Arama sonuçlarınız

1. demir545

frontera rölanti düşük çalışıyor...

Ynt: Frontera Rölanti Düşük Çalışıyor... peki emre bey kusura bakmayın

2. demir545

95 2.0 Sporta Hava Akış Metre Arıyorum

Ynt: 95 2.0 Sporta Hava Akış Metre Arıyorum arabanın çekişi çok az hava akış metredendir dediler sizce de öyle midir?
  3. demir545

Frontera Mı Satıp Binek Bir Araç Almak İstiyorum ...

Ynt: Frontera Mı Satıp Binek Bir Araç Almak İstiyorum ... aracımın motoruna 3.500 liram gitti şimdi değişmesi gereken bir kaç birşeyim kaldı onlara da artık gücüm yetmiyor hub lar değişecek birde egzoz dan ses geliyor ona bakılacak...allah rızası için satmama yardımcı olun abiler

4. demir545

Frontera Mı Satıp Binek Bir Araç Almak İstiyorum ...

Hepinizi Hayırlı Günler... Öğrenci Olduğum İçin Fronteramın Hakkını Veremiyorum Bana Ağır Geldi Bu Araba Küçük Bir Araba Almaya Karar Verdim.. Arabanın Motoruda Yeni Yapıldı... Heveslisine Satmak İstiyorum Avatardaki Foto Aracımın Fotosu
  5. demir545

Ynt: 95 2.0 Sporta Hava Akış Metre Arıyorum Bu Agresiflik Neden Anlamadım ? Çıkmalar Var 200 Liraya Benim Sorum Çıkmalar İşe Yarar Mı Demiştim Ama Siz Anlamadınız Herhalde

6. demir545

Ynt: 95 2.0 Sporta Hava Akış Metre Arıyorum Fronteraların Orjinalleri Yok Mu Yahu ?

7. demir545

frontera a haynes kitapçığı

Ynt: Frontera A Haynes Kitapçığı 95 Sport Var Bendede Gönderir Mi Olan Birisi Lütfen Fatihdemir545@hotmail.com
  8. demir545

Ynt: Frontera Rölanti Düşük Çalışıyor... Frontera Kullanıp Ta Başına Gelen Birisi Yok Mu ?
  9. demir545

Herkese Selam.. Hava Akış Metreyi Değiştirecem Çekişi Düzeltmek İçin... Bilen Birisi Yardımcı Olabilirmi Çıkma Alsam Faydası Olur Mu Sıfır Mı Almam Lazım ? Birde Nereden Temin Edebilirim Teşekkürler

10. demir545

frontera kalkış ve çekiş sorunu 2

Ynt: frontera kalkış ve çekiş sorunu 2 benim tek derdim arabanın 130 u geçmemesi ama hava akış metreye değiştirim bakalım değişecek insaallah

11. demir545

95 model opel fronteramı satıyorum

Ynt: 95 model opel fronteramı satıyorum aracıma yeni motor yapıldı full.. lpg ruhsata işli 14.500 istiyorum araca
  12. demir545

95 model opel fronteramı satıyorum

avatardaki resimdeki aracım satılıktır ilgilenenlere duyrulur telefonum 05424186411

13. demir545

Gezenbilir Erzurum Grubu

Ynt: Gezenbilir Erzurum Grubu bende erzurumda yaşıyorum aslen balıkesirliyim... resimde görülen aracım satılıktır ilgilenenlere duyurulur
  14. demir545

herkese selam.. fronteram marşa bastığımda ( özellikle gaz vermeden debriyaja basarak çalıştırdığımda) 0,5 devirde zar zor çalışıyor bazen o kadar oluyorki stop edecek duruma geliyor ve bazen de stop ediyor... bunun nedeni nedir illaki çalıştırırken gaz vererek mi çalıştıracağım öyle değilse...
  15. demir545

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ? emre abi çözdünüz mü olayı ?

16. demir545

buji kablosu ?

Ynt: buji kablosu ? yok mu bana yardım edecek olan ?
  17. demir545

buji kablosu ?

Ynt: buji kablosu ? her ikiside aslında hem orjinallik hemde fiyat olarak
  18. demir545

ARAÇ SEÇİMİ

Ynt: ARAÇ SEÇİMİ koray bey aracımın ilanını gönderdim kişisel ileti olarak

19. demir545

buji kablosu ?

gaz da olduğunda aracım patlatma yapıyor usta buji kabloları değişecek dedi.. değiştiren varsa uygun bir şekilde nerden alabilirim teşekkür ederim
  20. demir545

ARAÇ SEÇİMİ

Ynt: ARAÇ SEÇİMİ hocam frontera 2.0 sport umu satıyorum ilgilenirsen mesaj yazarsınız motoruu full yeni yaptım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.