Arama sonuçlarınız

1. Cihat-Cihangir

3.7 Limited - Bazı Sorunlar - Tavsiyelere Ihtiyac Var.

Hocam bu üsttekilerin sökmesi kolaymı peki?

2. Cihat-Cihangir

3.7 araçta 4 tane.
  3. Cihat-Cihangir

Bugun aracımın yağları değiştirildi. Şanzuman yağı olarak Castrol Transmax Dexron III kullanıldı. Motor yağı 5w30 kullanıldı. Park pozisyonundan R ve D ye alırken hafif bir cırıltı geliyor. Ve vites D'den N veya P ye alırken araç vuruntu yapıyor. Bu durumlardan yaşayan tecrübe eden varmıdır...

4. Cihat-Cihangir

Bnm ustada 174 civarı bişey yaptı Uarın bujiler ve gaz kelebeğini trmizleyip tekrar ölçücem. İnş. Düşer yoksa üzücek gibi duruyor.
  5. Cihat-Cihangir

Hocam bnm lastikler 245 70 16 kımho normal lastik. Dediğiniz tüketim çok iyi bn şahsen 100 tl ile 200km yi görürsem şanslı sayıcam gibi bi durumdayım. Lpg filtresini yeni değiştirdim ayarını yaptırdım. Bujiler kaldı şimdi bide onları değiştirip bakıcam. Fandaki sorunum çözüldü kömürleri eskimiş...

6. Cihat-Cihangir

Teşekkürler Haluk Bey. D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Cihat-Cihangir

Öncelikle tüm arkadaşlara selam ve saygılarımı sunuyorum. İsmim Cihat, uzun süredir takip edip, faydalı şeyler öğrendiğim Gezenbilir'e Antalyadan selamlar olsun. Efendim dediğim gibi uzunca bir süredir(4-5 yıl kadarcık) birçok araç konusunda gel gitler yaşadıktan sonra en nihayetinde 2002...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.