Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland
abi polisiye film gibi , başıma gelse baya korkardım herhalde çok iyi kurtulmuşsun , zaten o bölgede tek gezmen büyük cesaret her babayiğidin harcı değil :)
benzeri de Almaaty da havalimanında benim başıma geldi...
Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)
Ben teşekkür ederim sağolun ,
Kazan ve Baikal taraflarınada çok gitmek istiyorum , gidenlerden de çok dinledim sağolun sizde tavsiyeler için , dediğiniz gibi Rusya ayrı bir dünya ve bence hala Türkiye ve Türk...
Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ
GENEL OLARAK DANİMARKA VE İSVEÇ :
Öncelikle genel izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. İskandinavya ülkeleri dünyada refah seviyesinin en üst düzeyde olduğu ülkeler ve gerçekten insan içine çıktığınız anda bunu toplum kültürü davranışlarından , insanların birebir...
Merhabalar ,
Evet dediğiniz gibi , Oresund Köprüsü nden geçtim . Bir ayağı Kopenhag , diğer taraf Malmö . Kopenhag Havalimanı ndan çıktığınızda şehir merkezi yönünün aksine giderseniz direk köprüye giriyorsunuz . Geçiş ücreti araçla 40€ , bunun dışında yine köprüden...
Merhaba , tesekkurler
Oncelikle bu gezi ile ilgili bir cok detay ve bilgi paylasacagim fotograflarla beraber , daha sonra tekrar bir goz atarsaniz bir cok konuda yardimci bilgiler paylasmaya calisacagim size bir fikir verir diye dusunuyorum . Sorulariniza gelirsek ...
2011 yazında tek başıma yaptığım bir geziydi .
Rotam şu şekildeydi ; İstanbul-Kopenhag THY gidiş-dönüş uçuşum ve
Kopenhag Havalimanı ndan kiraladığım araç ile ;
DANİMARKA (Helsingor)
İSVEÇ (Malmö,Varberg,Göteborg,Jönköping,Kalmar,Öland,Helsingborg) şehirlerinde kaldım ve gezdim ...
Çok teşekkür ederim güzel sözler için , birileri beğendiyse yada yardımcı oluyorsam çok mutlu olurum ...
Donusumuz Yekaterinburg-Omsk 12 saat tren ve Omsk-Istanbul 5 saat ucak , biraz yorucu olsada , Rusya nin her karisinda ayri bir guzellik , ayri bir kultur , ayri bir doga var , sonuna kadar degdi. Bundan sonrada insallah...
bir magara bulduk , Galina nin merakindan girmek zorunda kaldim :) allahtan birsey cikmadi ...
bu melek heykelini isvecli bir ogrenci grubu yapmis , ayni heykelden dunyanin farkli yerlerinde de varmis ve bu heykellerin dunya barisini koruduguna inaniyorlar , cocuk iste !!
Orman a girdiginizde belli belirsiz bir parkur var , giriste harita veriyorlar . 2 secenek var , ya 8km lik rota , ya da 32km
Biz 8km lik rotayi takip ettik , gorevliler uzun rotada super manzaralar oldugunu...