Arama sonuçlarınız

1. M

LADA NİVA X

Ynt: LADA NİVA X güzel olmuş ızgarayı nerden kaça kaldınız ızagaradan kasıt ön panjur

2. M

aksesuar yardımı acil

Ynt: aksesuar yardımı acil nivalarda karöser boya ve anti pas işlemleri çok zayıf olduğu için o parçaları söktüğünüzde göreceksinizki altta kalan kısımlar çürümüş paslanmış bu sebebten dolayı sökün dedim kardeş şehir dışındayım döndüğümde bakarım istediğiniz parça kırık değil ise yollarım
  3. M

LADA NİVA TRAİLMASTER YÜKSELTME KİTİ 5CM

Ynt: LADA NİVA TRAİLMASTER YÜKSELTME KİTİ 5CM bu resimde görülen 4 cm lik parça ama 6 cm yaptığımda var onun resmini sonra eklerim

4. M

Ynt: LADA NİVA TRAİLMASTER YÜKSELTME KİTİ 5CM resimleri en kısa zamanda eklerim üstadlar tarif edeyim önce üst rotili sökün ve tornacıya gidin 6 cm bana fiberden bu oyuk kısmı içerde kalacak şekilde parça yapın diyin fiberin kilosu 15 tlden yaklaşık 1 kg malzeme tutar tornacıda 25 tl alır bu...
  5. M

Ynt: LADA NİVA TRAİLMASTER YÜKSELTME KİTİ 5CM o kitler çok pahalı aynı kiti ben yaptım aracım önden ve arkadan 12 cm yükselttim isteyene tarif ederim yaptırır maliyeti 200 tlyi bulmaz kitin

6. M

aksesuar yardımı acil

Ynt: aksesuar yardımı acil bende tüm dodikler var ama size tavsiyem sökmeniz bendede 1 parçası kırıldı tüm takımı söktüm sizede tanesini 50 tl den verebilrim orjinal yeni takım 1000 tl izmir sarnıç oto

7. M

Ustalar yardım lütfen çıldırmak üzereyim

Ynt: Ustalar yardım lütfen çıldırmak üzereyim Arkadaşlar sorun çözüldü tüm problem lastiklermiş lastik ebatları farklı olduğundan dolayı kasıyor ve takviyeden çıkmıyordu acı bir deneyim oldu benim için ama herkese trans şaftı tavsiye ederim vibrasyon neredeyse yok denecek kadar az
  8. M

Ynt: Ustalar yardım lütfen çıldırmak üzereyim Arazi sanzuman kulagi normal sanzuman kulagi istavroz trans saft arazi sanzuman baglanti yerlerinin desteklenmesi trans safti degistirmeme ragmen hala vibrasyonu ve sanzuman sallanmasini gideremedim sizce sanzumanim orjinal olamayabilirmi 1.7 nin...
  9. M

Ynt: Ustalar yardım lütfen çıldırmak üzereyim cevabınız için teşekkürler altıköşe lastiği değiştirdim şaftı ve istavroları kontrol ettim sağlam bugün bi baktım lastik yanaklarında farklılık var ön 65 arka 70 ama anlamadığım ben bu araca bu şekilde iken yaklaşık 100 km yaptım tık sorun yoktu...

10. M

Merhaba K.maraştan yazmaktayım 2 yıldır niva kullanıcısıyım yeni aldığım aracımda dif kilitini kullanırken sorun yoktu fakat offroad yaparken birden araç dif kilitinden çıkmaz oldu ve arka teker sanki kızaklıyor çok sert dönüyor.Aracı lifte kaldırdığımda dif kilitinden çıktı indirdim taktım yine...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri