Arama sonuçlarınız

1. S

Yüksek Rakımlarda Baş Ağrısı Sorunu

Ynt: Yüksek Rakımlarda Baş Ağrısı Sorunu Deniz seviyesinde yaşıyorum ama migrenimden dolayı çoğu zaman başım ağrıyor. Ancak gezmek için dağlara çıktığımda ( en çok 2600 m ye çıktım ) mutluluktan olsa gerek hiç başım ağrımadı. ;D

2. S

Aydın Karacasu - Karabağlar Kanyon Geçişi

Ynt: Aydın Karacasu - Karabağlar Kanyon Geçişi Güzel anlatımınız için teşekkürler ancak fotoğrafları açamadım ???
  3. S

Trilye (Zeytinbağ) Haftasonu Kampımız

Ynt: Trilye (Zeytinbağ) Haftasonu Kampımız 1996 veya 1997 yılında geçmiştim.

4. S

İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011)

Ynt: İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011) Amin :D
  5. S

Doğu Karadeniz Turumuz (1-9 Temmuz 2011)

Ynt: Doğu Karadeniz Turumuz (1-9 Temmuz 2011) Gerçekten bu kadar HES'e gerek var mı?

6. S

Ramazan Bayramı Marmaris Çevresi Gezimiz

Ynt: Ramazan Bayramı Marmaris Çevresi Gezimiz Takip

7. S

Trilye (Zeytinbağ) Haftasonu Kampımız

Ynt: Trilye (Zeytinbağ) Haftasonu Kampımız Yıllar önce İst.dan Ayvalık'a giderken, Bursa'da yanlışlıkla Mudanya yoluna sapmışım. Geri dönmeyip Zeytinbağ yolu üzerinden Karacabey'e çıkmıştım. Güzel yerlerdi, sayenizde hatırladım. Teşekkürler.
  8. S

İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011)

Ynt: İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011) Harika gezi, kıskandım ;)

9. S

Ramazan Bayramı Marmaris Çevresi Gezimiz

Ynt: Ramazan Bayramı Marmaris Çevresi Gezimiz Gezdiğiniz yerler, çok sevdiğim yerlerdir. 1990 da iş icabı 2 ay Marmaris-Turunç'ta kalmış ve oraları adım adım gezmiştim. O yıldan sonra sürekli gidiyorum. Bu bayramda da Datça-Ovabükü'nde idim. Gerçekten güzel yerler.

10. S

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 Ciddi harcanan emek sonucunda, kıskanılacak bir araç olmuş.
  11. S

Doğu Karadeniz'in dağlarında Duster'ım ile gezindim

Ynt: Doğu Karadeniz'in dağlarında Duster'ım ile gezindim Güzel gezi, güzel anlatım. Teşekkürler.

12. S

duster konfor

Ynt: duster konfor Bende bundan önce lüks sayılabilecek bir araç vardı. Şimdi Duster kullanıyorum. İnanın süspansiyonları çok daha güzel. Ümit beyin dediği gibi bence de lastik havalarını kontrol edin.
  13. S

Keşan İzcilik

Ynt: Keşan İzcilik 1991 -93 arasında Keşan'da oturmuştum. Korudağı çok güzeldi. Korudağı'na doğru faaliyetleriniz yok mu, fotoğraflarını görelim
  14. S

Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu

Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu Benim araçta da benzer ses var. İlk başta bu ses yoktu, 7-8 bin km.den sonra fark ettim. önce cam fitillerinden zannettim. Burada okuduklarımdan sonra yolda giderken yan aynayı kapatarak gittim, ses kesildi. aynayı açınca ses yeniden...

15. S

Doğu Karadeniz Turumuz (1-9 Temmuz 2011)

Ynt: Doğu Karadeniz Turumuz (1-9 Temmuz 2011) Güzel gezi, güzel enstantaneler ve kaliteli çekimler. İmrendim.
  16. S

Denizli Kaklık Mağarası Fotoğrafları

Ynt: Denizli Kaklık Mağarası Fotoğrafları İki tane Pamukkale varmış da haberimiz yokmuş. Teşekkürler.
  17. S

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Çok güzel bir gezi ve bir o kadar da güzel anlatım olmuş, teşekkür ederiz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri