Arama sonuçlarınız

1. daredevil

Araç Konuları ve Mesajları

Ynt: Araç Konuları ve Mesajları Yetkili biri olduğunuzu düşündüğümden sebep sizden bir ricam olacak. Bir otomobil meraklısı olarak forumun otomobil bölümünün neden gelişigüzel düzenlendiğini merak ediyorum. Marka bazında sorun yaşanan firmalar olduğu içinmi atlamalar oluyor ? Örneğin...

2. daredevil

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) İyi derecede bilgisayar kullanabilmeme ve forum kullanma konusunda tecrübeli olmama rağmen buraya resim eklemeyi çözebilmiş değilim. Resim upload sitesine attım, olası her linki buradaki seçeneklerle...
  3. daredevil

Midland 203 CB Araç Telsizi Kampanyası ! ** 179,90 TL **

Ynt: Midland 203 CB Araç Telsizi Kampanyası ! ** 179,90 TL ** Takip

4. daredevil

Sabit telsiz konusunda yardım

Ynt: Sabit telsiz konusunda yardım Bu gün anteni balkon demirine tutturmaya yarar alet ile adaptörü satın aldım. Tüm gün açık cihazda parazit dinledim :-) Cihazın kullanma klavuzu olmadığından zorlanmaktayım. Bir iki sorum var, yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar. 1-) Fm, am, usb...
  5. daredevil

Ynt: Sabit telsiz konusunda yardım Ali bey; cihazın sarı kağıt olan kısmı dışarıdan küçük bir hasar gördüğü için bir parça plastik ile makyajlanmış. İçeriye temas eden yada çalışmaya etki eden bir sorun yok. Cihaz zaten evde atıl durumdaydı, ilk etapta iş görürmü diye merak etmiştim fakat...

6. daredevil

Ynt: Sabit telsiz konusunda yardım :( Cb için ruhsat, belge vs şartı yok. Fakat ben ilk sınavada başvuracağım.

7. daredevil

Ynt: Sabit telsiz konusunda yardım Ömer bey teşekkür ederim ilginiz için. Cihazın iyi olmasına sevindim. Forumdaki konuları ve pdf dökümanları okuyorum. Pazartesi, salı gidip yapışkan anten alacağım. Binada yönetim çatı antenine mümkün değil izin vermez. Oto antenini balkon demirine sabitlesem...
  8. daredevil

Ynt: Sabit telsiz konusunda yardım Bu bilgi seviyesiyle ancak anten olacaz galiba makinaya :-) (forumu şiddetle okumaktayım, bazı şeyleri kapıyorum)
  9. daredevil

Değerli dostlar bir kaç gündür amatör telsiz olayına sardırdım. Forumdaki mesajları elden geldiğince okuyorum. Fakat şu an yolun en başındayım. Deneyimli arkadaşlara sormak istediğim bazı sorularım var. 1-) Elimde resmini eklediğim telsiz var, bu nasıl bir cihazdır ? Sizce iş görürmü? Yasal...

10. daredevil

Gezenbilir; 2. Kirmir Kanyonu Yürüyüşü (08 Temmuz 2012)

Ynt: Gezenbilir; 2. Kirmir Kanyonu Yürüyüşü (08 Temmuz 2012) Büyük olasılık katılacağım. Kesinleşince ayrıca bildiririm

11. daredevil

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) Çok keyifliydi, tüm emeği geçenlere ve katılanlara teşekkürler.
  12. daredevil

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

1. Emrah Artaslan - İstanbul 2. Erkan Okumuş - İstanbul 3. Serkan Efe - 2 kişi - Dacia Duster - İstanbul 4. Fatih Sivişoğlu - Zonguldak 5. Barış Avcı ve 01 Off Road Grubu - Adana 6. Ahmet 53 - ...... 7. Özgür Şenyurt - Ankara 8. Kılıç78 - Karabük 9. Burak Akkan - İstanbul 10. Mserdemir - Ankara...

13. daredevil

Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) Programın ne olduğu konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
  14. daredevil

Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) Genelde okuyucu olarak takip ederim forumu, fakat bir aksilik olmaz ise Ankara'dan iştirak etmek isterim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri