Arama sonuçlarınız

1. T

MErhaba bende s,z,n g,b, mercedes g model bir araç arıyorum,5 kapı alacam olurda karşılaşırsanız...

MErhaba bende s,z,n g,b, mercedes g model bir araç arıyorum,5 kapı alacam olurda karşılaşırsanız ve almazsanız bna benz,nli 2500 motor olan eski modellerden birini alacam bende bulursam size haber verirrim.

2. T

MErhaba yorumları okudumda sizde mercedes g 230 varmış ve satıyorsunuz acaba araç hala sizdemi...

MErhaba yorumları okudumda sizde mercedes g 230 varmış ve satıyorsunuz acaba araç hala sizdemi ve satıyormusunuz.G 230 kaç momor bide G 240 kaç motor bunlar lpg ye uyumlumu lpg li ve benzinde ortalama yakıt tüketimleri ne kadardır.Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. T

Mercedes G 240 Almak Istiyorum

Ben burda dha önce alıp bu gibi masrafları yapan kişi varsa yardımcı olsun diye yazdım yoksa ben araştırdım.

4. T

Anladığım kadarıyla cevap verecek kimse yok.
  5. T

Merhaba arkadaşlar g240 almak ve içini yüksek bir model g serisi gibi tadilat yapmak istiyorum.Bunun için öncelikle elimde olan aracımı satacam sizden isteğim ricam bu tip bir arabayı toplamda ortalama kaça maledebilirim, tüp takarsam kilometrede ne yakar, vergisi nekadardır.Gördüğüm kadarıyla...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri