Arama sonuçlarınız

1. I

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland abi polisiye film gibi , başıma gelse baya korkardım herhalde çok iyi kurtulmuşsun , zaten o bölgede tek gezmen büyük cesaret her babayiğidin harcı değil :) benzeri de Almaaty da havalimanında benim başıma geldi...

2. I

RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) Ok , ekliyorum
  3. I

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) Ben teşekkür ederim sağolun , Kazan ve Baikal taraflarınada çok gitmek istiyorum , gidenlerden de çok dinledim sağolun sizde tavsiyeler için , dediğiniz gibi Rusya ayrı bir dünya ve bence hala Türkiye ve Türk...

4. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ GENEL OLARAK DANİMARKA VE İSVEÇ : Öncelikle genel izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. İskandinavya ülkeleri dünyada refah seviyesinin en üst düzeyde olduğu ülkeler ve gerçekten insan içine çıktığınız anda bunu toplum kültürü davranışlarından , insanların birebir...
  5. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ çok teşekkür ederim benden de sevgi ve saygılar ...

6. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Merhabalar , Evet dediğiniz gibi , Oresund Köprüsü nden geçtim . Bir ayağı Kopenhag , diğer taraf Malmö . Kopenhag Havalimanı ndan çıktığınızda şehir merkezi yönünün aksine giderseniz direk köprüye giriyorsunuz . Geçiş ücreti araçla 40€ , bunun dışında yine köprüden...

7. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Merhaba , tesekkurler Oncelikle bu gezi ile ilgili bir cok detay ve bilgi paylasacagim fotograflarla beraber , daha sonra tekrar bir goz atarsaniz bir cok konuda yardimci bilgiler paylasmaya calisacagim size bir fikir verir diye dusunuyorum . Sorulariniza gelirsek ...
  8. I

DANİMARKA-İSVEÇ

2011 yazında tek başıma yaptığım bir geziydi . Rotam şu şekildeydi ; İstanbul-Kopenhag THY gidiş-dönüş uçuşum ve Kopenhag Havalimanı ndan kiraladığım araç ile ; DANİMARKA (Helsingor) İSVEÇ (Malmö,Varberg,Göteborg,Jönköping,Kalmar,Öland,Helsingborg) şehirlerinde kaldım ve gezdim ...
  9. I

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) Çok teşekkür ederim güzel sözler için , birileri beğendiyse yada yardımcı oluyorsam çok mutlu olurum ...

10. I

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) ben tesekkur ederim , cok sagolun guzel sozleriniz icin

11. I

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) çok teşekkürler güzel düşünceleriniiz için , sevindim ...
  12. I

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) Donusumuz Yekaterinburg-Omsk 12 saat tren ve Omsk-Istanbul 5 saat ucak , biraz yorucu olsada , Rusya nin her karisinda ayri bir guzellik , ayri bir kultur , ayri bir doga var , sonuna kadar degdi. Bundan sonrada insallah...

13. I

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) uygarlik (civilization) tabelasi da koymuslar ...
  14. I

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) fotograflarla devam ...
  15. I

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) bir magara bulduk , Galina nin merakindan girmek zorunda kaldim :) allahtan birsey cikmadi ...

16. I

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) fotograflarla devam ...
  17. I

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) bu melek heykelini isvecli bir ogrenci grubu yapmis , ayni heykelden dunyanin farkli yerlerinde de varmis ve bu heykellerin dunya barisini koruduguna inaniyorlar , cocuk iste !!
  18. I

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) artik nehiri takip ediyoruz isimiz daha kolay ...

19. I

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) ve nihayet 1bucuk saat sonra nehiri buluyoruz ...
  20. I

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) Orman a girdiginizde belli belirsiz bir parkur var , giriste harita veriyorlar . 2 secenek var , ya 8km lik rota , ya da 32km Biz 8km lik rotayi takip ettik , gorevliler uzun rotada super manzaralar oldugunu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri