Arama sonuçlarınız

1. cem bilgin

Iddalı Bir Karavan Projesine Başlıyorum

sayın drtayfun, bu memlekette olmaz denilen birçok işi ben ve ortaklarım yaptık, süreç ülkemizde her konuda meşakatli, bakalım bu işi çözebilicemmi?

2. cem bilgin

sayın camperina, üslubunuz ve olaya hakimiyetiniz muazzam, uzun uzun yazdığınız her ayrıntı için teşekkürler. motor 2148 cc, 213 cdi diye geçen model, net ağırlık 1995 kg azami ağırlık 2950 kg. 15 koltuk ruhsatlı. 1995 kg ağırlığa heralde koltuklar dahil, 15x70 1050 eder, bagajsız zaten azami...
  3. cem bilgin

planlanan bir ağırlık, yok sadece kapasite var, içine 9+1 kişi yolculuk etmeli ve konforlu şekilde uyuyabilmeli, bunun için ne gerekiyorsa yapılmalı. tüm duvar, bölme vs marine deri, aliminyum ve çelik çıtalar ile yapılacak, totalde iş bittiğinde, bu kapasitedeki bir araç için son derece hafif...

4. cem bilgin

içeri ve dışarıda, metal sacın üzerine 1 cm boşluk ile önce dakota monte etmeyi, dakota ile sac arasına poliüretan köpük sıkmayı düşünüyorum, birleşim/dikiş yerlerini nikelaj boyalı aliminyum çıta ile kapatmayı düşünüyorum. sizce hala sorun yaşarmıyım. kumaşı nerden aldınız ve metrekare fiyatı...
  5. cem bilgin

evet ilk karavan.

6. cem bilgin

Bittiğinde, açık hava sineması, dj setup için gerekli donanım, 9+1 kişinin güvenli ve konforlu seyahati, 3 tuvalet ve ayrı bir banyosu olan bir tasarım yapıyorum. Bütün bunları yüksek tavan orta uzunluk şasi 2003 sprinter aracıma uyguliycam. Bunları nasıl yapıcaksın derseniz, yukarıda katlanır...

7. cem bilgin

Karavanımı Tekrar Yaparsam Yapmayacaklarım

https://urun.n11.com/hobi-urunleri/partner-pt21909-esnek-saft-flexible-P405502678?gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQjw8p2MBhCiARIsADDUFVGly55I_XeMfL38B0dw-yvNCE5rMez8Y919Hv09B1e5QWpI3at9AvIaAgkAEALw_wcB linkteki gibi bir şaftı bir ucu elinizde şarjlı matkap ile dreksiyon başında cam açık şaft öne doğru...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.