Arama sonuçlarınız

1. karavancı78

245 75 16 Çamur Lastikleri

Merhabalar; aracım 93 Grand Cherokee ZJ; üzerinde 235 75 15 lastikler ve orijinal 15" jantları var; araca 2" get uyguladık. Yine ZJ den çıkma 16" orijinal jantlar buldum, bu jantları 245 75 16 BFG M/T lastiklerle takmayı planlıyorum...ölçü sorunu olur mu?? 2" yükseltme yeterli olur mu??

2. karavancı78

93 Zj 5.2 Farların Auto Modu Sensörü Hangisidir?

Merhabalar; tam aracın hiçbir sorunu kalmadı herşeyi tıkır tıkır çalışıyor derken; süpriz bu sabah daha once çalışan farların AUTO modundayken çalışmadığını farkettim.Normal şartlarda farlar AUTO seçildiğinde gündüz sönmeli gece yanmalı fakat benimki şu an sürekli yanıyor gündüz gece...
  3. karavancı78

Standart 93 Grand Cherokee Zj'de Çekme Halatı Önde Ve Arkada Nereye Takılmalı?

Merhabalar; El vincimizi aldık, henüz bir yerde saplanmadık ama bir prova yapalım dedik, çeki demiri halkası ön ve arka tamponların üzerindeki sağlı sollu siyah kapakların altından direkt şaseye bağlanır zannediyordum fakat sökünce gördümki altında köpük var; hadi arka tarafta römork çekme...

4. karavancı78

4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı??

Selamlar; Yılbaşında rahat durmayıp İzmit Aytepe'ye çıkalım dedik, 60 cm kar vardı; bazı yolları dozer açmış bazıları fotoğrafta görüldüğü gibi...araçta michelin kar lastiği artı bir takım zincir var; çoğu yerde sıkıntı yaşatmadı ancak yokuş yukarı çıkarken bir yerde kaldık...bir saat uğraşıp...
  5. karavancı78

93 Grand Cherokee Zj Aracın İçindeki Benzin Kokusu??

Merhaba; 1993 model ZJ aracımda seyir halindeyken camlardan biri açıldığında içeriye yoğun bir benzin kokusu doluyor, motordaki yakıt borularında veya aracın altında kaçak göremedim.Egzostda ve manifoltda da problem göremedim, neden olabilir üstadlar?

6. karavancı78

93 Grand Cherokee 5.2 Sol Arka Taraftan Gelen Ses??

Herkese selamlar; sorunsuz kullanmakta olduğum...arazi, çamur demeden karavan çektiğim, karda kıyamette beni hiç yolda bırakmamış garibim 93 cherokee'min son zamanlarda arka sol tarafından uğultu benzeri, sanki ayrı bir elektrik motoru çalışıyormuşcasına bir ses gelmektedir, bu ses özellikle...

7. karavancı78

93 Grand Cherokee 5.2 Akü Voltajı Marşa Basmadan Önce Kaç Olmalıdır?

Merhabalar; yaklaşık bir ay once karavanımı çekmek için 1993 model Grand Cherokee 5.2 bir araç satın aldım...sitenizdeki çok değerli bilgilerden oldukça faydalandım...hepinizin paylaşımlarımı için teşekkür ediyorum...benim merak ettiğim ama daha önceki paylaşımlarda rastlayamadığım konu şu: akü...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri