Arama sonuçlarınız

1. H

Hf/ Vhf/ Uhf

Ynt: Hf/ Vhf/ Uhf bu cihaz gümrük mevzuatına uygun fakat cihazın markası belli değil bi de bu cihaz hf bandında çalışmıyor olabilir size tavsiyem yaesu (biraz pahalıdır) yada alinco veya wouxunun masa üstü cihazlarından almanız olucaktır . ayrıca bu cihaz yüzdeyüz gümrüğe takılır çünkü bu cihaz...

2. H

2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır bende aynı fikirdeyim sizde sınava izmirdenmi katılıyosunuz :)
  3. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır saolun suat bey. sınav için giriş belgesi çıkarmaya gerek varmı

4. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır sanırım web sitesinden açıklanmıycak perşembe günü kıyıemniyetini arayıp sorcam bu arada sınava nerden katılıyosunuz.
  5. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır kaç gündür sınav yerleri ile ilgili bilgi yok acaba bir bilgisi olan var mı :)

6. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır sınav yerleri açıklandımı

7. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır trac yada kegm nin sitesinde soru bankası var o sorulardan sınavda çıkıcak eğer o sitelerde yoksa soru bankasını email yolu ile gönderebilirim
  8. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır ben de izmirden sınava gireceğim nerede yapıldığı hakkında bilgisi olan var mı
  9. H

409 Shoptan Telsiz Getirtme

Ynt: 409 Shoptan Telsiz Getirtme izmirde telsiz satan bildiğiniz bir yer var mı

10. H

Ynt: 409 Shoptan Telsiz Getirtme gümrükten geçme ihtimali yokmu

11. H

Ynt: 409 Shoptan Telsiz Getirtme baofeng bf 888s in takılma ihtimali varmı
  12. H

Ynt: 409 Shoptan Telsiz Getirtme kimse cevap vermeyecekmi o kadar kişi konuyu incelemiş

13. H

Amatör Telsizcilik Hakkında Yardım.

Ynt: Amatör Telsizcilik Hakkında Yardım. cevaplarınız için teşekkür ederim :)
  14. H

Satılık Amatör Telsiz. Baofeng Uv5re

Ynt: Satılık Amatör Telsiz. Baofeng Uv5re ben size özel mesaj atamıyorum email yollayabilirmisiniz
  15. H

Ynt: Satılık Amatör Telsiz. Baofeng Uv5re 230 tl olurmu

16. H

Ynt: Satılık Amatör Telsiz. Baofeng Uv5re fiyat 200 tl olurmu
  17. H

Ynt: Satılık Amatör Telsiz. Baofeng Uv5re satın almayı düşünüuorum
  18. H

Telsiz Scanner Uniden Usc 230

Ynt: Telsiz Scanner Uniden Usc 230 scanner hala satılıkmı bi de fiyatı 320 tl ye düşermisiniz

19. H

Telsiz Scanner Uniden Usc 230

Ynt: Telsiz Scanner Uniden Usc 230 telsiz hala satılık mı
  20. H

Satılık Wouxun Uv6d Dual Band Telsiz 300tl Bu Fiyata Kaçmaz..

Ynt: Satılık Wouxun Uv6d Dual Band Telsiz 300tl Bu Fiyata Kaçmaz.. hala satılık mı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri