Arama sonuçlarınız

1. inncylmzz

2 Konuda Yardımınıza İhtiyacım Var Lütfen.

arkadaşlar aracım patınaja dustugunde kar ve camurda tc yanıyor. o sırada tırrr dıye bır ses gelıyor acaba sanzman mı kacırıyor yoksa normal olan bu mu ? bir de bu kapı altı serıt halınde pakolar var onlardan nerde bulabılırım ?

2. inncylmzz

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba Kaç Kişiyiz ? hatasız 1.8 130.000 binde :)
  3. inncylmzz

Lutfen Arkdaşlar Yardım Edin ! 1.8 Mi 20.dizelmi 2.5v6 Mı...

Ynt: Lutfen Arkdaşlar Yardım Edin ! 1.8 Mi 20.dizelmi 2.5v6 Mı... öncelikle merhaba eger temiz cok el degmemıs bir 1.8 bulursanız alın ha paranız yeterse eger 2004 üstü td4 alın bende suanda 2 tane 2000 model 1.8 var asırı memnunum. yagına suyuna bakın tupten daga bayıra vurmayın sızı...

4. inncylmzz

1.8 2000 Model Hse Yardım Lütfen

Ynt: 1.8 2000 Model Hse Yardım Lütfen Öncelikle zahmet edip bana cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Motor su eksılmesını cozduk ustamla lpg su borularından bırınde kacırma vardı suanda arabama tekrar asık olmus durumdayım :) viskos sorununuda arastırdım bu araclarda bu agırlasma genelde...
  5. inncylmzz

Freelander İçin Trabzonda Servis Sizce ?

Arkadaşlar FL için trabzonda servis öneriniz nedir . Bir de burda gezenbilir ailesi olarak kimlerle gorusebılırız bulusma tanısma vs konusunda bılgı paylasırmısınız

6. inncylmzz

Ynt: 1.8 2000 Model Hse Yardım Lütfen peki o butona basınca gostergede vs herhangı bir ısık yanıyor mu bayıra fılan gelmeden yani gectıgını nasıl anlarım. arabada pır pır vs yok herhangı bi şekilde conta ısını ben nasıl kurtarcam peki ne önerirsiniz . Peki xenon olayına çözum ne olmalı sizce ...

7. inncylmzz

Arkadaşlar bundan önce 1998 model honda crv biniyordum . Yakın arkadaşımdan 130 binde 1.8 2000 model hse modelinde freelander aldım. arabayı nerdeyse hiç tanımıyorum bazı sorunlarım var. aracımda 1 haftadır su eksilmesi ve bununla beraber gelen aşırı duman var koku geliyor dışarıya anfırız...
  8. inncylmzz

1998 Model Crv Cıt Cıt Sesi

Ynt: 1998 Model Crv Cıt Cıt Sesi kitapcık vs yok suan. valla ses pek ekzoz sesi gibi durmuyorum cunku metal sankı koptu kopacak gıbı bır ses gelıyor cıt cıt cıt yapıyor ve gecıyor
  9. inncylmzz

Ynt: 1998 Model Crv Cıt Cıt Sesi sadece kalkıslarda yapıyor ve normalde az gazla kalkerken sorun yok araba kafa kaldırınca yapıyor cıt cıt cıt dıye sesler aks sanzman ya da denge kollarından gelen bır ses gıbı geldı bana ama cozemedık.bununla beraber vıtes gecıslerınde olsun vs en ufak bır...

10. inncylmzz

Arkadaşlar 1998 128 bg crv'm var .otomatik vites. d4 d3 2 1 fark etmıyor anı anda dıp gaz kalkınca aracın altından cıt cıt cıt dıye ses gelıyor . aks ya da sanzmanda herhangı bir problem olabılır mı? vites gecıslerınde olsun baaska durumlarda olsun en ufak atma tak tak vurma vs bır sey yoktur...

11. inncylmzz

Çok Acil Yardım Lütfen

Ynt: Çok Acil Yardım Lütfen tüm yorumlar için çook teşekkürler . Facebook vs gibi sosyal ağlarda grubumuz varmıdır acaba yakından tanısmak ıcın .
  12. inncylmzz

Çok Acil Yardım Lütfen

Ynt: Çok Acil Yardım Lütfen Tam anlamıyla aracın motoru acılmamış arkadaşlar abilerim. suan benzinde dip gaz yaparak biniyorum.ve suanda bir acılma fark ettim. katalitik konvektörü söktürüp daha sert kullanmaya devam edicem triger ya da sbplarla alakalı bir durum olmadıgını soyledi...

13. inncylmzz

Çok Acil Yardım Lütfen

Ynt: Çok Acil Yardım Lütfen Kısacası ağır bakımlarını ve sbp ayarlarını yaptırmadn tekrardan anlayamayız duzelmesını
  14. inncylmzz

Çok Acil Yardım Lütfen

Ynt: Çok Acil Yardım Lütfen P.tesi günü konvektörü söktürücem tamamen peki başka ne yapiyim sizce ? katkı kullanmam faydalı olur mu ? aracım at arabası durumuna düştü arkadasım brodway ile benı geçti yakıtından memnunum sehirler arası 28 kurus yakıyor 100'km hızla tüpte. daha az yakar mı sizce...
  15. inncylmzz

Çok Acil Yardım Lütfen

Ynt: Çok Acil Yardım Lütfen Cevabınız için çok teşekkürler. aracmda bi sagırlık hissediyorum ama baktırcam herşeyine artık.ilk sahibi bayan ve 16 yasında olmasına ragmen 144 binde . asıl sorunu buna baglıyorum :)

16. inncylmzz

Çok Acil Yardım Lütfen

Ynt: Çok Acil Yardım Lütfen Çok teşekkürler hafta sonu göstericem. aşırı sinir bozucu bir durum.ilk kalkışta motor ve beygir gücünü hissettiriyor ama gerisi yok. kullanan bilen varsa bunlar böylemidir acaba ?
  17. inncylmzz

Çok Acil Yardım Lütfen

ARKADAŞLAR 1998 MODEL CRV ALDIGIMI SÖYLEMİŞTİM. ARAÇ 144 BİNDE VE İLK SAHİBİ BAYAN. ARACIN SORUNU TAM OLARAK SU . İLK KALKISI KAFA ATMASI MÜKEMMEL AMA TIKANIYOR GİTMİYOR ARABA MAKS 140 ZORLA GÖRDÜK. BENZİNDE KULLANMAYA CALISIYORUZ GENEL OLARAK DURUM BU. YAG FİLTRE BAKIMLARI YENİ YAPILDI...
  18. inncylmzz

Yeni Makinamız Trabzon'dan :)

Arkadaşlar bu zamana kadar VW' Transporterdan başka araç kullanmıyorduk fakat böyle bir değişim yapalım dedik. yavaş yavaş topluyoruz bugün full alt takım yağ ve lpg bakımları yapıldı uzun yolda bakımsız halde 30 kurus köy yolunda (toprak yol ) 60 kurusa kadar cıktı.1998 model hatasız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri