Arama sonuçlarınız

1. C

Yedek Parça Temini

Ynt: Yedek Parça Temini Pazartesi sipariş ettiğim Radyatör, Su pompası ve devirdaim bu sabah itibari ile geldi. Sorunsuzca yerine takıldı ve arabamı aldım. Sadece Su pompasını değiştirmek için Triger kayışını da çıkarmak gerekiyor bu da tamir maliyetini azıcık artırdı. Bu arada Antalya ajo...

2. C

Yedek Parça Temini

Ynt: Yedek Parça Temini ilginize teşekkür ederim. Bana gönderdiğiniz adresleri birer birer aradım.Hepsinden fiyat aldım.En kısa zamanda biri ile anlaşıp istediğim parçaları getirteceğim. Bu arada araba bayağı bir su eksiltmeye başladı. Kalorifer sistemini yeni yaptırdım oradan bir sorun yok...
  3. C

Yedek Parça Temini

Arkadaşlar merhaba, Aracıma yaptırdığım bakım sonrası koydurduğum kırmızı antifriz in ardından araçta su eksiltme ve genleşme kabından su atma sorunları ne ticesinde radyatörümün tıkalı oldu varsayılarak yapılan temizlik neticesinde şimdilik bir sorun görünmemekte. Ama kurt içime bir defa düştü...

4. C

Suzuki Vitara Ön Koruma

Ynt: Suzuki Vitara Ön Koruma O ilanın numarası varsa bildirin bir bakayım ve eğer istediğim gibi ise ve satılmamışsa görüşelim...
  5. C

Diferansiyel Dişlileri Artık Ses Veriyor

Ynt: Diferansiyel Dişlileri Artık Ses Veriyor Evet uzun bir tatilden sonra :)) yine buradayım ve benim ayna mahruti sorunumu nasıl hallettiğimi bildirmek istedim malum konuyu açtım bitirmek te benim görevim. Arkadaşlar sizden gelen yardımlar neticesinde aldığım fiyatlar 800-1.100 TL arasında...

6. C

dişli takımı ayna mahruti ise evet sadece ona 800 TL istiyorlar + bendeki eski defransiyeli de istiyorlar..Çok değil mi acaba ya???

7. C

Oguz bey ilginize teşekkür ederim. 39/8 dişli sayısına sahip defransiyeli Oto selahattin den sordum bana 800 tl fiyat verdiler. Buradaki ustama bi sorayim bakim sonra da istetirim herhalde. Teşekkür ederim....
  8. C

Yarın ilk işim Oto Selahattin ile görüşmek olacak. Sanırım bu konuda bana yardımcı olacaklardır. Teşekkür ederim Abdullah bey...
  9. C

Arkadaşlar merhabalar yine Dün itibariyle İskenderun-Adana-İskenderun arasında bir yolculuğum oldu. Yol boyunca defransiyel den gelen tüm sesi araç içinde sürekli hissederek yorucu ve bir o kadarda sıkıntılı bir yolculuk yaptım. Bu sabah ilk işim bir ustaya bu durumu izah ederk aracı göstermek...

10. C

JLX de Yakıt Sarfiyatı Hakkında

Ynt: JLX de Yakıt Sarfiyatı Hakkında Abdullah Bey, sonradan taktırdığınız bu yol bilgisayarı hakkında bana bilgi ve fiyatı hakkında verebilirmisiniz ve birde nasıl temin edebilirim acaba?? Yardımcı olursanız sevinirim malum zaman tasarruf zamanı..

11. C

Abdullah bey bu açıklayıcı bilgileri aynen yazıcıya verdim ve kullanıcı el kitabım oldu bu konuda yardımlarınız için çok teşekkürler en kısa zamanda sanayi deki ustamın yanında olacağım ve bütün bu notlarınızı teker teker yerinde kontrol için kullanacağım... Yaşar Bey, benim de derdim Romano...
  12. C

Abdullah Bey yanıtınız için çok teşekkür ederim. Bulunduğum yer İskenderun. Yoğun bir trafik sorunumuz yok ve genelde sakin bir sürüş tarzım var. Çogunlukla bize yaklaşık 30 km uzaklıkta olan sayfiye yerine duble yoldan gidip geliyorum. Birkaç defa LPG nin bitiş sinyalini aldığımda 50 TL lik gaz...

13. C

Değerli arkadaşlar merhaba, Yakın zamanda 2000 model Suzuki Vitara 1.6 Benzinli + LPG li ( Romano) JLX aldım ve hemen buraya üye oldum:)) Aracımı severek kullanıyorum ama kafamı sarfiyat kurcalamaya başladı şöyleki: Denedim hemde birkaç defa Km yi sıfırlayarak 50 TL lik LPG alıyorum ve yaklaşık...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri