Arama sonuçlarınız

1. H

Satılık Amatör Telsiz. Baofeng Uv5re

Ynt: Satılık Amatör Telsiz. Baofeng Uv5re hala satılık mı

2. H

Amatör Telsizcilik Hakkında Yardım.

Ynt: Amatör Telsizcilik Hakkında Yardım. bende telsiz sınavlarına hazırlanıyorum fakat soru bankasındaki soruları ezberleyerek olmuyo. soru bankası dışında nasıl çalışabilirim
  3. H

409 Shoptan Telsiz Getirtme

Ynt: 409 Shoptan Telsiz Getirtme baofeng uv 5r gümrüğe takılırmı acaba 409 shoptan getirtcem fiyatı 38.50 usd türk lirasına çevirince 83.50 tl yapıyor yardımcı olurmusunuz.

4. H

2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) cevaplarınız için teşekkür ederim soruları buldum yapılacak ilk sınava kaydımı yaptırcam. :)
  5. H

Ynt: 409 Shoptan Telsiz Getirtme sorularımı cevapladığınız için teşekkür ederim :)

6. H

Ynt: 409 Shoptan Telsiz Getirtme verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim :) bu gün şiparişi veriyorum bi de amatör telsiz sınavı ne zaman olacak bi bilginiz var mı acaba

7. H

Ynt: 409 Shoptan Telsiz Getirtme arkadaşlar bu telsiz bizim arkadaşlarla 6 km içinde haberleşmek için lazım amatör telsiz sınavına girmeyi düşünüyorum. bi de türkiyede bu telsiz lissansız diye satılıyor tam anlamadım.
  8. H

2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) arkadaşlar bende amatör telsizcilik sınavına girmek istiyorum fakat sınava çalışabileceğim dosyaları veya soruları nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim :)
  9. H

Ynt: 409 Shoptan Telsiz Getirtme bu telsiz için lisans gerekirmi

10. H

arkadaşlar 409 shoptan aşağıdaki linkteki telsizi getirticem fakat bu telsiz için lisans isteniyormu bi de gümrüğe takılırmı. link: http://www.409shop.com/409shop_product.php?id=107645 sorularıma cevap verirseniz sevinirim :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri