Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Frontera Mı Satıp Binek Bir Araç Almak İstiyorum ...
aracımın motoruna 3.500 liram gitti şimdi değişmesi gereken bir kaç birşeyim kaldı onlara da artık gücüm yetmiyor hub lar değişecek birde egzoz dan ses geliyor ona bakılacak...allah rızası için satmama yardımcı olun abiler
Hepinizi Hayırlı Günler... Öğrenci Olduğum İçin Fronteramın Hakkını Veremiyorum Bana Ağır Geldi Bu Araba Küçük Bir Araba Almaya Karar Verdim.. Arabanın Motoruda Yeni Yapıldı... Heveslisine Satmak İstiyorum Avatardaki Foto Aracımın Fotosu
Ynt: 95 2.0 Sporta Hava Akış Metre Arıyorum
Bu Agresiflik Neden Anlamadım ? Çıkmalar Var 200 Liraya Benim Sorum Çıkmalar İşe Yarar Mı Demiştim Ama Siz Anlamadınız Herhalde
Herkese Selam.. Hava Akış Metreyi Değiştirecem Çekişi Düzeltmek İçin... Bilen Birisi Yardımcı Olabilirmi Çıkma Alsam Faydası Olur Mu Sıfır Mı Almam Lazım ? Birde Nereden Temin Edebilirim Teşekkürler
herkese selam.. fronteram marşa bastığımda ( özellikle gaz vermeden debriyaja basarak çalıştırdığımda) 0,5 devirde zar zor çalışıyor bazen o kadar oluyorki stop edecek duruma geliyor ve bazen de stop ediyor... bunun nedeni nedir illaki çalıştırırken gaz vererek mi çalıştıracağım öyle değilse...