Arama sonuçlarınız

1. hakanuslu01

Ege Bölgesinde Kimsenin Olmadığı Kamp Alanı

Ynt: Ege Bölgesinde Kimsenin Olmadığı Kamp Alanı Son durum nedir merak ettim şimdi :)

2. hakanuslu01

5.11 Tactical marka ayakkabı

Ynt: 5.11 Tactical marka ayakkabı Ya da bu ayakkabı http://www.askeriavurunleri.com/GP-Tactical-Military-Ayakkabi,PR-769.html :)
  3. hakanuslu01

5.11 Tactical marka ayakkabı

İyi günler arkadaşlar Yürüyüşler için bir ayakkabı alacağım. Forumu gezdim, didik didik aradım ve yürüyüş için fikirlerinizi dikkatle okudum. Birazdan linkini vereceğim sitede gezinirken bir ayakkabı buldum. Ayakkabının markası ya da kalitesi hakkında bir fikrim yok. Yardımcı olabilece...

4. hakanuslu01

Rotamı Değerlendirin

Ynt: Rotamı Değerlendirin Meraba koca ayak :) Senin uzun mesafeli yürüyüşüne bir benzer yürüyüş fikri de benim aklımda vardı. Mümkünse bu konuda konuşabilir miyiz :)
  5. hakanuslu01

Kamp Yemekleri

Ynt: Kamp Yemekleri Bunu öğrendiğim iyi oldu çok teşekkürler.

6. hakanuslu01

Kamp Yemekleri

Ynt: Kamp Yemekleri Peki ya konserveler? Onların açık havada ne kadar dayandığını bilmiyorum. Açmadıktan sonra bir sıkıntı olur mu peki?

7. hakanuslu01

Kamp Yemekleri

Ynt: Kamp Yemekleri Merak ettiğim bir şey var. Eğer uzun süreli bir kamp olacaksa ve rotanızda yerleşim yeri yoksa bu önerilen yiyecekleri nasıl muhafaza etmeliyiz? Kuru bakliyatlar için sorun yok ancak bu kahvaltılıklar ve konserveler nasıl bozulmadan kalabilecek?
  8. hakanuslu01

Gezenbilir Adana Grubu

Ynt: Gezenbilir Adana Grubu Ad - Soyad: Hakan USLU Doğum Tarihi: 1991 Memleket: ADANA Semt:Yüreğir Mesleği: Öğrenci İlgi Alanı: Kampçılık, trekking, yamaç paraşütü, serbest paraşüt.
  9. hakanuslu01

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar, Ben Hakan. Adana'dan katılıyorum :P Doğada yapılan hertürlü sporu sevmekteyim. Özellikle kamping. Adana'dan arkadaşlarla tanışıp eğlenceli vakitler geçirmek isterim. :) Herkese iyi forumlar! :)

10. hakanuslu01

Adana'da doğaya çıkmak

Ynt: Adana'da doğaya çıkmak Buzgibi01, ben trenle çok seyahat ediyorum. Dediğiniz gibi o pozantı tarafında güzel yerler var. Ayrıca belemedik'te de görmüştüm. Harika bir doğa ortamı var. Ramazan ayından sonra ilk kampımı oraya kurmak istiyorum. İlk kampım olacağı için oranın yerleşim yerlerine...

11. hakanuslu01

Adana'da doğaya çıkmak

Ynt: Adana'da doğaya çıkmak yorumunuz için çok teşekkürler :) önümüzdeki yaza kadar bir rota çizeceğim ve o rota üzerinde belirlemiş olduğum noktalarda kamp kurup gezimi tamamlamayı planlıyorum. sizin önerdiğiniz yerleri gözden geçireceğime emin olabilirsiniz. :)
  12. hakanuslu01

Adana'da doğaya çıkmak

Öncelikle herkese iyi günler. Forumu uzun süredir takip ediyorum ama bu benim ilk başlığım. konuya gelelim :) Çantamı, çadırımı alıp bir iki gecelik kamp kurmak istiyorum. İçimdeki bu doğayı tanıma isteğinin artık önüne geçemez oldum. Önümüzdeki yaz birden fazla şehri sırt çantamla gezmek...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri