Arama sonuçlarınız

1. T

Bu Defenderlar Hakkında Yorumlarınıza Ihtiyacım Var

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Ancak lpglinin dizele göre fazla yakması biraz şaşırttı doğrusu. Ortalama yakıt tüketimi ne olur sizce?

2. T

Ailecek pek gitmiyorum genelde bir veya 2 arkadaşımla gidiyorum. Bu aracın üzerine çadır olur mu bağlantısı varmış ama biraz dar değil mi? Olursa Gönlüm 90'dan yana görünüşünden dolayı. Okudugum kadarıyla lpg dizele göre daha az performanslı oluyormuş en azından 110 ile gidebiliyorsa benim için...
  3. T

Amacım kamp ve doğa gezileri çogunlukla. Off road elbette bu aracı almışsam yapacağım ama ileri seviyelerde değil. Ilk 4 çeker aracım olacağı için biraz tecrübe edinmek istiyorum önce. 90'lık olan araçta üst çadır bağlantısı mevcutmuş ancak küçük olmaz mı boyutlarından dolayı? Birde hız...

4. T

Merhabalar. Defender almak istiyorum fakat bu iki araç arasında kaldım. Daha doğrusu bu araçların ederleri ve alırken dikkat etmemiz gereken şeyler hakkında kafam karışık. 1987 Land Rover Defender 110 2.5 D 49.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 524903813 1993 Land Rover Defender 90 2.5...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri