Arama sonuçlarınız

1. F

Pick-up'ların Kasası Kapanınca Hız Limiti Artıyor Mu?

ha yaşa anlatamadım gitti :)

2. F

Nazo 1972 Series 3

ayrılıkta sevdaya dahil derler :)
  3. F

sizin aracınki zaten ruhsata işlenmez sayın codename1907, ama camlı olanları işletmek zorunlu,sadece bazı istasyonlarda veya uygulamada pas geçmişlerdir. bu konudaki son sözüm sadece buradaki bilgilerle yetinmeyip profesyonel yardım alın,adam haklıymış diyceksiniz.

4. F

Pick-up'ların Otoyoldaki Hız Limiti Problemi Hk.

mukavemet bey bu kanunun bir yerde bir boşluğu var. bunu bilen hardtop çular bu boşluktan yararlanıp bir şekilde aracın sınıfını değiştiriyor,yapanlar var.
  5. F

hayır değişiyor işte sorun soruşturun görürsünüz.

6. F

sizin aracın kapağı nasıl eğer kasanın üst seviyesini geçmeyen düz kabinse gerek yok. zaten arka kabini ruhsata işletiyorsunuz ve aracın ruhsatta değişiklik oluyor. arkadaşlar bunu ezbere konuşmuyorum arkadaşım yaptırdı,ruhsata yapan yer kendisi işletti.

7. F

demem o ki diğer araçların hız sınırınında artması size yeterli olan hız sınırını niye etkilesinki yani diğer araçlarında aynı oranda artacak gibi bir yaklaşım ilginç geldi.otoyolda yarış hedefliyorsanız başka tabi.
  8. F

bunun için bu kadar gizeme gerek yok,yarın sabah hardtop takan firmaları arayıp prosedürün ne olduğunu ve hız sınırını artırıp artırmadığını sorarsınız olur biter...
  9. F

pikapların kasaya kabin takıp proje çizdirip ruhsata işletiyorsun,ve hız sınırın artıyor,kesin bilgi bu emin olabilirsiniz,kabin takan yerlerden bunu teyit edebilirsiniz. yeni nesil radarlar plakayı okuyor,araç trafikte hangi sınıftaysa derhal sistem okuyor ve hız sınırını aşıp aşmadığını...

10. F

bende pikap sekmentine geçtiğimde aklımda böyle sorular vardı,araştırdım net anlıyamadım artırılmış hız sınırıda var çünkü. bir gün baktım polis uygula yapıyor otoyolda beni durdurmamasına rağmen ben durdum bu aracı yeni aldım hız sınırı nedir diye sordum.dediki 1- normal tek gidiş geliş...

11. F

Hilux'un Asfalt Yoldaki Konforunu Nasil Arttirabilirim?

ben pikaplarda hiç duymadım o tür bir süspansiyon rezervasyonunu. ustaların her söylediğini baz almayın sizin kullanım şartlarınızla o arabayı bırak kırmayı yıllarca anahtar değmez ön düzenine emin olun.
  12. F

Hilux'un Asfalt Yoldaki Konforunu Nasil Arttirabilirim?

korkularınızda haklısınız,kesinlikle arkadakiler uzun yolda rahatsız olur. ben size arka dingilde makas kulanmayan altyapılı navarra ve sasyong öneririm.bunların asfalt kullanımı hilux ten daha iyi.

13. F

Otomoboli Satıp Arazi Aracı Almak Hakkında

bu aracı hafife almayın geçen ördek avında çamurlu yolda önümüzdeki l200 zigzak çize çize giderken teriosun içinde biz defransiyeli kilitlemeden düz bir doğrultuda gittik. bordrolu çalışan için bundan daha fonksiyonel ve ekonomik bir suv olacağını sanmam. 2008 Daihatsu Terios 1.5 42.900 TL...
  14. F

Otomoboli Satıp Arazi Aracı Almak Hakkında

bence daihatsu terios uda değerlendirmelisiniz. hem ekonomik hem asfalt hem arazi kabiliyeti tatminkar hemde masrafsız bütçenizde buna çok uygun. çevremde 3 tane oldu terios ben beğendim,tutulan bir araç.sizin bütçenizden aşağı bile alabilirsiniz. 2009 Daihatsu Terios 1.5 49.500 TL Galeriden...
  15. F

L 200 Bilgi

arkadaşlar benim 2004 4*2 nissan skystar ım var yıllık 1140 tl mtv ödüyorum.2004 4*4 arkadaşımda var yıllık vergisi benimkinden 30 tl fazla. o kasko bedelinden maliyeye başvurup indirimde aldı,ben başvurdum benimki kamyonet sınıfında olduğu için reddedildi. bu sene bırak pahalı vergiyi benden az...

16. F

L200 Kara Duman Problemi

Duman problemi çözüldüğüne göre bence hiç elletmeyin enjektörleri , yakit etkili şekilde yanıyor demekki. Bendede nissan skystar 2004 model var Shell den baska yerden yakıt almam,4-5 depoya birde würt koyarım,duman sorunu yok.
  17. F

Pick Up & Jip Yardim

Banko l200 derim.
  18. F

Parasız Yaşayabilmek Mümkün Mü?

bence en büyük sorun yalnızlık olur. çünkü insan sosyal bir varlıktır ve kalabalıklar içinde kendini tanır ve bulur. sürekli yalnızlık insanı bir kısırdöngüye sokar ve gerçeklikten uzaklaştırabilir. ha bunu yaparak yaşayan varmıdır,bizim ülkemizde ben hiç görmedim.gerçi parasız yaşayan bir çift...

19. F

2011 L200 4x2 Kilitli Diferansiyel Uygulaması Veya Montajı

selamlar 4*2 aracına defransiyel kilidi takan oldumu acaba? bendede nissan skystar 4*2 var,bende düşünüyorum,ama taktıranı bulamadım. eğer bu uygulamayı yapan varsa hem teknik hemde maliyet açısından bilgi verebilirmi,rica etsem. saygılarımla.
  20. F

Hilux Otomatik Şanzıman Nasıl ?

ha bu arada mesajımı okuyunca sorunuza cevap vermediğimi gördüm,kusura bakmayın. ne hılux te nede diğer modellerde kronik şanzıman sorunu yaşayanı ne duydum nede gördüm. kuvvetli makineler oldukları için şanzımanlarıda bundan nasibini almış sanırım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.