Arama sonuçlarınız

1. A

Mercedes G Class Şanzıman

Ynt: Mercedes G Class Şanzıman Hakan Bey, Verdiğiniz kıymetli bilgiler için çok teşekkür ederim. Resmi kaynak olmadığı için yeterince itimat edilmeyen forumların aslında ne kadar önemli olduğunu bir daha anladım. Hakan Bey ile birlikte, forumu değerli bilgileriyle, tecrübeleriyle taçlandıran...

2. A

Mercedes G Class Şanzıman

Ynt: Mercedes G Class Şanzıman Merhabalar 86 model tek kapı g 230 aldık, araçta 4 ileri düz şanzıman (ayrıca arazi vitesi) var. 4. Viteste 80le giderken 3000 devir oluyo, bu kadar kısa şanzıman istemiyoruz. Mümkünse otomatik, değilse 5 ileri ve daha uzun bi şanzımanla değiştirmek mümkünmüdür...
  3. A

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme En kısa zamanda resmini çekip koyucam. Desteğiniz için teşekkürler.

4. A

subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli

Ynt: Subaru Forester 5 Cm Yükseltme Uygulaması Resimli Haklısın arkası yüksek olması doğru olmaz, fakat benim aracın arkası zaten düşük. Arka amortisörleri değiştirmiştim, gazlıları pahalı diye normal taktırmıştım. O zamandan beri aracın arkası 2 cm düşük. Bu yüzden arkaya daha kalın get...
  5. A

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme Uzun süredir buraya girme fırsatım olmadı, nihayet fırsat buldum. Mossin nagant, teklif için çok teşekkürler, olabilir aslında. Yalnız ben bu paslanmazlık işine baya bi taktım kafayı. Neticede pas demek malzeme kaybı demek. Artı o pas yağmurla çamurla akacak etrafa falan...

6. A

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme Ben bahçeşehir tarafında oturuyorum o yüzden ikitelli sanayide bir iki yere sordum. Paslanma çelik için malzeme fiyatını 360 tl verdiler, deli pahalı.İşçilik için de 300 tl istedi uyanıklar. Bi arkadaşımın tanıdığı varmış ona yaptırmaya çalışıcaz. Kim kaç cm yükseltmek...

7. A

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme Merhaba, Bende de 2003 xt var ve yükseltmek istiyorum. Eklediğiniz autocad çizimini ve pdf dosyalarını indiremiyorrum 404 not found hatası veriyor. Linkleri açmanız mümkün mü?
  8. A

subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli

Ynt: Subaru Forester 5 Cm Yükseltme Uygulaması Resimli Sevgili mossin nagant merhaba, Bende de 2003 Forester XT var. Önlere 2cm, arkalara 5cm spacer koyup yükseltmek istiyorum. (Araa lpg takılınca arkası biraz çöktü). Size birkaç sorum olacak. 1) spacerları hangi malzemeden kestirmek gerekir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri