Arama sonuçlarınız

1. H

2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır http://www.kegm.gov.tr/OnlineIslemler/default.aspx?control=amatorOnBavrusuSorgulaTelsiz burdan tc nizi girerek bakabilirsiniz

2. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır araç cihazı olarak yaesu kenwood veya wouxun dışındaki cihazlara bakmayın derim bizim arkadaşta yaesu marka el ve araç telsizi var ikiside gerçekten çok kalitelli cihazlar.
  3. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır belge için gerekli dilekçeyi doldurup sabıka kaydı bir de vakıf bank şubesinden belge için yapılan ödemenin dakontu ile beraber kıyı emniyetine gidip belgeleri veriyorsunuz. belgeniz tahmini olarak 20 gün sonra elinize...

4. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır bir sonraki sınav şubat ayında.
  5. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır sağlık olsun zaten b sınıfının a sınıfından pek farkı yok sadece bi tane frekans aralığını kullanamıyorsunuz onun dışında tüm amatör frekansları kullanabilirsiniz ve c sınıfının kullanamadığı hf frekanslarınıda...

6. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır siz hangi sınıf amatör telsiz için hak kazandınız

7. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır amatör telsiz sınav başvuru sorgulama kısmından tc kimlik no nuzu yazarak öğrenebilirsiniz. ;)
  8. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır sonuçlar açıklandı a sınıfı belge almaya hak kazanmışım :)
  9. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır aynen ben birayda tüm soru bankasını ezberleyip girdim sorular zaten çok basiti kopya çekilecek bi sınav değildi ama her zaman en güzeli çalışıp başarmaktır büyük ihtimalle o çocuğun sınavı iptal edilir. sınavda 70...

10. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır aynen burdada trac ın antenli arcı vardı hatta internete videosu olan bazı amatör telsizcileri bile gördüm gerçektende güzel görüntüler vardı bide bizim sınıfta benim yaşlarımda biri telefondan kopya çekiyodu ama...

11. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır bende 20 dk civarı çıkmışımdır sorular 7 8 dk civarı bitirip sonra soruları kodladım. kodlamak biraz daha uzun sürdü ama sınav baya güzel geçti galiba sınav sonuçları 1 ila 2 gün sonra açıklanacakmış açıklanma süresi...
  12. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır büyük ihtimalle 100 ila 90 arasında alırım emin olmadığım tüm sorular doğru çıktı peki ya sizin tahmini puanınız nedir

13. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır izmirde sınava girdim
  14. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır aynen eski sınavlarda mors soruları yazılı imiş ama limdi çok basit zaten sınavda bir tane mors sorusu çıktı oda çok basiti sınav alanında trac tan ve umkeden bir sürü kişi vardı hatta 13 yaşında amatör telsizci bir...
  15. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır sınav bitti baya baya basitti soru bankasındaki soruların aynısı sınavda çıktı bi de sonuçlar ne zaman açıklanır :)

16. H

Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor

Ynt: Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor gümrükte takılma ihtimalı çok yüksek ama takılırsa %20 vergisini verip gümrükten alabilirsiniz ama bahsetiğiniz cihaz gmrs cihazdır yani frekans aralıkları türkiye standardlarına uygun değildir pmr cihaz 446 mhz de çalışırken bu cihaz...
  17. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar ben hakan offroad ve amatör telsizcilkle uğraşıyorum izmirde yaşıyorum
  18. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar ben hakan offroad ve amtör telsizcilkle uğraşıyorum izmirde yaşıyorum

19. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır bişey değil şimdiden herkese başarılar dilerim ;)
  20. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır suat beyin verdiği linkte yazıyo eğer o linkten ulaşamazsanız kegm nin sitesinin duyurular kısmına bakabilirsiniz

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.