Arama sonuçlarınız

1. ozgyildir

Roma-Floransa-Venedik gezilecek yerler için yardım

Ynt: Roma-Floransa-Venedik gezilecek yerler için yardım Yapılan gezilerden diğer gezginlerin de faydalanması ne güzel bir sey :) zaten bu sitenin amacı da bu değil mi ki? değerli gezi yorumlarınızı bekliyorum 8)

2. ozgyildir

Ynt: Roma-Floransa-Venedik gezilecek yerler için yardım verdiğiniz bilgiler tur programımızda mutlaka aklımızda olacaktır, bilgiler için tesekkür ederim.
  3. ozgyildir

Haziran ayının ilk haftası eşim,kızım ve oğlum ile 1 haftalık Roma,Floransa ve Venediği kapsayan İtalya turuna çıkacağız.Bu turumuzda yapmamız,görmemiz gerekenler,İtalya tiyoları hakkında bilgi verirseniz memnun oluruz,şimdiden tesekkurler

4. ozgyildir

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu yorumlarınız için teşekkürler, balkanların havası Türkiyeden çok da farklı değil,mayıs ayı özellikle son haftası bence gezi için gayet ideal bir dönem. Hayat gezince güzel
  5. ozgyildir

Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi

Ynt: Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi geziniz gercekten cok güzel olmuş,biz de balkanlarda yaptığımız geziden cok keyif almıstık.arabamızla 10 gün süren balkan turumuzun detaylarını http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78485 sayfasında bulabilirsiniz.

6. ozgyildir

4 günlük italya-roma turu

Ynt: 4 günlük italya-roma turu bu arada 1 gün venediğe gidip gelmeyi de düşünüyoruz ;D roma-venedik arası trenle gidip gelen, tren bilet fiyatları ve saatleri hakkında bilgisi olanlar da yazabilir

7. ozgyildir

Ynt: 4 günlük italya-roma turu kappa turla 3 gece 4 gun romaya gidiyoruz.(kimse yanlış anlamasın burada kımsenın reklamını yapmıyorum sadece gidiş seklimizi anlatmaya calısıyorum)roma merkeze 50 km uzak oteller 199 Euro,20 km uzaklar 230 Euro.yesil pasaportumuz oldugu icin vize problemimiz...
  8. ozgyildir

Ynt: 4 günlük italya-roma turu yanıtın için tesekkurler gökhan,katılmak isteyenleri bekleriz çunku tur cok ucuz 199-239 euro :)) ucak ve 3 gece 4 gun OK otel dahil,bence bu sekılde ıtalyaya gıderek orada istediğimiz gibi gezmek en heaplı olanı :))
  9. ozgyildir

23-26 kasım tarıhlerınde kappa turla 3 gece 4 gun romaya gideceğiz.1. gün romada gezmeyi düşünüyoruz ama 2.ve3. günü roma dışında gezilecek,gidilecek yerler hakkında yorum ve fikirlerinizi paylaşıp gezimizi güzelleştirmede yardımcı olursanız çok memnun oluruz,şimdiden yardımcı olan herkese...

10. ozgyildir

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu makedonya manastır'da (bitola) Atatürkün okuduğu askeri okul,bitola-ohrid yolu,makedon paraları,kasarlı köfte (mutlaka deneyin),ohrid de kaleye tırnanırken nefes alma molasında :))

11. ozgyildir

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu yunanistan (kavala-selanik-evlerınde kaldığımız antastasia ve arkadasları-yol boyunda gördüğümüz yüzlerce kilise maketinden biri(orada kazada birisi ölünce,öldüğü yere yapılırmış))
  12. ozgyildir

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu biraz daha resim ekleyelim,eski günler canlansın,gezgin ruhum şahlansın :)

13. ozgyildir

Ynt: Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi biz ipsaladan arabamız ve 500 euro ile yola çıktık ve 6 ülke 3200 km yol yaparak 35 euro cebimizde 10 gün sonra döndük ;D
  14. ozgyildir

Ynt: Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi gecen yaz aynı rotayı ipsaladan cıkarak kendı arabamızla yaptık ve cokkk eğlendık,bara mutlaka gıtmenızı ve adrıyatık dalgalarında yuzmenızı tavsıy ederım.gezımızle ılgılı daha genıs bılgıyı bu sayfada...
  15. ozgyildir

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu Merhaba egosu Balkan yollarina cikan her gezgine elimden geldigi kadar yardimci oluyorum,sizlere de yardimci olmaktan zevk duyarim,hatta gecen gun selanikten ohride giderken yolda kaybolan cifte telefondan yardimda bile bulundum :)) Balkan yollari veya gezi hakkinda...

16. ozgyildir

Yunanistan'da ki Uluslararası Ehliyet Sorunu

Ynt: Yunanistan'da ki Uluslararası Ehliyet Sorunu bıze yunanıstan dahıl hıcbır ulkede ehlıyetı soran olmadı.sadece yesıl sıgorta soruldu
  17. ozgyildir

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu evet vladınka iş ve şehir değişikliğinden dolayı diğer turlara şimdilik ara verdık ama en kısa sürede yeni rotalara acılmak istiyoruz.selamlar
  18. ozgyildir

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu genelde uluslararası ehlıyet almasak mı dıye sorular gelıyor :) bız aldık ama 6 ülke dolastık kımse ehlıyetın nerede dıye sormadı imkanınız olursa sız de almayın,gercekten ehlıyete verılen para bosa verılen cokkkk para ;D

19. ozgyildir

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu Telefonla arayan tüm gezginlere elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum, tüm gezgincilere iyi seyehatlar diliyorum o533 7755956
  20. ozgyildir

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km öncelikle hosgeldiniz ve geçmiş olsun,yazılarınızı hayranlıkla,gıptayla,imrenerek,kıskanarak okudum,varsa grupta böyle bir tur yapmak isteyen maceracı,deli dolu,cılgın artık nasıl anlarsanız gezginler bulusalım ve bizde cıkalım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri