Arama sonuçlarınız

1. Cihat-Cihangir

gizli

gizli

2. Cihat-Cihangir

1999 WJ p0700 sorunu çözüldü...

Öncelikle merhaba, Konuyu açan arkadaşın bahsettiği model yılı ve şanzuman sizin 2003 model'den tamamen farklıdır. Dolayısıyla sizin hatayı kesinlikle başka yerde aramanız gerekiyor. Bahsettiğiniz sorunları özellikle havaların soğumaya başladığı bugunlerde akülerin aayıflaması ile kendini...
  3. Cihat-Cihangir

2.7 Crd Egr Iptali

Hayır bnm arıza ışığım yanmadı. Herhangi bir yazılımsal işlemde yaptırmadım. Tabiki iptali üstün körü yapmadım. Araç beyni hala egryi çalışıyor görüyor ama aslında Egr vacum solenoidinin fişi çekik ve valf sürekli kapalı. D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Cihat-Cihangir

2.7 Crd Egr Iptali

Hayır tamamen manuel yapıldı Egr İptali. Ecu fast tarzı şeylere çok güvenmiyorum açıkçası. Acısı ilerde daha kötü çıkıyor tecrübeyle sabit. D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Cihat-Cihangir

2.7 Crd Egr Iptali

Evet yaptım kendim. Sadece Egr iptal ettim. Gayet memnunum herhangi bir arıza lambası yanmadı. Yakıtta bir miktar iyileşme mevcut gibi. Duman azda olsa vardı önceden şimdi oda kayboldu)) Ve arabam sanırım 175 hpye çıktı)) D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Cihat-Cihangir

2.7 Crd Egr Iptali

Selam arkadaşlar; Bugun yurtdışı forumlarda gezinirken 2.7 CRD motorlarda basit bir elektronik devre sayesinde Egr'nin iptal edilerek motora egsoz gazı girişinden kaynaklanan dezavantajlardan kurtulmanın mümkün olduğunu belirten bikaç konuya rastladım. Özellikle Dumansız çalışma, daha...

7. Cihat-Cihangir

5.2 Jel Akü

Varta kullanıyorum 2.7 crd de. Gayet memnunum. Tavsiye ederim D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Cihat-Cihangir

Ege Ve Antalya'da "kamp Alanları Dışında" Kamp Kurabileceğimiz Kıyı Ve Koy Önerileri

Offroad kabiliyeti olan aracınızla mutlaka Kemer - Tekirova koylarını görün derim.. D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Cihat-Cihangir

Bayram Boyunca Fethiye

Göcekten fethiyeye giderken günlüklü ve katrancı koylarını tavsiye edebilirim kamp için. Katrancı koyunda kamp alanı mevcut, günlüklü koyundan tam emin değilim. Ölüdenizi çok fazla büyütmeyin bence abartıldığı kadar bi çekiciliği yok. Tabiki bnm görüşüm. 12 adalar turuna mutlaka Göcekten...

10. Cihat-Cihangir

2002 Gc 2.7 Aracimi Ayni Kasa 4.7 V8 Ile Değiştirmek Istiyorum Ayni Keyfi Alabilirmiyim ?

Teşekkür ederim. Lovato obd2 lpg vardı 3.7 imde. 2 defa ecu değişti yinede istediğim düzeye inmedi tüketim. Bilmiyorum o araçta yükseltme ön arka demir tampon Vs olduğundan belkide çok yakıyordu. Ama yinede 2 aydır kullandığım 2.7 den çok memnunum. Ağır arazi yapmıyorum. Yapcak olsam zaten Xj ye...

11. Cihat-Cihangir

2002 Gc 2.7 Aracimi Ayni Kasa 4.7 V8 Ile Değiştirmek Istiyorum Ayni Keyfi Alabilirmiyim ?

Arkadaşlar yakıt konusunda çok hassas bi kullanıcı olarak bende nacizane fikirlerimi/tecrübelerimi paylaşmak isterim. Aracım 2003 Overland 2.7. Kullandığım lastikler; 255/65R17 Continental Crosscontact LX. ve 245/70R17 Cooper Discoverer STT Aracım 217.000 kmde. Henüz alalı 2 ay oldu...
  12. Cihat-Cihangir

Bahçemde Wj Overland Gizli Vinç Uygulama Macerası

Elektrik bağlantılarını henüz yapmadım kabloları sağ far altından radyatör alt ayaklarına klipsle bağlayarak çektim. Vinç ters bağlı buarada

13. Cihat-Cihangir

Evet arkadaşlar öncelikle bütçeye bnm gibi dikkatsizseniz 30 TL göz doktoru parası ekleyiniz. Spiral gözüme çapak attı sabah ilk iş doktora. Ardından Vincimizi takıyoruz.. Ve panel ve farların montajını yapıyoruz. Son olarak benim vinç 12.000 lbs Warn Tabor. Haliyle standartlardan biraz...
  14. Cihat-Cihangir

Tüm dostlara selamlar olsun. 3.7 Cherokee mi yakıt şikayetinden satınca, birazda gazla pazartesi 2003 model Grand Cherokee WJ 2.7 sahibi olduk. 3.7 yi satarken alıcı, ben vinci istemem fiyattan düşelim dedi. Haliyle bi adet Tabor 12k vinç elimizde, arabasınıda alınca dayanamadım başladım...
  15. Cihat-Cihangir

Satkılık 2002 Hatasız Extralı Kj 3.7 Cherokee

Selam Arkadaşlar Bir Cherokee ancak bir başka Cherokee ye ulaşmak için satılır derler. Bende kısa zaman önce satın aldığım aracımı 4.7 HO Overland WJ ye geçmek için satıyorum. Aradığım aracı buldum. Bu aracı satıp onu alıcam. Extra Demir ön tampon Demir arka tampon Arb yükseltme Warn Tabor...

16. Cihat-Cihangir

4.3 Vortec Motor Aranıyor

Arkadaşlar yeni bir tekne aldım. Motoru eski sahibi tarafından tamir için servise verilmiş ve servis koca motoru kaybetmiş. Tekne üzerindeki motor 4.3 GL Volvo Penta. Aslında 4.3 V6 vortec motorun marinize edilmişi. Bu motordan bulabileceğim bildiği tanıdığı olan birileri varsa çok sevinirim...
  17. Cihat-Cihangir

3.7 Limited - Bazı Sorunlar - Tavsiyelere Ihtiyac Var.

2002 model araç. Rezonatör kutusu dediğiniz hangi parça
  18. Cihat-Cihangir

Eveet sevgili dostlar, 2 gündür araçla uğraşmaktan çok fazla konuya yazamadım. Aracıma son 2 günde yaptıklarım; Bujileri değiştirdim - eski bujilerin gevşek olduğu ve farklı buji kullanıldığı anlaşıldı. Throttle Body denen gaz kelebeğini temizledim. TPS sensörü temizlendi. Bu esnada cruise...

19. Cihat-Cihangir

Hocam bnm araçta gösterge şehir içinde o kadar dikkat ettiğim halde 20 altına inmiyor. Biyerde bi sorun var ama bi türlü bulamadım.
  20. Cihat-Cihangir

Pardon yanlış sormuşum Erişmesi kolay mı? Bugunki söktüklerimden sonra inanın sökmekten ziyade erişmek mesele bişeylere kaputun altında. Zaten daracık yer, bi lpg bi vinç solenoid kutusu derken iyice daraltılmış Bugun buji değişimi, kelebek temizliği, tps temizliği baya bi yordu. Elektrikli...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.