Arama sonuçlarınız

1. C

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) yakıt ekonomisi ve performans için egr iptali,partikül filtresi iptali,kat iptali + chip güzel sonuç alınır,yakıtın düştüğünü hissedersiniz... bunlar emisyon için özellikle egr hem fazla yakmasına sebep oluyor hem performansı düşürüyor.

2. C

Şanzıman Vites Oranları

Ynt: Şanzıman Vites Oranları bnde birde doğan slx araç var onun diff oranı 4.1 ama oda 2 tur dönüyor anlamadım bn bu diff oranını :S
  3. C

Willys Kilitli Diff

1962 willys kilitli diferansiyel lazım nereden temin ederim fiyat nedir kaç çeşit kilit var ?

4. C

Şanzıman Vites Oranları

Ynt: Şanzıman Vites Oranları şaft 2 tur atınca teker 1 tur atıyor diff oranı kaç oluyor bu durumda :S
  5. C

T98 Kaiser Şanzman

Ynt: T98 Kaiser Şanzman hayırlı bayramlar kısa zaman içnde iletişim kuracağım

6. C

T98 Kaiser Şanzman

Ynt: T98 Kaiser Şanzman vites oranları nedir yazarmısınz

7. C

T98 Kaiser Şanzman

Ynt: T98 Kaiser Şanzman enter dediğiniz international sanırım vites oranlarını yazablrmisinz ve şanzıman üzerinde ne yazıyor kod olarak
  8. C

T98 Kaiser Şanzman

Ynt: T98 Kaiser Şanzman osman bey komple almayı düşünüyorum mail attm istersenz tel no verin arayaym
  9. C

T98 Kaiser Şanzman

Ynt: T98 Kaiser Şanzman hmm bna sadece ana şanzıman lazım dana 20 diferansiyele ters oluyor kısa bel bde bnm araç orj arazi şanzımanına flanşlanacak

10. C

Şanzıman Vites Oranları

Ynt: Şanzıman Vites Oranları teşekkürler mantıklı, aynı mantıkla diff kapağını sökmeden ayna mahruti oranınıda bulurz sanırm tek tekeri havaya kaldırsak şaftı kaç tur döndürdüğümzde teker bi tur atıcak bkarız doğru mu szce?

11. C

T98 Kaiser Şanzman

Ynt: T98 Kaiser Şanzman üzerinde t98 mi yazıyor fiyat ne kdr istiyorsunz bna ana şanzıman lazım arazi hariç
  12. C

T98 Kaiser Şanzman

Ynt: T98 Kaiser Şanzman araçta t90a şanzıman var ve 1. vites oranı 2.79 çok seri kalkışta zor kalkıyor ve dağ yolunda rampa aşağıya inerken takviye 1'de bile seri iniyor biz buna birde romörk takarak inicez iyice iteleyecek hızını düşürmek amacıyla kaiser arıyorum

13. C

T98 Kaiser Şanzman

1962 willys aracıma t98 kaiser şanzman arıyorum orjinali hangi araçlarda kullanılıyor nereden bulurum arazi şanzımanı ile birliktemi almalıyım
  14. C

Vites Oranları

sorum şu bir aracın şanzıman vites oranları nasıl hesaplanır 1. vites 2. vites 3. 4. 5.ci vites oranları örneğin 1. vites 6.40 bu 6.40 neye göre bulunuyor?
  15. C

Şanzıman Vites Oranları

sorum şu bir aracın şanzıman vites oranları nasıl hesaplanır 1. vites 2. vites 3. 4. 5.ci vites oranları örneğin 1. vites 6.40 bu 6.40 neye göre bulunuyor?

16. C

Vites Oranları

konu doğru yerdemi bilmiyorum yeniyim, sorum şu bir aracın şanzıman vites oranları nasıl hesaplanır 1. vites 2. vites 3. 4. 5.ci vites oranları örneğin 1. vites 6.40 bu 6.40 neye göre bulunuyor?
  17. C

Difflock Yerine Kaynak..?

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? ön diff arka kadar kasıntı yapmaz ve manuel hub varsa normal kullanımda kötü yanı olmaz,kötü yol şartlarında hubları devreye sokarız ön %100 kilitli olur ve arkadan kilitli gibi düz gitmek istemez tekerler gideceğimiz yöne dönücek sonuçta, hafif bozuk yoldada tek...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri