Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Araç tavsiyesi
Araç seçiminde vx 100 güzel bir seçim.Bende aracı almadan bütün ilanlara bakıyordum.Aracı almadan önce kullanma şansım oldu.Ailece araç hoşumuza gidince almaya karar verdik.Biz aracı günlük kullanım için kullanmıyoruz.Daha çok hafta sonu gezilerde bazende diğer araçla ilgili...
hafta sonu suzukici arkadaşların misafiri olarak izmin inönü yaylasına gittik.gerçekten çok keyifli idi.vx 100 de gerçekten çok keyifli idi
fotoğraf yüklemeye çalıştım ama büyük boyutlu diye yükleyemedim.Nasıl yükleyebilirim.Haffta sonu arabayla abanta gittim yolculuk gerçekten keyifli idi.Bir depo benzinle abanta gittim geldim
yakında fotoğraf yükleyeceğim.Bu aralar bazı problemlerden dolayı fotoğraf çekemedim.Arkadaşlar lpg konusunda ne derler.Hangi marka ve hangi tip lpg tavsiye edersiniz.
herkese teşekkür ederim.Aracı çok az kullanabildim gerçekten keyifli.Araçta lpg yok temiz kullanılmış.Aracı hastane otoparkında park ettim aracı çizdiler.biraz keyfim kaçtı ama alışacağız galiba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-58000-km-de-2000-model-orjinal-47182356/pasif-ilan/
ilan kaldırılmadan bakabilirsiniz
Arkadaşlar benzinli yada dizel konusunda ne düşünüyorlar.Dizel almaya değermi yoksa lpg yada direk benzinli kullanmak dahamı mantıklı
katkısıyla destek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Geçen hafta 1999 model vx 100 e baktım araç güzeldi ama fiyatta anlaşamadık.55 bin tl çok geldi.
Ayrıca 1999-2004 arası vx 100 lerin vergisi ne kadar.
Ynt: Kara Panter' im
drservet@yahoo.com
adresim özelden mesaj atamadım.Bu aralar bendede land cruiser merağı oluştu.Allah sonumuzu hayır etsin.Bu yüzden aracınızı merak ediyorum.Ayrıca eğer böyle bir araç alırsam yardımlarınıza ihtiyacım olacak.