgyildir

Iskandinavya 2011 Gezimiz

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Hüseyin bey yazılarınızı zevkle okuduk,özellikle iskandinav ülkelerini gezmek için can atan eşim ağzı açık bir sekilde soluksuz okudu :) Umarım bir gün biz de sizin gibi kutup dairesine giderek hacı olabiliriz ::)
  20. ozgyildir

İtalya Gezi Notlarında Yazılmayanlar

Ynt: İtalya Gezi Notlarında Yazılmayanlar haziran ayının ilk haftası tur şirketiyle 1 haftalığına ailecek roma-floransa-venedike gideceğiz.Tur rehberi ile değil de kendi başımıza gezmeyi düşünüyoruz,nereleri nasıl gezmeliyiz,yardımcı olacaklara simdiden tesekkürler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.